Ben şişmanım da
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevdikten sonra mühim değil, birlikte spor yaparsınız, yürürsünüz, koşarsınız, anılarınız birikmeye başlar. Daha bugün sahilde gördüm şişman kız zayıf erkek flan gayette gözlerinin içleri gülüyorlardı. Zayıfladıktan sonraki özgüvenle kaçıp gitmeyin yeter, yazık olur
Cevap
18Cevap
Seversem olurum kilo boy bunlar mühim şeyler değil.
Erkek arkadaşım 115 kilo göbeği var cidden fiziği hiç güzel değil dışardan bakılınca, ayrıca kilosundan dolayı herşeye hemen yorulup terliyor. Yakışıklı ama bana batmıyor tabii ki vucudu gözüme çirkin gelmiyo fitte olsa böyle kiloluda olsa farketmez 🥰
Olurum çünkü ben zayıf kız sevmem. Baliketli ya da kilolu olacak
kendini beğenmezsen bazı tutkularını sana yaşıtlarında bulamayacağını düşündürür
sana olgunları daha çekici yapar çünkü içinde bazı tutkular varsa onlarda bulacağına sebep olur değil mi
Özellikle şişmanlardan çok hoşlanıyorum. Aşırı ćekici geliyor bana bakımlı olanları
En az 150 kilo olanlardan hoşlanıyorum sizin kilonuz kaç ki?
Neden olunmasin ki? Şişman insanlar da sevilmeyi hakkediyor...
seviyorsan neden olmasin? sisman biri ile sevgili olan zaten sisman birini tercih ediyordur.
Şişmanlık Tan kastın nedir önce onu öğrenmek lazım. Ama normalde 1.60 olup 70-75 kilo olan kadınlara bayılırım. Ama 80 den sonra 3g sarkmaya başlar o kötü. Sendeki oran ne? Boyun kilon?
Kilo pek önemli değil ama lütfen karaktersiz olmasın. Alerjim var dynfıfjd
Yani çok abartı değilse olabilir
neden olmayalım sevdikten sonra
Hayır
Senin de tipin yok
zoruna gitmiş
😂
önemli olan sevgidir seven her kusuruyla sever karşısında ki doğru insan çıksın yeter ki kilolu olmak engel değil veya kalıcı bir şey değil
Hayır
Ya olmuştum
Yüklü miktarda para verirsen 1 2 günlüğüne
Benim hoslandigim kizlarin yaninda zayif kalirsin
seversem olurum.
Evet kac kiliosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?