Arkadaslar sizce ne icin yazıyor?

Arkadaslar merhaba. Aslında bu olayı cok cok uzun anlatabilirim ama kısaca açıklıcam. Üst sınıflardan bir cocuk daha once hic muhabbet etmedik ve kendisi yakısıklı hos bi cocuk. Yani soyle diyim ben kesin sevgilisi vardır ben istesem de olmaz kafasındaydım. Aradan biraz gecti voleybol turnuvasında arkamdam bravo aysel diye bagırdı hatta sonradan soyledi arkadasları sırf beni destekledigi icin hain ilan etmisler. Daha sonra ilk kez bi storyme sacların baya iyi olmus yazdı. Ben de tesekkur ettim ve bitti birkaç gun sonra dogum gunumde yazdı dogum gunun kutlu olsun diye tesekkur ettim bugun muydu dun muydu demis ben de bugun dedim kacırdım diye üzüldüm bi an yazmıs. İki gün once konusmalarımızda hangi takımlısın diye sordu besiktaslıyım dedim artık galatasaraylısın dedi. Yakın arkadaslarına ekledi. Yakın arkadas storysi attı saclarının eski uzun haliyle altına da eski saclarıma donmek istiyprum yazmıs ben de dedim Şu an da zaten sacların boyle degil mi o da demis hayır kısacık saclarım. ben de dedim seni okulda görmüyorum bile nerden biliyim saclarını yakından goremeyince. (12. sınıfa gittigi icin okula gelmiyp artık) o da dedi ki görürsün. ben de dedim hic okula gelmiyosun göremem aynı bu sekilde gorursunnn yazmıs. Gecen gun de ben sordum hangi üniversiteye hangi bölüme girmek istiyosun diye pilotaj dedi ben de dedim bizi artık ucurursun o da demiski ucurmam icin pilot olmama gerek yok. Bu ne demek oluyo daha once hic muhabbetimiz yokken storylerime yanıt vermeye basladı. seviyor mu sizce neler oluyor sadece gönül mü eğlendiriyor yoksa benden buyuk cunku 1 bucuk yas falan
Arkadaslar sizce ne icin yazıyor?