ACIIL CVAP VERIN KIZLAR KAFAYI YICEM?

Erkek arkadasimla 2 yildir sevgiliyiz ciddi dusunuyorduk taki beni kendi yasadigi semte tasittirana kadar geldikten sonra ayni evde yasadik kira faturlar genellikle ben oduyordum onun borcu vardi fakat borc uzerine borc yapti mesela motor aldi iphone 11 aldi bende haril haril calisip evi gecindirdim gereksiz ucuncu sahislar yuzunden ve basit seylerden tartisiyorduk kendisi basak burcu ben yengecim anlastigimizda cok iyi anlasiyoruz mum isiginda yemekler surekli seni seviyorumlar falan ama tartistigimizda iki dusman gibiydik artik bu sekilde yukun altindan kalkamayacagim icin ailemin yanina donmeye karar verdim plan yaptik ocalisip para biriktircekti bende memurluk sinavina hazirlanicaktim 6 ay bu sekilde idare edip sonra nisanlanicaktik geldikten 1 hafta sonra bana soguk davranmaya basladi bende uyardim ulasabilecegim sadece telefon var vesaire dedim agladim ve bana bi git isine ya benimde sikintilarim var kendime zaman ayirmak istiyorum aileme zaman ayirmak istiyorum dedi ama anne babasi ayri ve ailesiyle cok yakin bir iliskisi yok o yuzden birlikte yasamaya karar vermistik bende ailemden uzaktim bir hafta sonra ayrilde benden boyle diyerek ama ne whatsaptan nede instegramdan silmedi fakatyavas yavas kizlari takip etmeye basladi artik dayanamadim 2 hafta sonra ben takipten ciktim ertesi gun oda cikardi beni ama whatsaptan silmedi ve daha fazla kizlari eklemeye basladi ama normal kisileri degil daha cok dikkat ceken kizlari ekliyordubende fake hesap actim fakat ben onu ekleyemeye hazirlanirken o sans eseri beni ekledi ve hikayelerimizi begenerek konusma baslattim yedi ama kizi yollu tanittim sonra kizi tersledi bana gore degilsin basitsin zor olan her zaman mukemmeldir dedi kizi arkadaskiktan cikardi sonra ben esyalarimin yarisini ona birakmistim tasinirken almaya gittim İstanbul'a izinli gununde yazdim neyse esyalarimi aldim fazla bisey konismadim ciktim evden aksamina alkol aldim oda almis fake hesaba mesaj atti yolda kaldim sana gelebilir miyim sana ihtiyacim varfalan yazdi bende tamam bana gel uskudara dedim ama gelirken sarap al sigara albi suru biseyler aldirttim uskidara gelince fotograf at dedim geldi biliyomusunuz bende goruntulu aradim hazirmisin bebi gormeye dedim evet dedi kamerayi actim beni gordu sok gecirdi sen bu kadar basit birisin yaziklar olsun sana verdigim emeklere dedim yuzume kapatti sonra whatsaptan engelledi bense popo gibi hissediyorum hala kendimi birlikte yattigimiz yastik yuzune bakarak agliyorum instegramda daha 2 ay oncesinde birbirimize evlenmek icin yaptigimiz konismalar duruyor fotograflarimiz duruyor silemiyorum kendime sevgime uzuluyorum me yaoacagim nasil unutacagim bilmiyorum cok zoruma gitti beni sinav donemimde yari yolda biraktikaydettigim gelinlik modelleri duruyor kendime agliyorum her gun durduramiyorum ne sinava odaklanabiliyorum ne kendime baska biriyle gorusmeyi denedim yapamadim ne yapacagimi bilmiyorumbana yardim edin icimde hala onu tutuyorum ben onsuz cehennemin dibindeymis gibi hissediyorum
ACIIL CVAP VERIN KIZLAR KAFAYI YICEM?