nişanlımla başta çok tartışıyorduk ilgi ver ver ver sonra bir anda kes dediler aşık olacak dediler çünkü görücü usulü oldu her şey neyse bende son 2 hafta bastım ilgiyi şu an melek gibi ilgiyi ne zaman kesmeliyim onu merak ediyorum bu taktiği yapan var mi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok saçma bence bende nişanlıyım en başında neysem hep öyleyim oda aynı şekilde neden taktik uygulamak var ki nasılsan öyle davran
Şimdi bırak bağlanır.
nasıl bırakmam lazım ne demeliyim müsait değilim mi diyim isim var mi diyim ne diyim
Sen çirkin misin?
hayır aksine dış görünüşümü çok beğeniyor
O çirkin mi?
hayır değil ama bir hafta önce söylemişti sen benden çok daha güzelsin ki oda farkında demek istediğim oda yakışıklı ama yinede ben daha güzelim
Olum erkekler çabuk aşık olur ben onu çözemedim. Güzelsen bağlanırdı çoktan.
bak şimdi ben sana durumumuzu kısaca anlatayım 6 ay önce ailelerimiz tanıştırdı bizi başta her şey güzeldi nişanlandık 5 ay sonra ama nişanlandıktan sonra bir garip oldu doğum günüm oldu doğum günümü kutlamadı ve çok kötü bir gün yaşattı 3 gün ara verdim ben konuşmadım ve sorunlar üst üste geldi yüzük atmaya kadar geldi sonra ilgi konusunu duydum bunu denemeye karar verdim 2 hafta önce normalde ikimizde çok dindariz ama boşverdim dini açık sacli fotoğraflarımı attım iç çamaşırlı halimi falan ki bayıldı sürekli seviyorum aşığım kopamam dedim sürekli arıyorum soruyorum özledim diyorum gelecekle ilgili hayaller kuruyorum konuşurken ama bu ilgi böyle sürerse sikilmasindan da cekiniyorum ve sorum şu şu an iyiyiz aramız güzel ama bir anda ilgiyi geri çekip bunu sorgulamasını istiyorum ama nasıl cekecegimi bilmiyorum müsait değilim mi diyim isim var mi diyim ne diyim bilmiyorum
Müsait değilim falan de veya gizemli ol. Bir şey yaptım de ama detay verme.
ben spir yapan kitap okuyan bir insanım aradığında açmayıp sonrasında geri döndüğümde spor yapıyordum görmedim mi diyim yoksa müsait değildim mi diyim hangisi daha dogru
Müsait değilim de.
sorarsa
Başkasını bilmem de ben soğuyorum
neden
İlgi ver ver kes olmuyor. Dengesiz insanlarla uğraşamam
dengesizlik aşık ediyormuş duyduğuma göre ama bende sevmiyorumda mecbur napim ilgi verdiğinden beri kopamıyor bir anda kesip napacagini görmekte istiyorum eli ayağı birbirine dolaşırsa doğru yoldayım ama kızarsa sürekli ilgi vermem gerektiğini anlarım en azından kimse aynı değil ki
Kendinden başkasına ilgi verme fazla
şu an ilgiyi bıraksam ne düşünür sence 2 hafta çok ilgiliydim
İlgi çekersin
iyi guzel
Sevmiyosan nedne ugrasiyosun
seviyorum o sevmiyor gibiydi
Ara ara kes
bugün kestim diyelim ama nasıl kesiliyor ki ne diyim isim var desem çok kaba durmaz mi
Bir anda yazma arama sorma o sorsun kısa kes ama yine canım hayatım de erkekler de şok etkisi yaratiyo