Ben birini çok seviyorum aşırı ama üç kere beni ekti hep işleri çok daha önemli kahve işletiyor bende bunun üstüne düştüm sıktım hatta bugün kahvesine gittim kavga ettik daha doğrusu o etti ben sustum çünkü ben hataliyim ama iki kere buluştun iki hafta oldu iki hafta içinde sadece iki buluştuk ve başka hiç bir şey yapmadık svşmk için senle buluşmuş deme evet öylede olsa bilmiyorum tavrı öyle değil bana kaç kere seni sevmek istiyorum ama izin vermiyorsun dedi bugün git deyişi bile çok tatlıydı aşık oldum işte.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Başkasını bul zaman kaybetme
Ulan şöyle paraya, yaptığı işe önem vermeyen kızlar herşeye rağmen seven kızlar bir bize denk gelmiyo. Kankan filan varsa tanıştırsana bizi 😅
Benim o kadar gurursuz arkadaşım yok
Gurursuz ne alaka
Ben şu an gurursuz davranıyorum adam benimle bir kere doğru düzgün buluştu onda da para aldı benimle sevişti ee sonra ben o kadar çok aradım üstüne düştüm ki bunalttım
İşte sen yanlış kişiye yanlış yaklaşmışsın değer, sevgi hakedene verilirse güzel
Karşındakinin de bir tarafı kalkmış kendini bişey sanmış
Ama oda hiç aranmıyordu uzaktı
boş ver bırak sen onu. Nerde yaşıyorsun ki
İstemiyorum bırakmak onu istiyorum.
Eee tamam ozaman tecrübe edicenegin şeyler var demek ki daha. Tecrube kolay kazanılmıyor sonuçta
Biseyleri yaşayıp görmen daha faydalı yaşa gör
Ne tamam o beni istemiyor
Yüzsüzsün ne diyim sana alla alla
Ama ben istiyorum ya yarın yine gelmek istemez
Anladım bakalım yaşa gör
Senin başına gelecek var bu kafayla
Siz kadinlar sizi degersiz hissettiren bu öküzleri sevmeye yemin mi ettiniz🤭🤭 cidden anlam veremiyorum. Erkek kıtlığı mi var mk ulkesinde
Evet onu istiyorum sadece onu lütfen beni engellemezse tabi nasıl konuşayım yarın.
Diger sorunu gördüm sorun bellu oldu. Ilk gunden verirsen bu sekilde seni umursamaz. Onun gözünde cinsel objesin. Yanlis bir baslangictan duygusal düzgün iliski cikmaz.
Hiç mi imkanı Yok ya ben onu istiyorum.
O kadar iyi ki kalbi o kadar güzel ki bugün hissettim.
Merak etme o seni cinsel olarak arzuladigi zaman yine iletisim kurar. Seni becerir ve yine bu duruma geri donersiniz. Bu kısır döngü icinde yasamak bile sana yetecekse bekle yazacak sana
🤣🤣evet evet cok iyi kalbi var ben bile buradan hissettim🤭🤭🤭
Sevmek istiyorum izin vermiyorsun cumlesi tamamen bir tiyatro. Senin ona duygularindan emin, seni cinsellik olarak kaybetmek istemiyor bu sekilde umut veriyor😉 seni sevmeye calissa kahveye gittiğinde seni gördüğüne sevinir mutlu olurdu seninle kavga etmez sana kırıcı olmazdi. Bu kişinin kalbi cok temiz diyorsan bence sen göz doktoruna git🤣🤣🤣 cidden cok safsin. bu hayatta seni harcarlar
Yok hiç ileri gitmedi beni bakire sanıyor yarın nasıl konuşayım öyle bir konuşayım ki haklı çıkayım.
Nasil istersen oyle konus. Degisen birsey olmayacak. Ilk bulusmada yasandigi icin onun gozunde farklisin artik bosa caba harcama
Tek taraflı seviyorsun senle sevişmeden ilerisini düşünmediği için öyle davranıyor
Tamam işte yarın bunu konuşacağım.
Bu içinden gelmiyor senin konuşman duyguları değiştirmez sadece senin için süreci Uzatır
Oda Yeter nasıl konuşayım yarın buluşması için nasıl ikna edeyim ya tabi böyle olur ilk günden çıplak resim attım seviştim.
Bile bile acı çekmek istiyorsun ancak sevişmek için resim attığ çağırabilirisn oda isterse gelir
Evet çok pişmanım çünkü hiç mi değiştirmenin bir yolu yok.
Kötü bir şey yapmadın ki normal ama kişi sana karşı bir şey hissetmiyor bunu neyapsan da değişmez ancak iyi bi sevişme teklif eder süreci uzatırısn
Bende onu istiyorum zaten
Güzel seksi resimler çek bunu böyle baştan çıkartıcak resimler sonra çağır yanına
Olmaz öyle ben beni sevmesini istiyorum ya bugün kahvesine gittim çantami fırlattı boş ver git dedi o bile o kadar güzel geldi ki sonrada mesaj attı özür diledi
Sen fazla üstüne gitme arama sorma daha çok merak eder sürekli gider ararsan hiç oralı bile olmaz
Ama yarın buluşmak istedim oda iyi ara yarın dedi hatta dedim ki benden utanıyor musun o zaman gizli bir yerde buluşuruz dedim.
Hiç fırsat vermiyorsun bi düşünsün seni ya da o seni arasın böyle gidicen sevişir seninle sonra yine unutur seni
Düşünmez ki bıktı benden ama ben yarın evdeyim 1 hafta bekleyecek miyim
Çabuk bıktırdın demek hiç onun aramasına fırsat vermeden arıyorsun Buda ona doğal olarak cinselik ten başka bir şey düşündürmez biraz bi sal gitisn geri dönerse düşünmeye başlamıştır demek dönmüyorsa da zorla olmaz
Aynen öyle neden beni düşünsün ki niye yani sürekli aradım mesaj attım benimle çoğu zaman doğru düzgün konuştu saygılı konuştu sevştiktn sonra
Seni ileride devamlı sevişmek için elinde tutuyor onun için saygısını bozmuyor tam hareketleri de bunu gösteriyor
İnşallah bugünde sevişmek ister
Erkekler herzaman istekli tabi başkası yoksa
Gızzz sen 15 gün önce müdürüne aşık değil miydin?
Ne ara bunu buldun ve verdin?
Vermedim ya hayır değilim bunu istiyorum
seni çok kullanırlar daha böyle
bırak onu
O beni bırakmasın diye peşinden koşuyorum.
bırak onu
Bırakmak istemiyorum
ayak bağı olursun
Olsun yanında olayım yeter bir süre geçer az ararım sadece halini hatrini sormak için sonrada barışıriz ama konu o değil ki sadece şu an benimle yarın buluşmasını ve affetmesini istiyorum nasıl konuşayım.
aklında yoksun
Ya benim soruma yanıt ver adama acayip saçmaladım saten kendi bile dedi seni sevmek istiyorum ama izin vermiyorsun dedi.
denk misiniz
O ne demek
net oku yane
Next le
O ne demek
Geç yani zorla güzellik olmsz
Ben istiyorum
Aynı şeyleri karşılık bulabileceğin biriyle dene şansınk diğer türlü bu ilişki se çok yorar yıpratır
Olsun herşeyiyle kabulüm
Peki ne diyim sonunda zarar gören sen olacaksın bugün herkesin içinde bağıran yarın tenhada döverde söverde daha kötüsünüde yapar.
Dövsun yanımda olsun yine de
Peki
Sert seciyosan demekki
Yorumsuz