Aşk İlişkileri Sizden çok elektrik aldım, birazını geri iade etmek istiyorum diye size dolu aküyle gelsem tepkiniz ne olurdu? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor KScanlar merhaba,sizden çok elektrik aldım, birazını geri iade etmek istiyorum diye size dolu aküyle gelsem tepkiniz ne olurdu?Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Güncellemeler+1 yıl Güncel Sizden çok elektrik aldım, birazını geri iade etmek istiyorum diye size dolu aküyle gelsem tepkiniz ne olurdu? Cevapla İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Yok sende kalsın der çıkışı gösteririm 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çıkışlar sağdan derim 😂😂 1 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Peki anlıyorum sizi iyi günler der giderdim 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Akü al bari o kadar taşıdık Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ah o elektrik ten biraz KS kızlarına yalnız kalmasın lar 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Alnından öperim! 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Eyvallah 👍 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Sağdan sağdan der giderim 😂😂😜 0 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Delinin zoruna bak bu zamanda elektrik pahalı dolu akü getirmişim alsana hıı 😄 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Yooo o sana kalsın madem pahalı benim param var hı 🤧🤧😐😂 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Satılır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok sende kalsın der çıkışı gösteririm
Çıkışlar sağdan derim 😂😂
Peki anlıyorum sizi iyi günler der giderdim
Akü al bari o kadar taşıdık
Ah o elektrik ten biraz KS kızlarına yalnız kalmasın lar
Boşaltıp yollarım 😂 Akünü
Alnından öperim!
Eyvallah 👍
Sağdan sağdan der giderim 😂😂😜