Allah aşkına bakın haksız mıyım ya 14 yaşında bir çocukla 21 yaşında birinin sevgili olması normal mi?

yaşadığım yerde 14 yaşındaki komşum kızın 21 yaşında sevgilisi var ben de 21 yaşındayım 14 yaşındaki komşuma çocuk gözüyle bakıyorum doğal olarak çocuk olduğu için ama yaşıtım kişi sevgili olabiliyor ve çocuk baya değişik belalı bir tip bu durum aşşırı korkunç geliyor bana oğlanla defalarca kavga ettim bu durum yüzünden kızla konuşmaya çalıştım abla gibi çocuğa defalarca kızın daha çocuk olduğunu söyledim p*dofili bildiğin önümde bilerek kızı öpmeye devam etti beni görünce artık inadına yapışıyor kıza daha temaslı davranıyor ama kızın annesi, abisi bilmesine rağmen bir şey yapmıyor benim elimden ne gelir ki? çok üzülüyorum o kıza çook polise haber versem aile rızası var diye bi şey yapmazlar ne yapabilirim bu durumda
Güncellemeler
+1 yıl
annem artık karışmamam için uyarıyor ama bildiğin çocuk istismarı bu ben susarsam başkası susarsa kim tepki verecek bildiğin p*dofili durumu söz konusu sapkınlık bu
Allah aşkına bakın haksız mıyım ya 14 yaşında bir çocukla 21 yaşında birinin sevgili olması normal mi?