1 yildir calistigim ofiste yoneticime karsi duygularimi soylemeye karar vermistim ama simdi cok korktum vazgectim şoyle mesaj atmistim.
... bey, iyi akşamlar. Müsaitseniz size bir sey soylemek istiyorum. Bu soyliyecegim sey sizlerin prensiplerine ters düşebilir. O yuzden benimle yollarınizı ayırmakta istiyebilirsiniz ki, ben istemem bunu ama yinede göze alarak söylemek istiyorum. Dedim aradi cevap vermedim simdi soyliyemiyorum vazgectim şoyle yazdim. Cok ozurdilerim ama ben biraz daha dusunup ondan sonra soylemeye karar verdim
... bey, iyi akşamlar. Müsaitseniz size bir sey soylemek istiyorum. Bu soyliyecegim sey sizlerin prensiplerine ters düşebilir. O yuzden benimle yollarınizı ayırmakta istiyebilirsiniz ki, ben istemem bunu ama yinede göze alarak söylemek istiyorum. Dedim aradi cevap vermedim simdi soyliyemiyorum vazgectim şoyle yazdim. Cok ozurdilerim ama ben biraz daha dusunup ondan sonra soylemeye karar verdim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tahmin etmiştir söylemek istediklerini
Sizce ilgisi varsa bile yok olmusmudur
Yok neden yok olsun çekindiğini anlamıştır bundada kötü bir şey yok
Kendisi muhafazakar
Peki sen tersimisin
Normalim ama beni saf ve masum buluyorlar bundan sonra oyle gormeyebilir
Buyur ne oldu musaidim yazmis
Sen normalsen normal birine bak bu seni mutsuz edebilir
Zam felan istiyecegimi dusunmemistir insallah
... bey çok özürdilerim ben biraz daha düşünüp sonra söyleyebilir miyim? Ani vermis oldugum kararda degildi aslinda ama biraz daha dusunup ondan sonra soylesem daha iyi olur. Ama maaşımla ya da işimle vs bunlarla ilgisi yok oyle dusunmeyin. Dedim
Yok anlamıştır zaten özel bir şey olduğunu bence oluruna bak hiç uzatma
Tamam sorun yok
Ama rahat ol demiştim
Varsa bi şey rahat bi şekilde dile getirebilsin yazdi
Anlamıştır diye düşünüyorum
İşle ilgiliydi zaten dedim sizce ne dusunur hakkimda kacarmi benden
Eğer ona karşı bir şeyler hissettiğini anladıysa ve kaçıyorsa bırak gitsin zaten. Sen neden kararından vazgeçtin
Kovulmaktan korktum patronuma gidip soyler beni cagirip cikisimi verirler
O zaman söylememek daha mantıklısı. Bundan sonrasında bence bırak akışına. Ondan bir adım gelirse bakarsın durumlara ama gelmezse de sal gitsin bence
Oyle yapicam hatta baska is bakip ben bile ayrilirim
Buyur ne oldu musaitim yazmis
Sen ne dedin
Birsey demedim hemde hemen yazdi cevap verdi keske hic kalkismasaydim
Bence öyle düşünmez ya
Dedim zaten maasla ya sa isle ilgili degil
... bey çok özürdilerim ben biraz daha düşünüp sonra söyleyebilir miyim? Ani vermis oldugum kararda degildi aslinda ama biraz daha dusunup ondan sonra soylesem daha iyi olur. Ama maaşımla ya da işimle vs bunlarla ilgisi yok oyle dusunmeyin. Dedim
Tamam sorun yok
Ama rahat ol demiştim
bilemedim :(
Coktan gelmesi lazimdi ofisw gelmedi hala sizce bendenmi kaciyor kacsa bana soylettirmeye calismazdi heralde ya da kardesim vs derdi
Dun dedim zamani degil zamani gelince soylerim oda betul anlat dedi bende mesajla olmaz yuz yuze soylerim o zaman dedim oda goruldu yapmisti dun
amaç ne
Ya 1 sene ayni yerde calisiyoruz basta bana karsi begenisi ilgisi vardi sonra brnim ona karsi ilgim olustu sonra o uzaklasmaya basladi vs bu durum beni cok sıkti icimde tutmakta istemedim artik zaten olumlu dünya ahlaksizca biseyde yapmadim evli degil bekar soylememde sakinca olmaz diye dusunmustum şu sıralar cok icim sıkılıyor zaten
kulanırs seni
Oyle biri degil cok firsat gecmisti eline kullnsa kullanirdi o zamanlar ama zaten buna ben musade etmem
peki bence direk konuş ayagında diken çıkart
Korkuyorum gider patronuma soylerse beni odasina cagirip cikisimi vermelerinde ve gozlerinde kotu biri olmaktan korkuyorum bide onudm daha goremem
söyle korkma ben sana özel bir şey yönlendiricem rahat ol
bak eyer konuşacam dersen sana bir dua edicem etkılı
Aradi
söyle söyle :D
kabul edıcek
sen bilirsin
Tamam sorun yok
Ama rahat ol demiştim
sen devam et bu kafayla
Ne yaziyim
size ilgim var duygusal
Sirket telefonu
neydersen et