Kadına takılan takılar erkeğe veriler mı?

Ben evleneceğim eşimin ailesi yok benden 13 yaş büyük ben 31 o 45 yaşında yeni bir şirket kurdu aylık geliri 15-20 filan Ben çalışmıyorum o bana bakıyor şu andada ailemle vs tanıştı nişanlandık Eşya alma kısmını bölüşeceğiz taşınırken Yani yatak odası ve bazı beyaz eşyalar benim bazı eşyalar ve bazı beyaz eşyalar onun Düğünde takılan takılarla borç ödemeyi teklif etti yaptığı borçları Ailesi yok ve borca girmek istemiyor Ve borca girdiğinde onun borçlarının beni de etkileyeceğini söylüyor zaten sonuçta ben çalışmıyorum o bana para veriyor Sizce takılarımın verilmesi normal mi veya balayı için harcaması normal mi ben biraz aptalca mi davranıyorum benim annem öldüğü için çok akıl alacak kimsem yok babam dedem vs var Onlara da danışamiyorum biri beni bu konuda bilgilendirebilir mi Şimdi ben ona takılarımı vermeyi kabul etmiştim ve daha sonrasında vazgeçersam çok sinirlenecek veya sinirlenmesede yaptığı borçları bana da yansıtacak
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben dün vs hiçbir şey istemedim altın hiçbir şey beklemedim ondan ama biraz sömürülüyorum gibime geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Düğün istemedim
Kadına takılan takılar erkeğe veriler mı?