Sevgilim beni vaatlerle kandırdı, akıl verir misiniz?

Merhaba benim dokuz aylık bir ilişkim vardı. Ben 22 o 27 yaşında. Kendisinden ilişkimiz boyunca birçok kötü davranış gördüm. Beni aşağıladıgi, ezdigi zamanlar oldu. Bunun yanı sıra destek olduğu ve beraber hayallerimiz olduğu birçok zaman oldu. Bana devamlı hep birlikte olacağımıza %100 eminim, sensiz olamam, senden başkası ile yaşayamam, çocuklarımın annesi ol istiyorum diyordu. Simste hayali geleceğimizi inşa etmişti. Beni abisi, yengesi ve annesi ile tanıştırdı. Gerçekten çok umut besledim. Bacağımdan ameliyat olacağım. Bunu duyduğunda bana tekerlekli sandalye ile seni taşırım falan dedi ve o kadar güvende hisettim ki... Sonra bir anda benden ayrıldı ve bu hayaller ve planlarla beni tek başıma bıraktı. Çok çaresiz hissediyorum. Ayrılma sebebi onun eve çıkmak istemesi ama ailemin onaylamaması, onun ailesinin onunla aynı evde bir yıl yaşamadan sözlenmemize izin vermemesi, onun eski flörtü ile görüşmek istemesi ve benim tepki göstermem üzerine beni zorlaması, hakaret etmesi idi. Bu kadar vaatler veren, ciddi düşünüyorum diyen, planlar yapan biri nasıl bu hale geldi aklım almıyor. Bana sen gelecek istemiyorsun evlenmek istiyorsun dedi. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Beraber yurt dışına gidecektik, herşeyi planlanmıştık. Şu anda o günkü kötü davranışından dolayı yargı sürecindeyiz ve beni her yerden engelledi. Bu kadar ciddi plan yapan kişi bir anda hayatına devam ediyor ama ben yıkık haldeyim.
Sevgilim beni vaatlerle kandırdı, akıl verir misiniz?