Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. %100 hatta bir milyonu der ki; tabii ki dürüst, güvenilir ama bu lafın arkasında başka istekleri de vardır.
Hani bir giysi dolabı düşünün ve içi tıka basa dolu. Kapı patlamak üzere ve sen de o kapı açılmasın diye sırtını yaslamışın. İste O kapının önünde diyorsun ki; " ben güvenir dürüst erkek arıyorum " ama o kişiye elini verdiğinde eşya dolabında ki tüm isteklerin de ortaya dökülüyor. " ya tamam ben öyle dedim ama şunlar şunlar da olmalı " Kadınlar başka bir Âlem. Her Kadın kesinlikle böyle değil ama bir ilişki başladıktan sonra çok dönenler var maalesef.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben de çözemedim çünkü kimse aynı değil. Kıskanç bir erkek değilim ne kıyafeti ne gece bara gitmeleri benim için sorun değil buna karşılık sen beni aldatıyorsun diyen de oldu ben kıskanmayan erkekle yapamam diyen de inanmazsınız sen çok güzel kardeşim diyen bile oldu. Elde ettiğim deneyimlerim kararında bir kıskançlığı sevdikleri yönünde.
00 Yorumla
Sözüm meclisten dışarı büyük bir çoğunluk için konuşuyorum evlendikten sonra çalışmayacak rahat geçinebileceği maddi anlamda sıkıntı çekmeyecek gelirleri çok iyi rahat harcama yapabilecek şekilde imkan sunabilecek erkekler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü, paralı, zeki, yakışıklı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar maço ve kaba erkekleri tercih ediyor ayrıca zengin olanları
00 Yorumla Anlayışlı, beyefendi, merhametli istediklerini söylerler ama bu tip adamları bulduklarında ise aptal yerine koymaya çalışırlar... Sonra bu maço, keko sevdasının yansımalarını akşamları haberlerde şiddet ve cinayet haberleri ile izleriz bu durum hiç şaşmaz...
10 YorumlaHerkes farklı sever
Kimi maço sever
Kimi kılıbık Sever
Kimi sert sever
Kimi yumuşak sever
Kim kimi nasıl sever bilmem ama
Bana sorarsan
Kadınların hepsi kendisine değer vereni daha çok sever. Nokta.00 Yorumla
+1 yılŞöyle genel sorular sorulmasını saçma buluyorum. her insanın düşünce yapısı farklıdır. Ben güvenilir efendi sessiz sakin zeki erkek severim başkası gider daha popüler serseri tipleri sever
13 Yorumla- +1 yıl
Tüh be hepsi tamamda zekanın dozu fazla kaçtığından hafif delilik var. Yine de şans verir misin? 😅
- +1 yıl
@MertAltundas918 kapalıyım bu işlere kardeşim.. akademik başarı peşinde koşuyorum, karıştırmayın kafamı :D
- +1 yıl
Hani bir ihtimal yıldızteknikte okuyorum dersen birlikte koşalım başarının peşinden.
+1 yılKadinlarin yuzde 70 i maco erkek seviyor dayak atan aşağılayıcı tavirlar sergileyen erkek günümüz turkiyesinde de bu bariz belli oluyor iyi erkek kadinin gözünde kötü gözüküyor anlam veremiyorum 🤨
00 Yorumla
+1 yılsert, maço, kıro, serseri, maganda, apaçi, kanka, davar, hanzo, camış, öküz, dırzo erkeklere bayılıyorlar kadınlar.
10 YorumlaDürüst
Güvenilebilecek,
Geçmişi düzgün olan
Akıllı ve efendi
Mizah yeteneği olan
Zeki ve pratik zekalı
Disiplinli ve Temiz.00 Yorumla
+1 yılYalanci düzenbaz yılışık ağzı bozuk paralı iyi giyinen başka kizları etkileye bilen biraz sert.. istisnalar kaideyi bozmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaslı paralı ve uzun boylu erkeklere haşa Allah diye taparlar... Bakir fakir ve şair erkekleri şeytan gibi taşlarlar... Bu iki ucun ortasındaki erkekler ne kadar piclerse o kadar sevilirler... Mevzu budur...
010 Yorumla- +1 yıl
bakirsen o kolay git milli ol ha fakirsen eskort falan bulman zor olur ama bul parayı bi şekil git milli ol, şaire gelirsek de o da kolay şair olma ya da en azından öyle gözükme kim ne muameleyi hak ediyosa onu yap sende pic mi istiyo sende öyle ol o zaman (hoş o pic isteyen kız senin isteyeceğin türden bi kız değil zaten o bahsettiğin pic kategorisine girdiğimden tecrübeyle sabit 2 güne elinde kalır zahmetine bile değmez)
Cevap sahibi+1 yılDostum sen diyorsun ki kanaryaya git kendini siyaha boya kartal yuvasına gir kartal gibi yaşa... Bu onun doğasına aykırı... Ben pic olmadığım halde sırf sevilmek için pic gibi yaşayacağıma, kadınlar azıcık ıslah olsa ya... Bana sapıt diyeceğine, kadınlar düzel desen daha iyi olmaz mı?
- +1 yıl
knk dediğin doğru da o dediğin kadın sayısı da sayılı korkma bu kadar sana da kartal ol demiyorum kanarya olma yeter diyorum sana değiş demiyorum GELİŞ diyorum kas diyosan spor yap disiplinli bi şekilde bir program kur hatta istersen yardım dahi ederim, tip diyosan saça sakala özen en azından bakımlı ol, kılık kıyafetin zaten marka falan giymeyle alakası yok marka bişey giymem hiç ama imaj konusunda hiç burnum sürçmedi, ayrıca pıc olmana zaten gerek yok ama ÖZGÜVEN VE CESARET ŞART sana ş3refsiz ol diyen yok hatta sakın yapma ama sert olman hele ki bu devirde sadece kız için değil genel olarak yaşamını idame ettirmen için şart oldu ahir zamandayız yani bir yerde kendini geliştirmen normal şekilde yaşaman için bile gerekli.
Cevap sahibi+1 yılBen o dediklerini zaten yapıyorum ki bakımsız özgüvensiz ya da kendini geliştirmemiş bir erkek değilim pic olmayınca kadınlar insan muamelesi yapmıyor lanlı lunlu konuşup magandalık yapanlar kapışılıyor kibar kültürlü takım elbiseli felsefe edebiyat romantizm bilen benim gibi erkekler itici bulunuyor mevzu bu...
- +1 yıl
knk alınma da sanki ortamın bozuk gibi biraz o takım elbiseyi bende giyiyorum (hoş nasıl giydiğinde önemli alınma kardeşim ama EFENDİ olmak başka şey SÜNEPE gözükmek başka şey haşa lafım meclisten dışarı çünkü giyimini kuşamını bilmiyorum nasıl göründüğüne de bir yorum yapamam) bir de maganda değil ama bazıları kasıntı buluyo şiiri sanatı kültürü lafım yine mecklisten dışarı bunlarla yine ilgilen bunlar güzel şeyler vazgeçme ama kızların ilgisini çekmeden de deme ki böyleyken böyle bi de dediğim gibi bu tarz kızları zaten sen istemezsin güven bana dedin ya bize geliyolar mış diye geldiler sağ olsunlar 5 dk muhabbet ettiğine değmez çoğu.
Cevap sahibi+1 yılBen de diyorum ki TCdeki kızların yüzde 90u sizin tarzını erkekleri sevip bizim tarzımızdan nefret eden türdeki kızlardan... Yüzde 10 zaten evinden çıkmıyor ve çevreleri çok dar... Çok erkenden evleniyorlar... Yani benim gibilerin sevilme ihtimali yok... Ve bu benden kaynaklı değil... Kibarlığımı, şıklığımı, romantikliğimi değiştirmem sadece bana zarar verir...
- +1 yıl
oranın o kadar yüksek olmadığını biliyorum ama kanıtlamak için yapabileceğim bişey yok valla ne diyim usta inşallah gönlüne göre gider her şey de bana da mı kızgınsın sen şimdi ben anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSana niye kızayım aslanım? Avrat için dünya yakılırken, arkadaş için avrat yakılırmış... her şey gönlünce olsun... Ben yalnız geldim yalnız giderim ama herkes için herşeyin en hayırlısını dilerim... Kinli kaprisli kibirli insanlardan çok çektim... Kimseye bunlarla yaklaşmam...
- +1 yıl
eyvallah aslan parçası senin de gönlüne göre olsun her şey rabbim hayırlara vesile olsun.
Cevap sahibi+1 yılAmin...
Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Özellikle ergenlik ve bir üstü dönemlerde serseri tipli isyankar insanların peşinden koşarlar.
10 Yorumlabenim her dedigimi yapcak, her zmaan bana gore hareket etcek
111 Yorumla- +1 yıl
@yilznesz yine dominant olma peşinde bir kız. Böyle ancak karşınızdaki insanları soğutursunuz kimse kimsenin her dediğini yapmaz hadi öyle bir mal çıktı o senden soğumazsa sen ondan soğursun.
- +1 yıl
@SanSebastian23 o da benden sogumuyor, bende ondan sogumuyprum cok guzel bir iliskimiz var 😘😘💅🏻
Kaslı, zeki, yakışıklı, zengin, uzun boylu, güzel giyimi olan, daha ne olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılgüçlü karakterli , ne istediğini ve nasıl alacağını bilen
00 Yorumla Zeka komiklik para yakışıklılık bunlardan ikisi kombine olmalı
00 Yorumla
+1 yılSeveni cuker cukeni severler... Kim ne derse desin tek ve net gerçek bu
00 YorumlaKaraktersiz keko kaba hayvan ihanet eden şiddet uygulayan. Net şaşmaz
013 Yorumla- +1 yıl
Belki çoğu erkek böyledir ondan olamaz mı
- +1 yıl
Genellemen yanlış
- +1 yıl
Aynen beyinsiz 10 tane erkek aynısını yazınca haklı oluyorsun
- +1 yıl
Beyinsiz tek kadın annen o da seni yapmış
- +1 yıl
Laf anlatmaya çalışmadın bu arada cahil.. sadece yorumdaki erkekler benimle aynı fikirde diyip manipüle etmeye çalıştın. Sen akıllıysan karşındaki senden daha akıllı
- +1 yıl
şu an yazıyorum zaten
- +1 yıl
Sinek vızıltısı ne alaka
- +1 yıl
OSĞEĞWODIAPSKAKDIWKKDJSJDJSJWJDKAJSJSJJWKSKSKWLXLDPDF
+1 yılyalanci her pislik olani seviyorlar dogru kisleri sevmiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınların sevdiği erkek olsan bile bu sefer farklı bir şey istiyorlar bu yüzden sorunun cevabı yok bende
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşka kadınların sevdiği erkekleri. (Yani onlar da bilmiyorlar nasıl erkekleri sevdiklerini)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence egoist değer vermeyen köpek çeken sğır ski erkek seviyorlar
00 Yorumla
+1 yılNeredeyse dünyadaki kadın sayısı kadar cevabı olduğu için bu sorunun nihai cevabını daha kimse bulamadı.
10 Yorumla
+1 yılGelir şimdi serseri katil seviyor diyen 3 ıQ lu embesiller 😃
15 Yorumla- +1 yıl
Şaşırtmadı. Hemen yazdı beyinsizler tipleri de maymun gibi
- +1 yıl
Kendin çirkinsin bence kıskanç.. yoo gayette baby facelerdi
- +1 yıl
Maks erkek zeka
- +1 yıl
Sen bir Türkçe öğren kodumun sokuğu Kezban dediği insan uzun boylu sarışın embesil kendine bak aw ahhsqğdlpağc
+1 yılsakin - karizmatik - kendinden emin - zeki - ırkçı ve ayrımcı olmayan ve dürüst erkekleri severler bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılkadiköyde dolanıyorum harbıden beyinsiz satanıstlerden hoşlanıyolar
00 Yorumla
+1 yılerkek sevmiyorum kız da ben kimseyi sevmiyorum saygılar 😂
00 Yorumlaiitlik hergelelik yapan erkekleri.
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst, nazik, esprili ve sahiplenici...
10 Yorumla
+1 yılBeyfendi kibar ve sert görünüşlü
10 Yorumla
+1 yılTam yerine sordun soruyu geliyorlar hissedyiom
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılcüzdanı kalın her erkeği koşulsuz şartsız severler
00 Yorumla
+1 yılParalı ve yakışıklı olanları severler. 😎👍
00 Yorumla
+1 yılneden sevmesin? hetero oldukları için olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılHepsi benim kankam 🙃
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Bizi kimse sevmedi bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılDuygudan yoksun olanları. Gözlerime göre.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani bele p*şt gibi ibn* gibin bişeyy ağamm
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Değiştirmek istedikleri erkekleri
11 Yorumla- +1 yıl
gel bi grl mesaj at xper yetmiyor !
+1 yılKadınlar parayı sever erkekleri değil
036 Yorumla- +1 yıl
Yahu embesil arkadaşım tip olarak sormuş karakter vesaire
- +1 yıl
Azıcık mantıklı olun ya
- +1 yıl
@sasukeeee11 yav he he
- +1 yıl
Zaten seni bu tiple kim beğensin?
- +1 yıl
@sasukeeee11 ohoooo sendeki akla bak neyi sevmeli başka yok hayır hatlarına kayiyo iş ne kaldı geriye ama tabi yap evlilik sözleşmesi at bankana trilyonları birgün uzaya bile gidebilir baaaaay
- +1 yıl
Bu beyinsiz ne diyor?
- +1 yıl
@sasukeeee11 dibim düştü demiyosunda, kedi misali uzanamadığın ciğere mındar diyosun gece gece libidon yükselmiş belli
- +1 yıl
AOSĞWĞDPAPPCAPXOOX
- +1 yıl
Bu tipe libidom yükselmez düşer
- +1 yıl
@sasukeeee11 kendini kandırırsın sadece
- +1 yıl
Kanka aynaya bak bir sen. Avrupalı erkeklerle çıktım awk sen onların tırnağı bile etmezsin çünkü elleri bile narin kıllı değil tüylüler. Hayır yakışıklı görmesek kendini yakışıklı diye kandıracak bize
- +1 yıl
Ben senin beyinsizliğine yorum yaptım sadece sana neden bakayım?
- +1 yıl
Ki ayrıca kız arkadaşım var şu an. Bilmeden yorum atman trajikomik
- +1 yıl
@sasukeeee11 bıravo çıtayı hep yüksek tut
- +1 yıl
Sana mı bakacaktım? @JOHNNYBIRAV0
- +1 yıl
Size günahımı bile vermem.
- +1 yıl
@sasukeeee11 lezbiyen misin kızım sen kızı erkek sanıyorsun ya da
- +1 yıl
Biseksüelim aptal
- +1 yıl
@sasukeeee11 lan * bile kaldıramazsın git rahibe ol
- +1 yıl
Tipsiz olduğun gibi beyinsizsin de
- +1 yıl
Sen de git kaşlarını al cımbız ağır gelir ağda da yetmez 10 kez ısıtırsın
- +1 yıl
@sasukeeee11 iki lafının ikiside hakaret ancak beyinsizler hakaret eder
- +1 yıl
Sen de hakaret etmişsin özürlü
- +1 yıl
Aklını iki bacağının arasından çıkar öyle gel hadi by by
- +1 yıl
Kes
- +1 yıl
@sasukeeee11
Parayı seçmessen acı çekersin ama polyanna beyinliler bunu hep pembe üzüntü olarak yayınlar acıyı damarlarından içeri girdikçe daha da içine girer piskolojik ve düşünsel yaşlanırsın çünkü para yi bulmak bir yandan imkansız bir yandanda seneler bakar çalışır kazanırsın lakin adam 70 yıl dudaklardan şarap içer adalarda tatilde sende çocukken internet kafeye girip yarim saat daha abi diyip çocuklara dönüşürsün
Ölüp gidersin yaşayamadan
Yani ne kaptık bu dersten parasız
Yaşlı psikolojisi bedeni düşünceleri beyni olan birine dönüşür
Acı çekersin ustune üstlük baş sızısı gibi
Hüzün depresyon üzüntü ve nur topu gibi hastalıklar meydane gelir
Aksini kimse kanıtlayamaz gir odana yat istersen 2 sene hiç bisi yiyip içmeden bir şarap içemeden gezmeden
Yakuttan zenginlere zümrütten aktı içtiler
- +1 yıl
@sasukeeee11 zenginler içer içkiler
Sende beyinsel ve cepsel zenginliğe yürümen dileğiyle kardes - +1 yıl
Ne diyon aw
- +1 yıl
@sasukeeee11
Dansa kaldırdım nasıl farketmessin
Biraz tango lutfen - +1 yıl
Beyninde sıkıntı mı var senin
- +1 yıl
@sasukeeee11
Yok niye yazdığımı belirtmiştim iyi günler - +1 yıl
Seni buraya alan adminin kafasını s*km
- +1 yıl
@sasukeeee11 iyi ki varsın
- +1 yıl
Guzel gunler
- +1 yıl
Ne diyon laaaa anlamıyor ben
- +1 yıl
@sasukeeee11
Seni görmek huzur verici
Mutluluk keyif neşe sevinç
Patlat bir şampanya
At hırsızı tipli
10 YorumlaRomantih seviolarr
10 Yorumlaİzlemeye geldim
19 Yorumla- +1 yıl
Hahhsa ben de
- +1 yıl
Sane
- +1 yıl
Ovusbu vocu
- +1 yıl
Anana da sok
- +1 yıl
Kendi annenden bahsediyorum aptal
münafık, şerefsiz kardeşim
00 Yorumla
+1 yılSadakat bağlılık
00 Yorumla
+1 yılBenim gşbi
00 Yorumla
+1 yılParali pcleri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeger vermeyenleri
00 Yorumla Nerde şerefsiz biri var yanında taş gibi hatun
00 Yorumlaparalı havalı dikici
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSert erkek
00 Yorumla Kaslı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılMoney money
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKro maganda keko ve parali
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılAt hırsızı tipleri
10 Yorumla Pir p*ç erkekleri
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor
10 Yorumla
+1 yılOlgun
00 Yorumlaİri erkekler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri