yani iki insan anlaşamayınca bir arada kalıpta çocuğun pisikolojisini bozmaktansa ayrılmak makul geliyor aürekli kavga edip kendimide onuda yıpratamazdım çocuk içinde iyi olmazdı ve ayrıldık
7 sene evli kaldım 4 yaşında oğlum var son 2 seneye kadar iyi idik ama yanı aradaki bağzı farklılıklar birbirimizin gözüne batmıştı sürekli birbirimizin açığını kovalar olduk hep haklı olanın biz olduğunu savunduk farklı kutuplara ayrıldık son 2 sene hiç mutlu olamadım kalbimde bitmişti çocuğum için belki ikimizde düzeliriz sedim ve sivri olan yanlarımı torpüledim keskin sinirlerimi körelttim ani çıkışlarımı yumuşattım karşı tarafta bu çabayı göremeyince anladım olacak gibi değildi ve her tartışmamızda oğlum ya annesinden ya da benden korkar olmuştu ikimizde bitecegini anladık ve sesizce razı olup bitirdik
Erkekler Ne Diyor
H şıkkı: Yalnızlığı tercih ediyorum.
çocuksuz evlisiz okada mutluyumkı ohhhh evlencek kadar delırmedım
Tm kuzum
kuzum derken :) kuzum benım lafım
Ama sen kimseye kuzum diyemezsin
Ayrica benim lafim demekte benim kafim kuzumda benim lafim
peki abla :D
Ablan yesin seni
abla öyle deme heycan yaptım ben şımdı :D
Oyy kuzum benim ama sen heyecan yapma bekar daha mutlusun ben mutsuz etmim
tamam ablacugum :D
Yasin kac hayatim
30 ablam daha ben kuçumencıgım
Iyiyde ben senden kcüm
olsun ablam kardeşin kurban olsun sana :D
Yerim
abla kokuyom ben kokuyom öyle deme :)
:D
Beklemede
çocukluyum ama evli değilim
Nasl
ayrıldım
😂🤣🤣🤣 Allahimm benim kafa error verdi ayrilmak lügatimizda yok demekki aklima gelmedi😂😂
yani iki insan anlaşamayınca bir arada kalıpta çocuğun pisikolojisini bozmaktansa ayrılmak makul geliyor aürekli kavga edip kendimide onuda yıpratamazdım çocuk içinde iyi olmazdı ve ayrıldık
Tabi öyle mutsuz bir iliski devam etmemelei
7 sene evli kaldım 4 yaşında oğlum var son 2 seneye kadar iyi idik ama yanı aradaki bağzı farklılıklar birbirimizin gözüne batmıştı sürekli birbirimizin açığını kovalar olduk hep haklı olanın biz olduğunu savunduk farklı kutuplara ayrıldık son 2 sene hiç mutlu olamadım kalbimde bitmişti çocuğum için belki ikimizde düzeliriz sedim ve sivri olan yanlarımı torpüledim keskin sinirlerimi körelttim ani çıkışlarımı yumuşattım karşı tarafta bu çabayı göremeyince anladım olacak gibi değildi ve her tartışmamızda oğlum ya annesinden ya da benden korkar olmuştu ikimizde bitecegini anladık ve sesizce razı olup bitirdik
yanlış oldu. evli çocuklu
Yengeniz heyecanlı
Ben mi
Senin yengen
Sen evli misin
Değilim
Ben senin olabilirkm
Yengem mi
Evet
Olabilir
Şıklarda yok
Söyle