Çirkin dediğiniz birine ömrünüzü adar mısınız? Güzellik önemli biliyorum ama ne derece Beni güzel bulup seven birisindense sevdiği için güzel bulan birini tercih etmek isterdim ama bu sanırım tercih edilerek farkedilecek kolay bir madde değil.
Sizin tipinizi sevip size iyi davranan birisiyle, sizi sevdiği için tipinizi de daha çok seven birisini ayırt edebilir misiniz?
Birinci seçeneği genelde erkekler oluşturur, ikinci seçeneği ise kadınlar. Bende ikinci seçeneği tercih ediyorum, tipini sevdiğim bir insanı en fazla doyana kadar sevebilirim. Ama karakterini sevdiğim insanın tipi karakteri ile orantılı olarak değer bulur benim için.
Türk toplumu övülmeyi her yönden kabul ettiği için ayırt etmekle uğraşmıyordur ki kadınsan çirkinsen güzelsen pekte farkı yok düşürmeye çalışmak için çokça kişi yazıyor ayırt etmeye kafa dayanmaz herhalde.
Sürekli her şeyi inceliyorum ve sonucunda hiçbiri gerçek gelmiyor. Bu sevgi konularında çok düşününce yüzeysel geliyor. Hoşlanmıyorum ben öyle gösterişten de öyle sevgi gibi gözüken şeylerden de ben o kadar inceliyorum ki sahte birçoğu bunu görüyorum
Seni tanımadan köpeğin oluyorsa ya da takıntılı manyağın bu dışına bakıyor demektir zaten tanıyıp sonra daha üstüne düşen biriyse bu daha mantıklı gelir herhalde
Evet öyle biriyle olup kısa süreli mutlu olmaktansa gerekirse mutsuz olup biriyle olmamayı tercih ederim. En azından o gerçek bir duygu olur. sahte değil. İyi akşamlar 🤠
Basit oluyor diyorsun yani.. Aslında zor olması da soru başlığındaki cümle işe beraber korkunç bir hal alırdı barış. Bu yüzden kolay ayırt edebilmek çok daha iyidir.
Tabi ki katılıyorum. benim için basit yani söyle açıklıyım, mesela biri benim dış görünüşümü sevdiği için iyi davranıyorsa genelde farklı göründüğüm zaman farklı davranır. ve daha iltifatçı olur, biraz da kendini sevdirmek için. ama birisi düşüncelerimi ya da karakterimi seviyorsa zaten bunu hissedebiliirm daha eğlenceli olur ve daha iyi anlaşırız çünkü aynı karakterdeyizdir zaten
Bak ben ayırt etme konusunda baya iyiyim tecrübe ile sabitledim bir de hislerim kuvvetli çoğu doğru çıkıyor mimikler konuşmalar hareketler belli ediyor kendilerini
Güven vermeyen biriyle kim konuşmak ister ki Bir kere güvenmeyip rahat hissetmiyorsam kanım ısınmaz ve kanım ısınmazsa ben soğuyorum bu yüzden güven bayağı önemli. Sadece eğlenmek için bile ben güvensiz yapamam ya hatta güven duymuyorsam yanımda olan kişiye içimden laf sayarım yani niye yanımda diye çok saçma bir hale gelir durum
Yahu kendi ayaklarım üzerinde duruyorsam niye maddi gücü için birini seviyim o sevgi mi Yani O zaman parası olan biri yeter mi bu kadar basit mi Parası için biriyle olmaktansa yalnız ama zengin olmayı tercih ederim
Bilgelik Beyin Zeka Akıl kurtarıyo nice yoksulluklardan Konumuz yoksulluk sadece Çulsuz bir yoksulluk Mesela evren kayinat tanrı nerde gibi soruların yanıtı gelecekte olucaklar ve 300 yıl sonra nerde olucaz bin sene sonra nerde olucaz hayatta neler olucak Yani büyük düşün mesela belki erkek olabilirsin ya da çok zengin ya da sihirbaz Tanrının verdiği bir form bir meleklik ya da neyse Sana ne demeli? Tövbe yarabbim yaaa
Bir kızın maddiyatı değil de karaktere göre karar vermeyi tercih etmesini paragöz olmayı reddedecek kadar karakterli olmasına değil de alakasız bir noktada kainat konuları açarak bu konuları bir destek aracı olarak kullanıp sonrasında tüm bunları kızın vitaminsiz olmasına mı bağlıyorsun? Hayatımda gördüğüm en büyük aptallardan birisin. İşine git.
@johnnybirav0 Zenginlik ve fakirlik, üzerine uğraşılarak değiştirilebilir. Yan gelip yatarak ya da kısa yoldan dolandırıcılık yapmak bu hayatta hem iyi bir alternatif değil, hem de zamanla insanlığın sana daha geçen gün zarar vermesine sebep olan alternatif durumlara sahip. Bunu bilmiş ol.
@johnnybirav0 Konuyu o zaten yeterince tartıyor. Buraya senin ne kadar aptalca argümanlar sunduğunu göstermeye geldim. Bir kadını kendine çekmek adına böyle saçmalıklarla rahatsız etmemelisin. Bu seni abazalardan farksız kılar.
Ayrıca dünyada ne yaratılıyorsa sen sadece doğduktan sonra sana düşenin sahibi oluyorsun. Elinde hiç bir şey yoksa da kendin çalışarak bunu çözmek zorundasın. Dünyada bu yüzden çok da adaletli bir maddiyat sistemi olduğu söylenemez. Yani her insan yaratıldığı andan itibaren her şeyin sahibi olamıyor. Bu farkı kapatmak senin bunun üzerinde çalışıp pes etmemene bağlı. Senin gibi, paragöz olmayı reddeden kişilere saygısızlık edip yan gelip yatmayı daha temiz bir alternatif bulan aptallar için değil.
Uyuşturucu içen sensin. Verdiğin ilk cevabı aynen alıntılıyorum.
"Beni çokmu seviyodun:D Bende seni seviyorum çok"
Dolayısıyla bana bir açıklama borçlusun. Sen sadece yanıtlarda kızla tartışırken onun dikkatini çekmeyi başardın diye bir cevap verdin. Bunu ikimiz de iyi biliyoruz. Seni umursamasaydı tam cevabı bile vermeyecektin. Konuyu başka yerlere çekmeye çalışma ve meseleye gel.
Sana bir gerçeği söyleyeyim mi? Çok parası olup hala huzur bulamayan, hatta huzur evleri, rehabilitasyon merkezleri gibi yerlere gitmek zorunda kalan insanlar var. Bir de hayatta en küçük şeyden bile mutlu olmasını bilen insanlar var.
Dolayısıyla mutluluk paradan değil, insanın kendi içinden gelir. Hayatta her şeye pozitif bakabiliyorsan, fakir bile olsan mutlu olabilirsin. Ama her şeye negatif bakıyorsan, en küçük bir şeye bile negatif eleştiri yapacak yer arıyorsan, bu durum seni bol paran olsa bile mutlu etmez.
İşte bu yüzden mutluluk parada değildir. Mutluluk insanın kendisindedir. Ama senin gibi aptallar buna asla akıl sır erdiremedi. Erdiremeyecek de.
Şimdi kızı rahatsız etmeyi bırak ve bu bölgeden defol git.
İşte bu saçmalığa asla katılmıyorum. Hayatta çok fazla paraya sahip olmadan da mutlu olan, hatta doğal hayat yaşayan insanlar da var. Kendini tek bir kalıba sokacağına gerçekleri araştırmaya başlasan iyi edersin. Hayatta bir sürü örnek var.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizin tipinizi sevip size iyi davranan birisiyle, sizi sevdiği için tipinizi de daha çok seven birisini ayırt edebilir misiniz?