Ben kaçardım ve bilmiyorum durum o noktaya gelirse kaçıcaz gibi aslında. Yani bence gerçekten severseniz ve o kişinin sizin için doğru kişi olduğuna inanıyorum derseniz kaçın derim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Büyük konusmayayim ama anneme çok düşkün oldugum için yapmam öyle bir şey illa onları da dinlemem orta yolu bulmaya çalışırım
Bak hadi denedin her şeyi yaptın ama olmadı işte. Zaten ailen seni seviyorsa kaçtıktan sonra bile illaki yumuşar diye düşünüyorum
Bence bu bir ihanet annenin emeği çok
Herkesin düşüncesi farklı ama mesela bazı arkadaşlarım anne babası umrunda bile olmaz ben belkide çok sevgi gördüğüm için öyleyim
Ben bunu kesinlikle ihanet olarak görmüyorum ki. Bak şimdi sonuçta evlenecek olan sensin ama bu konuda zaten anneye babaya falan söz düşmez diye düşünüyorum ki pek. Elbette görüş belirtebilir falan ama yine de son karar senin olmalıdır işte. Sonuçta evlenince o kişiyle aynı yatağa girecek, aynı yastığa baş koyacak kişi o değilde sensin işte
Evet orada haklısın senin böyle bir sorunun var mı?
Şimdi ihanet farklı bir konu bazen aileyi dinlememek iyidir neden şu yüzden gidip sevdiğin kişi ile beraber olmak var bir de tanımadığın bir insan ile beraber olmak var
Yani şu anlık tam diyemem ama sayılır aslında.
Ama genelde ailesini dinlemeyenler sonradan pişman oluyor
Kardeşim elinden ne geliyorsa yap zamanı gelir zamanın olmaz pisman olma
Ama genelde o mevzu en basit siz kiminle olmak isterdiniz @Suskunjsjs
@unglücklicherMensch yani teşekkür ederim yapacam sonuna kadar. Ailesi razı olsun istiyorum cidden yani inanın kötü biri değilim ve asla ona zarar vermem, veremem. Tek isteğim onla mutlu olmak ve evet çabalayacam ama olmasa napalım
Olmazsa diye bir şey yok sen pes edersen olmaz bu işler seviyorsan herşeye katlanacaksın kardeşim
Yok işte olmasa dediğim gibi kaçarız artık napalım. Asla bırakmam ben onu çünkü gerçekten ben onla bir başkayım ve mutluyum en basitinden. O yüzden asla pes etmem zaten ama ailesi işte kabul etmezse her şeyi denedikten sonra dediğim gibi kaçarız
Peki ailesinin kabul etmeme nedeni ne
Kaç kardeşim mutlu olun inşAllah Allah yardımcınız olsun beni de davet et düğüne gelirim @Suskunjsjs ile gelirim
Amin haklısın. Aslında nedeni şu ki ben doğuluyum. Yani aslında onlar da çok batılı sayılmaz böyle yer olarak bakarsak ama evet. Aslında şöyle diyeyim hiçbir yönden doğuluya da benzemiyorum ama naparsın doğduğun yeri ve nereli olduğunu falan seçemiyorsun...
Kardeşim yenge seni kabul ediyor mu sevgi de din dil ırkın önemi yok
Evet ediyor ve gayet seviyoruz birbirimizi. Hatta hiçbir sorunumuz yok diyebilirim. Haklısın o konuda ama işte bazı insanlar anlamıyor o dediğini. Hele aileleler işte...
Sen ailelere bakma arkan da dağ gibi kardeşin var her konu da buradayım kardeşim mutlu olun ben olamıyorum siz olun
Teşekkür ederim gerçekten. Zaten o da annesine nasıl diyeyim o kadar düşkün değil çünkü ona küçükken falan özellikle çok yanlış şeyler yapmış ama babasına özellikle aşırı düşkün. Ailesi yani ablası falan da onu özellikle çok sıkıyor ki bende de pek iyi sayılmaz ama işte bu berbat hayatta ben ona ve o da bana tutundu. İkimiz de cidden birbirimiz için yaşıyoruz ve bunun bir ömür sürmesi için cidden her şeyi yapıcaz. Ayrıca sen ne yaşadın falan bilmiyorum ama benimki gibi bir şeyse lütfen sende pes etme.
Ben bütün duygularımı kazıdım kardeşim boş ver beni siz mutlu olun düğüne davet et ama beni
Yani sen bilirsin istersen anlat dinlerim. Yinede şahsen bu güzel düşüncelerinden sonra mutlu ol isterim sende. Elbette ama gel düğüne. Biz de olucaz inşallah işte teşekkür ederim 🙏🏻
İnşAllah Allah o günleri size güle oynaya geçirmeyi nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim. Umarım en kötü günlerimiz bu günler olucak 🙏🏻
Amin kardeşim amin