Aşk İlişkileri Sevgilin yaramazlık yapınca neresini çekiştiriyorsun? IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Sevgilin haylazlık, yaramazlık, afacanlık, işte çapkınlık ayakları, karşı cins arkadaşımla habersiz yemek yemeye giderimcilik, ortama akıp bumbi jumping yapmacılık, discoda kızlarla dans etmecilik yapıyor ise ne ceza keserseniz? Kulağını mı? Kravatını mı? Burnunu mu çekersiniz? Neresi neresi? Sevgilin yaramazlık yapınca neresini çekiştiriyorsun? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Yaramazlık olaylarimiz yok, hiç olmadı. Yullar önce eski sevgilisinin babasının cenazesine gitme girişimi tabii kayinvalidem ve gorumceciģimin teşvikleri ile kanlı bitti. Sanırım 16 yıl önceydi ve dersini aldı ve aldılar. 1 2 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Gereken cevabı vermişsin u Hayatİstanbul77 +1 yıl Eveet
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bacağına taş bağlar jakuziye atarım sabaha kadar suyun içinde yumuşacık olur 😇 1 3 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Hahaha PiLLy_BheBek +1 yıl Sdhgfj çok manyak bir fikir bulmuşum IAmarPresterAen +1 yıl Bu denenmeli 😂😂
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İdam sehpasına tekme vurup ipini çekerim ben 2 2 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkürler Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Rica ederim Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kafasına vururum genelde. Yüzüne yüzüne de vururum 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Olmayan şeyin bi şeyini çekemem :D kafa raaad 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Çekiştirmezdim 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Olmayan şeyin burnunu çekeyim. 😁Hocam uykuluyum ama bu nasıl zor sorular. 🤣🤣🤣 Saçmala diye mi bunlar... 😃 1 10 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Sabaha bıraksaydın hocam Dd ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Uykuluyken cevap verirken uykuya gittim hocam. 🤣🤣🤣 IAmarPresterAen +1 yıl Evet hocam tam kelime yazarken küt gitmişsindir ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Kafam o kadar yorgundu ki hocam. Anlık gittim. 🤣🤣🤣 IAmarPresterAen +1 yıl Çok çalışıyorsun bu aralar hocam ondan ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Fena şekilde hocam. 😃 Şimdi kalkmq zamanı zaten ama içimden gelmiyor. 🤣🤣🤣 Serim havada şöyle çimlere uzanayım diyorum.😃 IAmarPresterAen +1 yıl Çimlere uzan hocam müziği aç dinle mis ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Herhalde yarım saate yaparım. 😃 Görüşürüz hocam. 😁 Yahşi batının şef kovboyu kaçar. 🤣🤣🤣 IAmarPresterAen +1 yıl Tamam hocam sür atını gondora ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Arılardan bir de çalan telefondan uyuma imkanı bulamadık. 🤣🤣🤣
mrpodda Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. ben evliyim konuşmama hakkımı kullanıyorum. Özgürsün şimdi sen kocaman kocaman öpüyorum. Bence net anlayana :) 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Kulağını çekip ağzına acı biber sürüyorum 😂😂Şaka bir yana sevgilim yok. Sıkıntı da yok 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Sevgilim yok o yüzden rahatım 2 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl saçını başını yolucam 3 2 Yorumla Manquer +1 yıl Bu hareketi kadınlar yapmıyor muydu yaa 😃😂 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Ben senin bildiğin erkeklerden değilim 😃 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgilim olmadığı için 🤷🏾♀️ 1 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Misafirlikte annenin kızını cimciklemesi gibi 1 0 Yorumla
_eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç birşeyi susarım 1 0 Yorumla