Sık sık beni delirtiyo benimle uğraşıyo sinirlendiriyo sonra da seni sinirlendirmeyi seviyorum ben diyo. Tam bir kıro kendisi sert durmayı romantizm yapmayı hiç sevmez arada kafası estikçe yapar ama çok sürmez arkadaşı da diyo ki sevdiği için öyle yapıyo onun kişiliği o diyo. Onunlayken çok mutluyum beraber çılgınca şeyler yapmayı çok seviyorum tam birbirimiz için yaratılmışız diye düşümüyorum ama ah bide beni delirtmese.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
valla bende severim ne biliyim tatlı oluyo bazı kızlar kızınca sonrasında gönlünü alıyon yeniden falan, zevkli.
O da öyle diyo ama bazen beni sevmediğini düşündürüyo
yok aksine sevmese yapmazdı
Çok değişik bi insan tanıdığım hiç kimseye benzemiyo çözmekte aşırı zorlanıyorum
hah ne güzel işte bu sitede ki bazı ayran gönüllüler gibi kalkıp heyecanı bitti diye aldatmaz veya 2. herifi falan istemeye kalkmazsın işte (abarttım da napayım midem kalktı artık bunları duymaktan)
o hayatıma girdiğinden beri etrafta 2. bi karşı cinsimi göremiyorum bile o derece bağladı kendine zaten onun da kız ortamı hiç yok illaki konusu geçiyordur ama zaten sabahları gözümün önünde oluyo geceleri de çok nadir bensiz arkadaşlarıyla buluşyo
valla dediğin gibiyse inşallah hep böyle devam eder bize de umut ışığı olur gelecek için
Evlilik düşünmeyen bir insandım normalde ama inşallah ömrüm onun deniz gözlerine bakarak geçer
Allah şimdiden mutlu mesut bahtiyar etsin bir yastıkta kocayın inşallah
Ahaha teşekkürler aminnn inşallah gece gece mutlu ettin beni
ne mutlu bana inşallah gerçekten daim bi mutluluğunuz olur dünyanın buna ihtiyacı var şu ahir zamanda.
öyle şimdi gerçekten mutluluk diye bişry kalmadı ya gösteriş için yapıyolar ya da gösterişe bile gerek duymuyolar
ya da işin içine ihanet veya ayrılıklar karışıyo sonra da niye bu kadar negatifsin niye yaşayasın yok kartal e nasıl olsun şu ahir zamanda poliyanamıyım ben
Güvenecek insan bulmak zor
ahir zamandayız keşke kolay olsa ama olan bu.
Tatlı flörtü yaşıyon işte. Dertsiz başına dert arama. Uslu uslu otur yerinde
Haklısın içime kurt düşürenler oldu
Fazla gaza gelme sağ duyulu ol.
Ha birde sözümü dinle. Altın değerinde sözlerim ince ince seçiyorum
Ahahah teşekkürler gerçekten sözünü dinleyeceğim.
Ne demek.
Çabuk öğreniyorsun
Bir şey daha soracağım sana
Buyrun
Ben ona yaklaşmaya çalışıyorum romantik bi ortam yakalayıp ama o sadece elimi öpüp saçlarımı kokluyo bu benim gerçekten çok hoşuma gidiyo ama bazen de acaba yaklaşmak istemiyo mu diye düşündürüyo sence neden
Ya dediğin bir ihtimal ama bu tarz tatlı ilişkilerde genelde erkek senin yaklaşmanın amacını tam kavrayamayabiliyor. Mesela eskiden bende buna benzer bir durum olmuştu kız arkadaşımın yakınlaşma isteğini ben doğru anlamamıştım. Bilseydim öyle olduğunu bende yaklaşırdım. Birde kültürden mi ne bazı yerlerde erkeğin yaklaşması ya da flörte aç gözükmesi sevgiyi öldürüp ilişkiye zarar verebiliyor
Erkek sırf ilişkiye zarar gelmesin diye cins ya da yakınlaşmayı arka plana itiyor. Ve bence bu bir tık fedakarlık
Haklısın zaten bana ilk başta pat diye yakınlaşsaydı ben kaçardım böyle yavaş yavaş olması güzel bence
Bak bu durumun kötü yanı ne biliyor musun. Erkeğin içgüdüleri zayıflıyor biraz. Bu tür şeyler aklına gelmiyor. Gelse bile hemen bir tarafa atıyor kafası. Bunu uzun süre devam ettirirseniz kalıcı olabilir bazı konularda. Ve erkeksiliği yabancı birinde çekici bulabilirsin
Bilmem aşık olan biri gerçekten başkasını çekici bulabilir mi
şu an demedim aşkın zayıfladığı anlarda
Aşk zayıflar mı bilmiyorum ilk kez bu kadar sevdiğim biri oldu genelde flört takılıp sıkılan bi insandım
Ya bak umarım zayıflamaz tamam mı. Ama benim dediğim yani flörtün o yakınlaşma hareketlerinde bazı sorunlar çıkarsa ozmn dediklerimi anlarsın çıkmazsa ztn no problem tadını çıkar
Bu sekilde ilgini diri tutuyor
Gerçekten de öyle o benimle uğraştığında ne kadar sinirlenirsem sinirleniyim 1 gün görmeyince uğraşmalarını bile özlüyorum
Taktik bunlar o muhtemelen fark etmis bunu ondan yapiyor hoşuna gidiyorsa ona biraz daha belli et hemde bu vesile ile tatli kiz
Teşekkür ederiiiiim
Hoşuna gidiyor
Sence gerçekten beni seviyo mu
Yok be
Neden
Takılma lıksın
Nerden anladın
Görürüsün
Umarım görmem