Senden nefret bile etmek istemiyorum diyen erkek?

sevgilimle ayrıldık bana skt git dedi senden nefret bile etmek istemiyorum dedi beni her yerden çıkardı ama ona her yazdığımda beni terslemiyor sadece soğuk mesafeli davranıyor bitti gitti istemiyorum diyor ama her konu açtığımda konuşuyor eşyalarını vericem dedim iş yerine bırakırım dedim ya da bi ortak arkadaş ile gönreririm dedim hayır ben gelir alırım dedi ya da geçerken ara bırak falan dedi benim hediyelerimide bana verecekmiş ortak biri ile gönder dedim ben getiririm dedim hayatıyla ilgili bilgiler de veriyor yeni bi işe başladım falan teyzesi vefat etmiş onları falan söyledi ama ben yazınca yazıyor bi de bana resimleri silerken resim atmış bak resimleri sildim falan bunu sosyal medyada bile paylaşmış engellemedi beni engellenenlerde bile görmek istemiyorum dedi ama yazdığım zaman soğuk davranıyor sadece terslemiyor sizce amacı ne olabilir dün yazdım baya geç cevap verdi mesajda kusura bakma işlerim vardı ondan geç yazdım falan dedi yani amacı ne gerçekten bitti mi yoksa bi umut var mı
Senden nefret bile etmek istemiyorum diyen erkek?