Evet ya çok özlüyorum ozlenmez mi💔 onun gülüşünü bakışını seni seviyorum deyisini her şeyini özlüyorum ama ne yapacaksin işte ömrüm dediğin adam ömrünü alıp gidiyor ve sen hiç bişey yapamıyorsun zamanında hayatımın anlamı ömrümün solmayan çiçeği der dururdu şimdi ise hayati anlamsız ömrünün tüm çiçekleri soldu 🥀 Ama son pişmanlık fayda eder mi yanlış yapa yapa geliyor yine ne yapmak lazım ya hiç bilmiyorum...😔 Geceler derdini daha da ağır çekilmez bir hale getiriyor ya🌌 çok üzgünüm, çok özlüyorum ama affetmekte istemiyorum valla
Eski dostumu çok özledim her anımda yanımda olan birlikte ağlayıp birlikte güldüğüm kardeşimi , beni bir erkek uğruna terketmesi bana çok koydu neler neler yaptım ama hatasının çok geç farkına vardı , ilk zamanlar içim çok yanıyordu ama nolduysa olmadı fazla kırıldım bir daha da olmadı onunla... şu an onu her şeyiyle özlüyorum ,🥺
Özlem hep bizimle.. Bir insan, bir mekan, bir an hatta bu üçünün birlikte anlam kazandığı zamanlar daha acıtıcı.. Bir an oluyor beraber gidilen bir lokantanın kapanmasını bile içerliyorsun.Özlüyorum ama artık bir şey ifade etmiyor her şey geride kaldı.
Eski kendimi özlüyorum. 4 yaşındaydım. Tek derdim köpekler, toprak, çiçek, araba, bebek vs idi. Yalnızlık bile umrumda değildi. Ben oyun bulurdum kendime. En sinir olduğum şey ise annemin arkadaşlarına gittiğimizde muhabbetin tv sesini baskılamasıydı.
Özledim her zerresini gülüşünü yanağındaki gamzesini o derin anlamlı bakışlarını onu sevmeyi özledim kavgalarımızı özledim ona ismiyle seslendiğimde bana kızmalarını özledim onu beklemeyi özledim ama biliyorum ki şimdi onu ömürümün sonuna kadar beklesem de o geri geri gelemeyecek bunu bile bile özlüyorum beklemekten vazgeçtim halde özlüyorum canım yana yana içim gide gide özlüyorum özlemi her gün ömrümden ömür götürsede ben yinede özlüyorum işte.
Özlem duysan neye yararki sesini duymak için can atsan neye fayda bir kadına değer vermeyeceksin o yokmuş gibi davranacaksin o zaman değere biniyorsun bundan sonra saldım artık yarın umrumda değil ki güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa der geçerim 😂
Eski sevgilim çok güzel bir halt yediği için özlemek imkaniz ayrıca neredeyse iki sene olacak ne özlemesi. Sevdiklerim yanımda, sevdiğim arkadaşlarım, ailem annem hariç. Tek özlediğim de annem.
Benim şöyle bir olayım var, en son beni terkedeni özlüyorum , sonra yeni biri gelip o da beni terkedince onu özlemeye başlıyorum, manyak mıyim bilemedim
Adam aldattı beni 2 sene geçmiş ne özleyeceğim onu.. Gurbette olduğum için ailemi ve dostlarımı özlüyorum sadece.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eski sevgilimi özlüyorum elini birakinca kaslarini catişini kizip hemen elimi tutmasini ozluyorum parkta sirtinda taşiyişini ozluyorum salincakta sallayip bagirmama bile neden oluşunu özluyorum ama ben terkettim hakettim.
Yani elbette öyle ama çocuklugumdan beri terk edilmenin karşıliksiz sevememenin sonucu bu elimde değil kimseye gercekten deger veremiyorum uzun bi süre ona degerli gibi seviyomus gibi davraniyorum eger gitmezse ondan sonra guvenmeye sevmeye baslarim kim olursa olsun bu kisi
Yaşayan ve özlediğim kimse yok benim özlemim ölülere
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
insan en başta şu bölümü okuyayım der okur, bitsin der bitirir, sonra iş bulmak ister çalışıp çabalar bulur. Daha sonra gurbete gider biriktirdiği bir çok anısıyla beraber çekip gider.. sonra zamanla eskiyi özler ve bu gittikçe artar. yeni ortamındaki yapmacık arkadaşlıklar mutlu etmez para pul araba ev mutlu etmez.. geçen eski bi dizinin sahnesini izledim eskiler çok güzelmiş insan özlüyor.. yani ben sevgiliyi değil; ortamı, dostlarımı, anılarımı, saf ve çıkarsız insanları özlüyorum..