arkadaşlar babamın ortağının kızına aşık oldum yalnız kızın beni onu sevdiğinden haberi yok sadece babası kız ben bir pastanede oturmuşluğumuş var samimiyetimiz yok ama kızın beni kestiğini varkettim ve yolda yürürken arkasını dönüp bana baktığını gördüm. sonra ben bu kızı 4 gün sonra facebooktan arkadaşlık gönderdim aradan 1 saat sonra reddetmiş ama tanımadığı içinmi yoksa naz yaptığı içinmi yoksay demiş anlamadım. arkadaşlar şimdi bide başımda şöyle bir durum var ben ortaokul mezunu kız üniversiteye gidiyor bu sene ama sıradan bir bölüm. bende azim ettim açıköğretim lisesine yazılıdım ve 2.5 senede bitirmeyi planlıyorum. bide lise bitince hemen ardından 2 senede üniversite okuyum ilerde kızı istemeye babamın bir yüzü olsun. arkadaşlar uzun lafın kısası ben bu kıza direk gidiyim ona sevdiğimi söyleyyimmi yoksa kızın okulu 4 sene sonra bitecek ozaman babama söyleyip kızı istiyyimmi nedersiniz bana bir yardımcı olurmusunuz. benim geçimle ilgili bir sıkıntım yok 1 evim 1 arabam düzenlide bir işimiz var. babasıda derki kızımın okulu bitince onada gayrimenkul işini öğretecem der. Bide kıza nasıl bir çıkma teklifi ediyim.
Güncellemeler
+1 yıl
ŞİMDİ Mİ AÇILMALIMIYIM YOKSA 4 SENE SONRA DİREK İSTEMELİMİYİM?
Güncellemeler
+1 yıl
atlıyım gidiyyim izmire arkadaşlar nedersiniz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer