Güncellemeler
+1 yıl
Ben de öğrenciyim demiştim soruyu düzelteyim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence üstüne gitme gitttikçe havalanmış sonra konuşalım dediya bırak kendisi yazsın sonra
Ben dedim sonra konuşalım diye
Yanlış yazmisim
Nasıl yanlış
Sesi kötü geliyordu ben dedim sonra konuşalım diye dayanamadım wpden yazdım bir seyin mi var diye sonra wpye girmeyen adam bugün girip cikti
Eee sonra
İşte wpye girmeyen adam yazdıktan sonra girmeye başladı girip çıkıyor mesajımı okumuyor geçen para isterken utanarak falan istemişti zar zor söyleyerek acaba yine mi öyle yapacak
Şimdi bu senin sevgilin mi
ya da ne için para istedi senden çok mu önemliyimiş
Eski sevgilimdi şu an flört gibiyiz tekrar oldu
Seni kullanıyor olma ihtimali ya da gönlümü hoş ediyim tarzı düşünme hali 🤔🤔
Kullanamadi çünkü hem maddi hem de cinsel yönden yapamadı ama yine de birakmiyor
Neden bırakamıyor işte ya adam gibi seversin ya da sen yoluna o yoluna olması lazım
Ya maddi durumu harbi iyi değil adam akilli işi yok yabanci bir de hani hedefleri var gerceklestiremiyor
Sen seviyormusun onu peki bende senin ona karşı sadece merhamet hissin var gibi
Aslında asiri sevgim yok evet aşk da yok seviyorum cidden sevgi var ama böyle aşk olarak değil de cidden onu seviyorum insan olarak ama evlenecek kişi olarak gördüğüm icin
Bence bu durumdan kendini çıkarman lazım yoksa halin harap die düşünüyorum
Yabancılar wp kullanmıyormuymuş.
Yok onlar kullanmiyor türkmenistanli çok kullanmiyor
Türkmenler genelde eli sıkı olur. Maddi olarak zannetmiyorum farklı bir şey olabilir.
Benden isteyip durdu da iki defa öğrenci olduğum halde
Sizce bana mı bir şey demek istiyor
Zannetmem. Aranızdakş ilişki düzeyi para isteyebilecek düzeydeyse utanması a normal bi durum
Yok wpye girmeyen adam girmeye başladı demek ki bir sorunu var bana söylemek istiyor ya da açıklaması gerek bir şey herhalde dimi
Ee ara sor madem ne sorunun var ya da git yanına konuş. Para isterden çekinmeyeden adam. Ayrılmak isterse utanır söyleyemez çekinir. Kırmadan üzmeden bitirme yoluna girmiştir
Belki şu an seni aldatıyorda olabilir sana bir şey anlatmaktan ziyade
Yok wpden yapmaz da ee hemen arıyor aciyor şu an karşısına çıkamam uzaktayim ancak 2 hafta sonra gidebilirim sordum yazdım wpden daha ne yapayım ki ayrılmak mı istiyor diyorsunuz diyemiyor yani
Başka sebebi olmaz. Arayıp daha sonra konuşalım mı demiş.
İsteyen tekrar arar konuşurdu
Ben dedim sonra konuşalım mı diye yanlış yazdim
Tamamda dönmemiş sonuçta her neyse çok sık wpye giriyorsa hayrı alamet değildir.
Tamam ben diyorum ki wpye girmezdi sorunun var mi yazınca girmeye başladı diyorum
Dönemiyor normalde dönerdi işte diyorum
Ara o zaman
Dün yaptığın harekete kızıp trip atıyor olabilir ara bi özür dile senle ilgilenedim de.
Aslında soyle bir lafı vardı geçen dedi 3 yıl önce bağırmistim onu yuzume vurmuştu hani öfke sorunun falan var diye
Söyleyemiyor
Kesin maddi var ya
Yani bana demek istiyor diyemiyor dimi