Ya bugün iki tane ergen gördüm :D Kız normal düzeyde güzel değil her neyse konu tip değil Ya Erkeği görsen cani katil tarzında sıkıntılı tipe benzeyen şiveli ve bildiğin k1kp tarzı diksiyonu bozuk tipik Orta Doğulu la oğlim böyle yaparız şöyle yaparız kız çoq oğlım diyen bir Erkekle beraber olan bir z kuşağı var böyle Erkekle aşk yaşayan beraber olan Kızdan ne bekliyorsun hiç düzgünlük ol ki Erkekte hadi dürüst iyi olmasını geçtim adam düzgün değil bir kere ben böyle tiplerden uzaklaşırken Erkek halimle Kızlar gönül veriyor bu çocuk yarın öbür gün seni öldürse ne yapacak çocuk sabıkalıya benziyor sen onda ne buldun ne yaptın yaşın küçükte olsa insan düşünür bu bana ne verilir ne katabilir yolda bağırarak konuşan tipten hiç mi sıkılmıyorsun al sana z kuşagı hadi Erkeği geçtim Kız öyle tiplerle beraber oluyorsa Kızlar hiç bana düzgünlükten bahsetmeyin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
O kızlar kördür ya da ilgi bekliyordur
Ne alaka bende bunu anlamıyorum normal bir insan sertlikten kabalıktan hoşlanır mı benim çevremde bir tane öyle kız yok üstelik hepsi çapkın bu kızların ama hiç biri böyle tiplerden hoşlanmıyor aksine nefret ediyorlar hemcinslerinizin yalanlarına kanmayın
Demek ki siz Arap kültürü Avrupa arasında kalmış Kızlarsınız demek ki bir yandan kabalık bir yanda aşk bekliyorsunuz ben kimsenin lafına yalanlarına bakmam gözlemlediğim gördüğüm ile söylüyorum ve bu ilk değil çok karşıma çıktı
Ya bak kime diyorsan de hangi kıza diyorsan de ama bana diyemezsin ben zaten erkeklerin varlığına garezi olan bir kızım sen bana mazoşist diyorsun ne alaka allah şükür çevremde ap. al kızlar yok biz de sizin hakinize gülüyoruz işte
Senin de ne halt olduğun belli bana öyle zekilik taslama sende gidip öyle Erkek alacaksın hiç kendini farklı gösterme hakiki derken ne diyon
Bu yoruma ağzımla gülemedim bile kfnckdmdkdmdks la sen beni tanıyor musun hayır kadınlar çeşitlidir sizin gibi tek tük değil bu yüzden asla anlayamazsın kadınları her kadın aynı değil ayrıca ben duygusal erkeklerden hoşlandım hayatım boyunca
Seni tanımama gerek yok dostum herkes sözde bu istiyorum şu istiyorum der ama yine gidip dediğim Erkeklerden etkilenir çeşitse neden gidip çoğunluk olarak kaba saba Kadın düşmanı ile çıkıyor bende size diyorum tek tük zaten çoğunluk olarak Kadınlar maço sever hiç inkar etme siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz ki doğru ben anlayamam yalan atıyorsun duysalmış aynen aynen kesin öyledir
Kafayı yememek için senin saçma yalanına cevap vermicem sen gidip bir kıza pardon geçebilir miyim? Dersen mi senden etkilenir
Bi çık lan dersen mi?
Türkiyede erkeklerin hepsi maço bu yüzden yokluktan sizi tercih ediyorlar siz de m. l gibi maç erkek seviyor kızlar deyip kuduruyorsunuz ya paradı vardır diye seviyorlardır ya da tipi vardır cinsellik için isterler ama asla sevgi beslemezler hiç bir kızdan duymadım maço seviyorum hebele hübele
Sizi derken beni kimseyle karıştırma ben o diğer Erkekler gibi değilim ve maço da değilim
Bende o kızlar gibi değilim işte
Ayrıca sen az önce kabaydın ve bunu seviceğimi düşündün
Sen kimsin ki sana kibar olacağım ve kaba olsaydım bu soruyu sormazdım egonu benle tatmin etme istersen dünya senin etrafında dönmüyor kendini bu kadar değerli görme sen benim gözümde bir hiçsin
Beni tanımadığın için ne kadar değerli, mükemmel, özel, olağanüstü bir insan olduğumu anlayamazsın anlasaydın kibar olurdun
Diyorsun 😁 Ben sana kibar olsam ne yazar hayatta bana ne kadar sözde herkes öyle
Hayatta bana ne katar
Hak edene hak ettiğini ver kibar bir insana kibar davranısan kibarlık görürsün
Sen şimdi kibar mısın yani
Sen kapalı mısın açık mı
Açığım ee?
Ne ee sanırım etrafın abazan dolu kendini bi şey sanıyorsun
Öyle susarsın işte ben bi şey yapmadığım halde bana dedin bana yürüyorsun senin yaptığın hareket çokta mayak hareket değil
Bana yürüyorsun demedim tekrar oku yazdıklarımı
Ayrıca sen az önce kabaydın ve bunu seviceğimi düşündün bunu ben yazdım aynen
Demek istediğim şey maçoluk kabalıktan hoşlanmam illa yürümek anlamında anlaman gerekmiyor
Tamam işte sizin hangi Erkekle çıktığınız belli siz Orta Doğu kafasında kalmışsın hiç bana kibarlık taslama sonra iyi Erkek yok kaba Erkek çok şikayet etmeyin onları siz seçiyorsunuz bak Erkek seçersin hayatına alırsın olur biter kalkıp Erkekler böyle şöyle diyemezsin
Sen beni eşcinsel yapıcaksın bak önemli değilsiniz bu 1 2. Side ben o senin bildiğin zihniyette bir kız değilim özsaygım güçlü karakterim var türk erkeklerini sevmiyorum isveçli kibar bir erkek alıcam nokta ayrıca genelleme yapmayı bıraksan iyi olur çok şiddet görürsün
:D :D kaba sert seviyorum diyorsun canım benim Avrupalı seni alır mı seni Müslüman sanıcak yobaz kafa kesen senden kaçar :D şiddet görürürüm doğru barbar şiddete eğilimli millet olduğumuzu biliyorum
Sanırım kendi doğrularınızın olduğu bir dünyada yaşıyorsunuz hastalığınızı farkedemedim özür dilerim
Hayır canım ben öyle değilim kaç defa anlatacağım neden anlamıyorsunuz bakın ben kaba Erkek yetiştirmiyorum ben sokağa salmıyorum barbar Erkeği bir Kadın da yetiştiriyor onu da desene
Ya bana der misin senin hayatına nasıl Erkekler girdi nasıl birilerdi hadi bunu bana de
Valla ben hayatım boyunca hep efendi erkekleri sevdim bir efendi erkeğe aşık olmuştum sevgilisi vardı aşk acısı çektim yine de vazgeçmedim ama gördüm ki türk erkeklerinin çoğu abaza ve maço bu bana çok ters asla basit erkek almadım yani
😀😀😂😂😀 Uyduruyorsun ama uydurmuyorsan gerçekten seni kutlarım senin gibi nadir böyle Kızlar oluyor ama Kadınların da basit kalitesizliği var dimi peki yani maço seven Kızlar hakkında ne düşünüyorsun
Maço seven kızlarla dalga geçiyoruz biz kız arkadaşlarımla bu kızlar aynı zamanda çalışmayıp zengin koca isteyen kişilerdir kendilerine güvenmezler sadakatsizlerdir ve korkaklardır yani normalde görmem ben bu tipleri karşıma pek çıkmadı bir iki kez sosyal medyada gördüm ve varlıklarına inanmıyorum zevksizler bir erkek gelicek benim masam da yumruğunu masaya koyucak ben döverim o masayı kaldırıp.. ama kezbanlar düşüyor şaşırıyorum allahtan arkadaşlarım öyle değil
Çok saçma hangi yüz yılında yaşıyoruz Erkek beni taşıyan olsun diyen bir kitle var eski çağlarda gibi bu tür Kızlar nasıl yerde doğduğu belli oluyor ya birde o tip Erkekler sert kavgacı şiddete yakın olan tipler ya yarın öbür gün beni vursa öldürse ne yapacak hiç mi düşünmüyorlar yoksa mazoşistmi bunlar ya gel beni öldür diyorsun ve artı birde böyle Erkek seçiyorlar sonra şikayet ediyorlar çok komik
Aynen mesela sen sana şiddet gösteren bir kadınla 1 saniyeden fazla durur musun?
Durmam hemen uzaklaşırım hastalıklı ruh hastası ile yapamam ben şiddete karşı insanım hayatımda tokat atmadım kimseyi karıncayı incitmem sen nasıl Erkek olmasını istersin
Valla ben prenses ruhlu biriyim tuhuma hitap eden nazik tatlı bir erkek istiyorum ama kesin yabancı bir erkek bulucam
Ama sen yakışıklı istiyorsun gibi hissettim
Öyle tek kriterim ayh yakışıklı olsun değil benim için enerjisi ve karakteri önemli pozitif ve nazik olucak şarttır
Çok şey istiyorsun ve şart koşuyorsun sanki :D :D peki yani yakışıklı istiyorsun da sen güzel misin
Bu arada güzele önem veren birisi değilim sadece yakışıklı olsun dedin ya o yüzden dedim güzel misin
Dostum tekrar oku
Ayh yakışıklı olsun demiyorum illaki ama tip olarak ta küçük beklentilerim var güzel miyim bilmiyorum beğenenler oldu ama bilemem göreceli bişey
😂 Tamam danedir ama bak dürüst ol sonuçta herkes kusursuz değil ve ülkemizde güzel yüzlü fazla yok o yüzden fazla takılmıyorum tiplere güzel insan üremiyor bu ülkede illa güzel olacaksın diye bir kuralda yok her şey tip değil bana göre insanlıkta karaktere önemli
Diyelim ki adam yakışıklı mesela ama karaktersiz karı kız satıyor ya da şiddetçi biri öyle sırf tipi var diye yine de çıkar mısın
Hayır benim için nasıl göründüğünün bi önemi yok yakışıklı buldum diyelim konuşucakken onun karektersiZ olduğunu öğrendim kaçarım deli dürtse bile yüzüne bakmam
Anladım peki kaç yaş hiç sevgilin oldu mu merak ettim
Bakire baskısı yiyorsun demek ki yanlış anladın beni öyle bekarete önem veren birisi değilim
Yanlış yere yazdın muhtemelen çünkü öyle bişey demedim dostum
Ne bileyim sustun birden birden ondan yazdım olabilir burası Türkiye Erkekleri belli nasıl bir halt olduğu
Ne alaka şimdi anlamadım?
Ne demek ne alaka bekarete Erkekler önem vermiyor mu yani
Bekaretten bahsetmedim erkeklerden de bahsetmedim bir anda nerden çıktı?
Sen sanki Avrupa da yaşıyorsun :D
Sen nerde yaşıyorsun
Gönül işte konuyor
şu an bir kadına küfür eden biri de anlattığın kekodan farklı değil benim için.
Kardeş siz zaten o tarz seviyorsunuz ben bi şey yapmama gerek yok gerçekten şu an da ben düzgün sana olsam da k1koda olsam da siz değişmezsiniz öyle bana sözde düzgün insan seviyormuş gibi davranmayı kesin
Sevgi eksikliği
Bu bir bahane sevgi eksikliği de olsa insan böyle kişi ile çıkmaz