Evlilige nasil ikna edebilirim?

Nisanlimla iliski yasadik birlikte olduk fakat o 2 senedir evlenicez diye oyaliyor sanki.. kredi cekip araba aldi 3 sene borcu var diyor satarim 4 tane bilezik yapabilirim diyor seneye ya da ondan sonraki seneye evleniriz diyor beyaz esya mobilya nasil alicam para biriktirmem de gerekiyor diyor mermer ocağında calisiyor 5000 tl aliyor 2.200 tlsi krediye kesiliyor ama hic para biriktirdigi yok 2021 yilinda evlenicez dedi yine yapmadi bu sene evlenicez dedi ama gitti araba aldi seneye de yapamicak biliyorum durumum yok diyor ben bunu evlilige nasil ikna edebilirim lutfen ayril demeyin ayrilsam oldururum kendimi...
Güncellemeler
+1 yıl
Hocalar bile kesin resmi nikah yapilacagi belli olmadan dini nikah yapmayin diyorlar cunku bu tur olaylar oluyor ve kizlari yari yolda birakiyorlar diye... çocukluğuma veriyorum böyle bi hatam oldugu icin gercekten pismanim yapmasaydım keske o zaman gercekten sevdiği belli olurdu niyeti belli olurdu dediğini denedim evlenmiceksen artık cinsellik yasamayalım dedim bi ay buluşmadım konuşmadım ayrıldım ben yalvardi bulusalim dedi gittim ama yine cinsellik yasadik ben istemesem de
Evlilige nasil ikna edebilirim?