Böyle bir aşka tutuldunuz mu?
Sonu nasil bitti çok acıdı mı biterken?

Evet oldum ama keşke olmasaydım. Bütün dengemi ve kişiliğimi altüst etti o aşk. Henüz 20 yaşındaydım ve hayatın h'sini bile bilmiyordum. her şey darmadağın oldu hayatımda o aşktan sonra ama bana en büyük faydası düştüğüm yerden çok daha güçlü şekilde kalkmayı bildim. Zümrüdüanka kuşu gibi adeta küllerimden yeniden doğdum..
Bilmem belki yaşadım belki yaşamadım büyük konuşmuyorum ama bu şarkıyı çok severim ya en çokta şu kısmını seviyorum başka yer başka zaman yani aslında hiçbir şey imkansız değil de genelde olmaması gereken zamanda oluyor olmaması gereken yerde oluyor daha sonra bitiyor bir taraf vazgeçiyor filan bu şarkı bana olduğu gibi geçen seni hatırlatıyor neyse
Şu an birine böyle aşığım.
Daha önce de hoşlandığım, ilgi duyduğum, hatta aşık olduğumu düşündüğüm kişiler olmuştu ama hayatımda ilk kez aşık oldum.
Ağzımdan burnumdan geldi.
Nasıl ve ne zaman biter bilmiyorum ama hayatımda çok derin izler bırakacağı kesin gibi.
Hayır.
Ama zor unutacak kadar olabiliyor.
Duygusal anlamda, davranışsal anlamda daha iyi birisi geldiğinde ise “ Ya ben niye bu kadar düşünmüşüm ki, beklediğim kişi meğerse buymuş “ diyor insan.
Ama tabiki bu da olumsuz olmazsa diyor insan kendine
Cevap
33Cevap
Evet oldum, sadece zaman kaybıydı o kadar.
hayır olmadım
Onu düsündügüm zaman nasil bir aptal oldugumu düsündüm hep.
Evlenelim dedi bekle dedim.. Ayrildik.. Yillar oldu.
Bu arada @muhtarin_kizi uzun zamandir soru sormadin.. onemli birsey yoktur umarim.
Bir problem yok biraz ara vermiştim teşekkürler ilgin için 😌🙂
Üç aşk için oldum.
Yaradan, vatan ve anne.
Kendimi kaybedecek kadarı bırak canımdan doğarken vazgeçtim.
Karşıt cins aşkı diyorsan inanmıyorum karşıt cinse ben. 😃 Daha nasipte olmadı aşk meşk mevzusu.
Oldum. Ama bir kere olur bu. Bir daha da olmadı zaten. Sonra nefret ettim. Kendisi sağolsun. Demekki bir insan kendini sevdirebilirken birden nefretde ettirebiliyormuş. Ne tuhaf insanlar dimi.
oldum gerçekten kör aşk varmış. Allah bir daha o körlükle sevmemi engellesin. Kendime verdiğim zarar (mental anlamda) kesinlikle büyük bir yıkım. O yüzden akılcı sevin arkadaşlar aklınız başınızda kalarak sevin. Sonra kendisnize ait fikirlerinizin olmadığı saçma bir şey içinde buluyorsunuz kendisiniz bir nevi kafes
O kadar değil tabi ama lisede bir platonik aşkım vardı. İlk kez birine bir şey hissettiğimden olsa gerek ağır ergen triplerine giriyordum dhdhdh Müslüm falan oturur yanımda getir götürümü yapardı 😂
Sonu onun mantigima uymadigini anlamamla bitti dhdhdh
Mamesef ki oldu koskoca 4.5 yil (plotonik) . Unutmak icin nelerimi vermedim. Cok agladim kilo aldim ve en sonunda basardim ve su an cok murluyum uzerinden 1 yil gecti
Maalesef çok aşıktım sonu kötü bitti çünkü onu terkettim
Hani bir şarkı varya unutursun için yana yana...
Daha henüz aklımı başımdan alacak biri çıkmadı karşıma ama çıkarsa bırak aklımı canım feda olsun 🙂👍🏻
aşık olduğumu onu kaybettiğimde anladım. kavuşamayınca aşk olur sözünü söyleyenlere selamlar.. doğruymuş.
Her aşık olduğum da hastalık geçirdim artık aşık olmuyorum olamıyorum umudum tükendi
Aşık olduğumu sanmışımdır. Müslüm baba mekanı cennet olsun 🙏❤️
6 yıl oldu.. ben onu hiç unutamadım ilk günki gibi seviyorum. O gitti kendi hayatını yaşıyor ve ben onun umrunda değilim. Giden gidiyor da acısı kalana zor.
Evet 2 kere oldu sonuncu olan ise çok ayıp etti beni kayp etti
Bir ömür yetmezki, sana doymaya ah be sevgili der geçerim…
arkadaşlar bu tür efkarlı müzikler dinlemeyin araştırın 440 hz yi lütfen
Bir kere olmuştum çok sevmiştim. İki yıl birlikte olduk, sonunda bitti. Simdi o başkasıyla nişanlı
Nasıl dayanabiliyosun hemen unutuyormu insan
Olmazsam bu kadar acı çekmem 3 senedir ne sen sor ne ben söyleyim
Maalesef olmaz olsaydım zamanla ne kadar saçmalık olduğunu iyi anladım
Evet oldu sanırım, gerçekten tüm hayatımı ona bağlayacağım kadar da aşık oldum. Ama bir şeyim var ki beni üzenlerden soğumaya başlıyorum. Böyle olduysa da artık yok. )
Oldum. Sonu olan bir şeyin mutlu olması mümkün değil ki
Oldum sonuna kadar dolu dolu yaşadım. Yıllar geçti ama acısı geçmesi daha sonrasında hayatima aldığım insanlara bağlı kalamadım çokta üzdüler zaten
Yok o kadar olmadım. Sonu tırt bitti. Saçma sapan bişeydi zaten.
Çok eskiden artık böyl3 şeyler için çok tecrübeliyim.
oldum ne yalan söyleyeyim her şeyi yaptım onun için
ben onu görmek için bin takla atarken onun beni görmezden gelmesi daha çok acıtıyor du artık daha fazla kosamam
Hemde nasıl.. 3 yılını verdim ve karşılığında koca bi güvensizlik aldım. Eğer 3 yıl boyunca güvenememişse sorun bende değil, onda. Neyseki ayrıldım
Evet Ben her konuştuğuma aşık oluyorum zaten bitince de çok acı cekiyorum mükemmel bir aşık olma potansiyeline sahibim
Tabi paramparça oldum bi kız için hem de
Kız için derken djjd erkek misin sen
Kıza aşık olamaz mı, 😂
@Legalpainn olur pek tabi mümkün kdkdk
Lezbiyenim tabi ki mümkün profilimde sorulara baksan zaten...
köpek ordum var onlarla sıkı bir bağımız var onlar sayılırmı?
Bence sayılmaz çünkü hayvanlar vefalidir insanlar tam tersi
Ama onlar insanlar gibi değil dediğin gibi tamamen sadıklar ve ben sadıklara sadık olurum o yüzden herhangi bir sevgiliden daha iyi bir bağ oluşturduk
Ama onlar can yakmazki en fazla küçük ısırıklar olur onunda acısı çabucak geçer ama aşk insanı süründürür
@bir_terazi belki bir tanesinin ısırıği etkisiz ama derki atalar bir patinin nesi var 10 patinin ölümü var
Hımm 🤔
@bir_terazi yani 10 pati tarafından ihanete uğramak mı? Yoksa terk ediomek mi? Karar senin istersen salayım üstüne patileri
Sanırım bu konuyu düşünmem lazım
@bir_terazi bol bol vaktiniz var acele etmeyin
Peki
@bir_terazi bencede acelebetmeyin lütfenn
Aşkın sonu hüsran hep. Hani bir çiçeği çok sevdiğinde koparır sonra sıkılıp atarsın ya... Bana bunu yaptı. Gönlünde yer edindim zannettim ama bir yaprak gibi savrulmuşum onun gözünde maalesef. Sayfalar yazardım ama artik ne onemi var?
yo yo yo ama ben yoook ben yapaaaamaaaam yani olmuyo istesem de üşeniyorum ona da :D
Biliyorum desem yalan olur. Gerçekten bu soru karşısında kararsız kaldım. Benden cevap çıkmadı. Başkalarına sormak daha iyi olur. Hatta cevap bulursan bana da yaz merak ettim 😄
Hemde nasil ama o duyguyu tekrar tadicam hemde babasini bekliyorum 😂😂
Bir kaç kere oldu sanırım :)
Hayır o kadar olmadım sevdim belki ama öyle olmadı
O lüksü kimseye vermem
hiç o kadar aşık olmadım ama isterdim
Evet oldu bir kaç kişi..
Öyle bir aşk yaşamadım
Başka yer başka zaman sensiz ömrüm olsun.
Hayır öyle şeyler olmaz bana
İlki öyleydi sonrası öyle olmadı
Hayır tutulmadım zamanı ve yeri daha değil.
Sadece 1 kere başka da aşık olmadım zaten
Yok ama olmak istiyorum
Hayır yetişkinken aşık olmadım
Olmadım olmak isterim
Evet tamda öyleyim oysa onun bundan haberi bile yok canımı en çok bu acıtıyor 🥲🥲
Kendimi kaybetmemeliyim😏
Amacım kendimi bulmak
Olmadım hep kendimi frenledim
Evet oda bir kere sonra akıllandik
Evet oldum, sonunda kendimi bulmam zaman aldı.
Uzaktan evet
evet oldu ama bitmedi hala var aceba devam eder mi
Henüz olmadım.
Olmadım🙄
Gençtik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?