Ben yanlış mı anlıyorum?

bende şöyle bir canım var her sürekli göz göze geldiğim biriyle acaba bu benden hoşlanıyor mu diye düşünüyorum neye bu kadar güveniyorsam tabi çoğu kişi çok güzel kızsın diyor ama ne bilim her neyse birisiyle son zamanlarda sürekli göz göze gelmeye başladık bazen dikkatlice bana baktığını görüyorum ama ben hemen gözümü ayırıyorum. onun olduğu tarafa arkadaşlarıma bir şey söylemek için dönsem o başka bir yere bakıyorken bana dönüyor ben geri hemen kafamı çeviriyorum çok fazla konuşmayız hatta sadece bir ya da iki kere kısacık bir diyalog olmuştur bazen arkadaşlarla aramızda bir şeyler konuşuyorken benim dediğim esprimsi ya da komik bir şeye o da gülüyor bugünde ben bir şey yapıyordum bana hafif tebessüm ederek baktığını gördüm neden yani ben mi yanlış anlıyorum yoksa arkadaş değişik sapık gibi bir şey mi yoksa hoşlanıyor mu kesin ben yanlış anlıyorumdur hoşlanan biraz bir şey konuşmaya çalışır ya da yazar ya da bari instadan istek atar arkadaş çekingen biri ben de çekingenim anlarım böyle şeyleri ben de hiç ilk konuşmayı başlatan kişi olamazdım ama neyse ben yanlış anlıyorum sanırım
Ben yanlış mı anlıyorum?