Esimin sürekli oyun oynamasi?

Şöyle acikliyayim 1 yıllık evliyiz son zmanlarda oyun oynamasi aşırı bir şekilde arttı ve saatlerce başından kalkmıyor bebeğimiz var zaman ayirmiyor her işi ben yapıyorum yemek yiyoruz o oyunun başına otururyor ve ben ilgilenmek zorunda kalıyorum sıkılıyorum anneme gitmek istiyorum hep bir problem cikiariyor oarla ilgili beni huzursuz ediyor uzun zmanda böyleydi ben ne zman kalmak istesem sen orada daha mutlusun evi benimsiyemwdim gibi cümleler kuruyor, ama o öyle oldukça ben eve gidesim gelmiyor bana vakit ayirmiyor çünkü evimize misafir gelse hep bir mutsuzluk hep bir suratsizlik, bir eş baba böyle olmamalı diye düşünüyorum kendi ailesine akrabalarına karşıda boyle (baba tarafına) annesiyle çok mutlu annesi olsun kimse olmasın onun için neden böyle dediğimde ben abartmış oluyorum bı problem olmadığını söylüyor ama bu benim evimede yansıyor onun yaptıkları ve çok sıkıldım mücadele ediyorum 2 senedir ama ne zman sabrın taşacak bilemiyorum, çocuğum var kötü yerlere gitsin istemiyorum duzelmesini istiyorum dediğimde benimle alay varı konuşuyor ne var yaptığımda bumu derdin diyor çocukça tavırları var ailemle sıkıntısı olduğu için babam kendisiyle konuşuyor ama ortada bir şey yok onun için, bunu herkese yansıtıyor ve ben böyle bir iliskinin sonunu düşünemiyorum, bipolar bozukluk var eminim ama bunu ona nasıl söylerim bilmiyorum birşeyler düzelsin istiyorum. Sizce bir eş bir baba evin adamı böylemi olmali...🤦🏻‍♀️😒
Esimin sürekli oyun oynamasi?