İyi değilim yardım edin?

11 temmuzda furkanla tanıştık o antepli aksarayda ticaret yapılıyor en başta her şey çok güzeldi birbirimize instagramları verdik kızlar isimlerini bilmediğim sürekli yazıp görüntülü arıyolardı bundan rahatsız olduğumu söyledikce hep bi bahaneyle o arkadaş bu kardeşim için gibi şeyler uydurdu bende buna karşılık bende başkalarıyla konuştum görmesini sağladım ve gördü beni ihanetle suçladı ama emin ol ne ihanet ne de sadakatsizlik ben yapmışsam o da yapmış oluyor mantıken. Bazı hatalar sonucu aileler birbirine düştü babama snapchatteki tüm fotoğraflarımı attı iğrenç şeyler yazdı bende ailesine kötü kötü şeyler yazdım aileler istemiyor artık sırf furkanı sevdiğimden ben babamı annemi karşıma aldım ailemdeki herkesi sırf furkan için karşıma aldım babam onca şeyden sonra o da seviyosa gelsin taksın yüzüğünü dedi babam sahiplenirim de dedi ailenle konuş gel şu yüzüğü tak dediğimde her seferinde güvenmiyorum beni aldattın bahaneyle beni 70 gün boyunca oyaladı eveledi geveledi sürekli kaçtı sıyrıldı şimdi ailesine isteyelim demiş anne babası bekle demiş eğer bir adam sevseydi gidip isteyelim diye takardı bu yüzüğü benim ailem furkanla olduğum için baskı yapıyor istemiyor çsünkü ciddi olmadığını düşünüyolar sürekli oyalama yalanlardan bende annem babamda bıktı. Hala bir yanım bekle derken diğer yanım da ailemi daha fazla üzebilirim ki seviyor ama neye yetiyor sevgisi ben hissedemiyorum çabaladığını yüzüğü taksaydı şu an bunların hiçbiri olmamış mutlu bir şekilde devam ediyor olabilirdik ondan vazgeçtiğim an küfür dayak şiddete kadar yükseliyor özellikle de ağır ithamları bana görücü geldi kaderinle oynayamam diyerek kılını kımıldatmadı ama sözde seviyorum diyerek geçiştirdi hep ben çok yoruldum her şeyinden yoruldum 57 58 kilodan 45e düştüm. Kafayı yicem. Nolur yardım edin.
İyi değilim yardım edin?