Güncellemeler
+1 yıl
karşımdaki kişi dış görünüşe bayağı önem veren birisi. kendi de kas yapmış kafam kadar kası var onun fotoğrafını atıyor bana.
daha bana tanışma amaçlı sorular bile sormadan foto istedi attım boydan var mı falan dedi ben yok deyince bacakların kalın mı dedi bende kalın deyince kalın bacak çok severim fotoğrafı var mı vs diye konuştu. ama ben yüz vermeyince fazla uzatamadı konuyu. sonra da görüşelim diye ortaya çıktı. sizce amacı temas kurmak falan mı? neden acele ediyor olabilir?
daha bana tanışma amaçlı sorular bile sormadan foto istedi attım boydan var mı falan dedi ben yok deyince bacakların kalın mı dedi bende kalın deyince kalın bacak çok severim fotoğrafı var mı vs diye konuştu. ama ben yüz vermeyince fazla uzatamadı konuyu. sonra da görüşelim diye ortaya çıktı. sizce amacı temas kurmak falan mı? neden acele ediyor olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eleman direk sonuca gidelim “vermeyeceksen uğraştırma beni” demiş işte, en temizi bi de kaslıysa özgüveni de tavandır, eşşek kafam zamanında yazılacaktım o spor salonuna 🙂
“vermeyeceksen uğraştırma beni” bunu çocuğun hangi dediğine dedin ki
Senin yaşın kaç? 18-20 arası mı?
18
Peki ben bunu nerden tahmin ettim 🙂 buna tecrübe deniyor ayrıca başka bir yoruma amacım ciddi bir ilişki değil demişsin ne kasıyorsun o zaman? Ne kaslı erkek fantezisi varmış şu kadınlarda be vay arkadaş
1 gündür konuşuyoruz ilişki düşündüğümü nerden çıkardın.
ilşkim olmaz onunla zaten bu @mcı belli. ciddi değilim derken öyle takılmalık anlamında değil ben kimseyle takılmam sevgilim flörtüm bile olmadı. demek istediğim tek seferlik bi buluşma olucak. uzun zamandır evden çıkmadığım için insanlarla konuşmuyorum özgüvenimin azaldığını hissediyorum. o yüzden böyle ara sıra sanaldan birileriyle buluşuyorum. tek seferlik olacağı için ciddi düşünmüyorum dedim
Bu kadar erken buluşma konusunu açıyorsa sen cevap vermesende tekrardan o konuyu açabilir. Bence erken olduğunu söylemelisin
aynen tekrar konusunu açarsa erken olduğunu söyleyeceğim. ama neden buluşmak istediğini de merak ediyorum eğer tekrar konuyu açarsa ağzını arayım mı? buluşup ne yapıcaz gibisinden
Tekrardan açarsa konuyu sorarsın. Ne bu acelesi
güncellememe yorum yapar mısın
Evet amacı belli zaten. Böyle insanlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Kas yapıp kolay yolla kızları tavlayıp istediğini elde edeceğini sanıyor.
doğru diyorsun öyle biriyse zaten yol veririm ama biraz daha tanıdıktan sonra buluşmak istiyorum. ama bu çocukla buluşmak istediğim için değil. uzun zamandır evden çıkmıyorum insanlarla muhattap olmayınca özgüvenimin gittiğini hissediyorum. o yüzden arada böyle sanaldan birileriyle tek seferlik buluşuyorum. bu çocukla buluşmam yanlış mı olur?
kalabalık bir yerde tek seferlik buluşma sorun yaratmaz diye düşünüyorum ben
Bence buluşmak için daha düzgün birini bul :D
haklısında kim düzgün ki bu zamanda bide sanaldan yani çok zor
düzgün konuştuklarım genelde benden yaşça büyük oluyorlar en az 6-7 yaş onlarla buluşayım diyorum ama yaş farkı çok fazla oluyor. bu çocukla yine yaş farkımız az diye buluşmak istedim yoksa umrumda değil
Sırf yaş farkı az diye de buluşmak mantıklı değil. Erkekler daha geç olgunlaşır ya bu yüzden daha büyük insanlar ile sohbet ediyorsun
gerçekten öyle
Açıklama yapmana gerek yok o yazsın sen kötü bişey dememişsin
haklısın en iyisi yazmasını beklemek
Haklisin
Hız felakettir
Sapik olduğu icin