AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
al işte bi tane daha
dur tahmin edeyim
tipin mi kötü geliyo sana
boyun mu kısa
paran mı yok
aletinin mi küçük olduğunu sanıyosun
sebebi söyle de ona göre bişey diyim
beğenen eyvallah (hoş niye beğendiğini anlamadım ama neyse yine de sağ ol)
Hepsi biradelerim hepsi hepsinden kaybettim ne varsa dış görünüş iş okul para karakter sorumluluk alamamak özgüven sosyofobi ne ararsan
bak abisi para dediğin eğer geçinecek ev idare edecek kadar olursa tamam yeter fazlasının lüzumu yok
boy desen kızın kendisinden bi 5 cm ve üstü kadar uzun ol yeter.
tipini bilemem ama kendine bakman saçına sakalına dikkat etmen gerekir
özgüven ve sosyal fobi için psikolog ki asrın hastalığı zaten yeni nesil bunla boğuşuyo ergen psikologları bu şikayetlerle dolu.
aletine gelirsek 12 ve ya üstüyse takılma
Alet neden bu kadar önemli😂
yok ondan değil bu sitede daha önce de bundan yakınan olmuştu çok da onun için yazdım
Kızlar bakmaz ki bana
bakarlar abisi bakarlar bizim 160 sefa ya bakıyolarsa sana da bakarlar dünya kızx dolu her malın bi alıcısı birden çok alıcısı oluyo korkma
Sevgilim olur mu yani
olur aslan parçam olur niye olmasın tipini bilmiyorum pek bi yorum yapamıyorum ama olur korkma asıl olay sen istiyomusun ve kendine düşeni yapmaya razı mısın (kendine bakmak eğer mümkünse vücudu şekle sokmak falan filan bir de özgüven ve sosyofobi için psikolog görmek çünkü varsa öyle bir sorunun ilişkinde sıkıntı olur güvenmekte sorun yaşarsın)
Ilışkim olursa zaten o sorunlar olmayacak yenicem zaten
işte knk sıkıntı çoğu kişi öyle zannediyo da hep öyle olmuyo ilişkin olunca sorunların çözülmez sorunların çözüldüğü zaman ilişki yaparsın ha yine sen bilirsin ama tavsiyem önce sorunlarını çöz hem dış hem iç.
Bende onu diyorum ilişkiye başlamadan önce bana zarar veren ne varsa kurtulcam zaten ondan sonra sevgili işleri ama okul eksiğimde var hangi kız bakar kendi daha çok kazanırken ya da kendine yakıştıramaz
ne okuyosun ki ya da okuyacaksın ki
Begenen kucuk penisli erkek seviyo olabilir okuyunca zaafi depresmistir sllslsl
@rovingeye48 valla kimin ne sevdiği beni ırgalamaz her malın bi alıcısı var bu arkadaş da bulur bi gün
Yabo triplerde konusuyo bos bos cevap yazanlardan biri tam buna uygun bi es degerlendirseler keske
Niye penisini koktenmi kestirdin aw cinsiyetmi degistirdin ns bk yedin sllsl duygularinimi sattin ari satip kirayami verdin ne dolaplar cevirdin oglum dokul ot bi slls
İyı döküleyim sorumluluk alamıyorum kendi sorumluluğumu bile sosyofobim var sosyalleşmekden korkuyorum kaldıramam duygusu ben hiç büyümedim herşeye yabancıyım ben daha büyumemişken nasıl sevgilim olur çocuğum olur?
Bak o arkadasla evlendirelim seni bak dinle beni ikinizde silik tiplersiniz bundan iyi firsat olmaz ikinizde umutsuz vakasiniz lslsls bi tanisin yine siz herseyiniz ayni bi cinsiyetiniz farkli
Çok komiksin 😂
Bi cay icin oglum aptal aptal gulme
@rovingeye48 penisim kalkmıyo ama
Bu senin çabanla isteğinle alakalı bence oturduğun yerden kızla gelsin benle tanışsın olmaz yani
Çabalasamda sorumluluk alamayacagımı biliyorum
Sorumluluk almayacaksan durumunu kabulleneceksin
Doğru diyorsun Biliyorum ama bir kız tarafından sevilmeyi ne çok istediğimi bilemezsin bunun içinde sorumluluk almam lazım ama nasıl alayım 10 yıldır depresyondayım karakterim yok eziğim herşeye yabancıyım saçım başım kötü lise okumadım üniv gitmedim işim yok karakterim yok kendimi sevmiyorum
Eğer hayatını değiştirmek istiyorsan işe kendinden başlayacaksın kendini sev hayatına çeki düzen ver bak o zaman işler daha güzel olacaktır
Bir işe gireceğim zaten kendi dış görünüşüme bakacağım ama nasıl büyüyeceğim birey hissedeceğim benle olacak kızın aklından zoru olması lazım
Sen kendini ezdikçe daha zor çeki düzen verirsin hayatına
Bende kendimi ezmekden hoşlanmıyorum ama durum bu gerçegi söyledim sana 10 yıldır ne çekiyorum bilsen böyle konuşmam normal değil mi?
Değil tabiki de ne çekersen çek bunu dışarıya yansıtman büyük hata eğer hayatını değiştirmek istiyorsan silkelenmen lazım kendi özel hayatını ne yaşadıklarını önüne gelen herkese anlatmaman lazım özel şeyler sonuçta
10 yıldır hapis hayatı yaşıyorum sosyofobi ve özgüvensizlikden elbet dışarı yansıyacak mahkum gibiyim 2099 yılında evlenirim diyordum bilen bilsin bi önemi yok.. her şey benim elimde ama düzelmem normal bir birey olmam için çok var..
Siz bilirsiniz ben tavsiyemi verdim
Estağfurullah kardeşim ben seni anlıyorum bak benden küçüksün ama benim gibi yetiştirilmedin her şey zor gelmedi sana aynı kafada olamayız ben zaten işe girip para kazanıp kendime bakıcam önümdeki tek engel özgüvensizlik ve sorumluluk alacak birey olamamak kendi büyümemiş evlensin çocuğunu nasıl büyütsün de mi herşeyi bir sırası var 1 arkadaşım sosyallik yok kız dediğini markette gorüyorum ancak düzelcem aşık ta olacağıma ama çok var çok ilkokul mezunu asgari ücretli birini kız ne yapsın sever mi dengi miyim
Öncelikle insanları maddi olarak karşılaştırmak çok saçma geliyor bana dengimiyim derken ne demek bu işler öyle yürümüyor zaten işiniz varmış ne güzel eğer borçlarınız yoksa orta düzeyde bir hayatınız var demektir buda sizi mutlu etmeye yeter diye umuyorum
Ben takmam ama ya kız takarsa kazandığımı ya çatlaklarımı kilodan bacaklarimda kollarimda beğenmezse
nedden dostum
Özgüven yok kısaca
gel konuşalım
Sağol da benim çıkılmaz halde
Benimde yokk
Senin olurda benim olmayacak
Sanmıyorum
Olur olur işin var okulum var benim gibi ezik değilsin
Niye öyle kendine kötü davranıyorsun
Neden iyi davranayım? Eziğim bildiğin 10 senedir eve kapanmış depresyondayım
Siz birbirinizle evlenin lslsl yoksa ben dusunurum bunu en sevdigim erkek tipi slsl
Bende evdeyim
Tamam guzel alakasiz cevaplar veriyo buda zeka seviyeleride dusuk ben vazgectim siz daha cok yakisiyonuz birbirinize olur sizden paravani aciyom bi cay icin lslsls
@rovingeye48 çok komiksin sen
Siz lde cok malsiniz ama iyi cift olursunuz sevdim sizi ben boyle saf insanlarin aski ozenilcek tipten oluyo masum mezara kadar bi konusun lan dinleyin beni siz nikah memurunuz olcam
@rovingeye48 trol müsün? 😀
Hayir degilim ama sen malsin kadin dilinde benimde yok ne anlama geliyo bilmiyon tabi konusuyon oyle sdlllvutakma boş ver olur filan yazmamis farkettiysen erkekler cok duz mantiksiniz ya yazik kiyamam hkllll
Neden olmayacak
Karakterim yok sorumluluk alamıyorum
Nedenki
Sorumluluk alacak karakterde değilim hemde ne dış görünuş hem maddiyatdan dolayı benimle sevgili olan kızın aklından zoru olması lazım