Aşk İlişkileri Takıntılı mı âşık mı olduğumu nasıl anlarım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Takıntı ve aşk arasındaki fark nedir? Güncellemeler+1 yıl güncel Güncellemeler+1 yıl güncelll Takıntılı mı âşık mı olduğumu nasıl anlarım? Cevapla Nedir Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Heavenman Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sonucunu az cok tahmin ettigin halde ona karsi mutlak bir ask bekliyorsan takintidir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 2 yıldır bekliyorum daha hiçbir şey olmadı Yorumla Heavenman +1 yıl 2 yildir degil 20 yilda beklesen seni tanimiyorsa senden bihaberse bu ne takinti ne asktir. Bunun adı platonikliktir. Yorumla Soran +1 yıl eğer karşılıklı olursa mı aşk olur Yorumla Heavenman +1 yıl En azindan takinti olmayacagini biliyorum. Askın tarifi degiair. Bu bazen kavusunca bazen hic kavusamazsan adi ask olur. Yorumla Soran +1 yıl yani siz takıntı değil diyorsunuz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bak şimdi senin fikrin en yakın hangisi geliyo sana knk 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum ki çözemiyorum takıntı olsun değil ona gerçekten aşık olmak istiyorum takıntılıysam eğer takıntılı olduğumu kabullenmek istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm bu iyi o zmn takinti değil gibi geldi bana 🙂 Yorumla Soran +1 yıl umarımm teşekkür ederim yanıtın için <3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim knk Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aşk, duygu yükselişidir. Takıntı, sapkın olmaktır. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl duygu yükselişi ne demek tam olarak Yorumla QueenOfTheFate +1 yıl Ya kardeşim birine aşık olabilirsin, hayranlık, beğeni, yükselme, ama onu takıntı haline getirmek takıntılıktır işte. Yorumla Soran +1 yıl peki takıntılı birisi 2 sene boyunca o kişiyi bekler mi sence Yorumla QueenOfTheFate +1 yıl 2 sene boyunca bekliyorsa zaten takıntı etmiştir. Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler yanıtın için Yorumla QueenOfTheFate +1 yıl Rica ederim. Kimseyi takıntı etme, değmez. Yorumla
xmexi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Çocuk seni seviyo mu? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl ne sevmesi beni daha tanımıyor bile ama ben uzaktan 2 yıldır çok seviyorum hiç unutamıyorum her saniye aklıma geliyor Yorumla xmexi +1 yıl Takıntı olma ihtimali yüksek Yorumla Soran +1 yıl peki takıntı aşka dönüşebilir mi Yorumla xmexi +1 yıl Hayır Yorumla xmexi +1 yıl Ama aşk takıntıya dönüşebilir Yorumla xmexi +1 yıl Çocuğa açıl senden hoşlandığını söylediği zaman takıntımı aşk mı anlarsın zaten veya ikinci biri araya girerse Yorumla Soran +1 yıl ya ama böyle mesela üzüldüğünü görürsem eğer ağlarım, ne zaman üzgün hissetsem ona sarılmak istiyorum, bir fotoğrafına bakmam tüm gün yüzümün gülmesini sağlıyor ama daha tanışmıyorum bile Yorumla Soran +1 yıl denemeye çalışıcam Yorumla xmexi +1 yıl Kesinlikle konuş onla en azından arkadaş olarak yaklaş başta Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim tavsiyelerin için Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Biri kendine hakim olamaz biri hayirdan anlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani hayır diye onu sevmekten vaz mı geçer Yorumla yolcu3434 +1 yıl Basit anlatımla evet Yorumla Soran +1 yıl vazgeçen takıntılı olan mı Yorumla yolcu3434 +1 yıl Hayır bekleyen illede isteyen Yorumla
the_gzna Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Onu sadece elde etmek istiyorsan bir takıntıdır bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tabiki de elde etmek istiyorum ama sadece bu değil tüm hayatımı onunla geçirmek istiyorum Yorumla
maviensıcakrenktirrr Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl 2 saat düşünmelik soru 0 1 Yorumla Soran +1 yıl düşünüp duruyorum çözemedim en sonunda buraya sordum Yorumla
Ajxkakma Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Genelde takıntı olur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl peki aşk ile farkı ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sonucunu az cok tahmin ettigin halde ona karsi mutlak bir ask bekliyorsan takintidir
2 yıldır bekliyorum daha hiçbir şey olmadı
2 yildir degil 20 yilda beklesen seni tanimiyorsa senden bihaberse bu ne takinti ne asktir. Bunun adı platonikliktir.
eğer karşılıklı olursa mı aşk olur
En azindan takinti olmayacagini biliyorum. Askın tarifi degiair. Bu bazen kavusunca bazen hic kavusamazsan adi ask olur.
yani siz takıntı değil diyorsunuz
Bak şimdi senin fikrin en yakın hangisi geliyo sana knk
bilmiyorum ki çözemiyorum takıntı olsun değil ona gerçekten aşık olmak istiyorum takıntılıysam eğer takıntılı olduğumu kabullenmek istemiyorum
Tm bu iyi o zmn takinti değil gibi geldi bana 🙂
umarımm teşekkür ederim yanıtın için <3
Rica ederim knk
Aşk, duygu yükselişidir. Takıntı, sapkın olmaktır.
duygu yükselişi ne demek tam olarak
Ya kardeşim birine aşık olabilirsin, hayranlık, beğeni, yükselme, ama onu takıntı haline getirmek takıntılıktır işte.
peki takıntılı birisi 2 sene boyunca o kişiyi bekler mi sence
2 sene boyunca bekliyorsa zaten takıntı etmiştir.
teşekkürler yanıtın için
Rica ederim. Kimseyi takıntı etme, değmez.
Çocuk seni seviyo mu?
ne sevmesi beni daha tanımıyor bile ama ben uzaktan 2 yıldır çok seviyorum hiç unutamıyorum her saniye aklıma geliyor
Takıntı olma ihtimali yüksek
peki takıntı aşka dönüşebilir mi
Hayır
Ama aşk takıntıya dönüşebilir
Çocuğa açıl senden hoşlandığını söylediği zaman takıntımı aşk mı anlarsın zaten veya ikinci biri araya girerse
ya ama böyle mesela üzüldüğünü görürsem eğer ağlarım, ne zaman üzgün hissetsem ona sarılmak istiyorum, bir fotoğrafına bakmam tüm gün yüzümün gülmesini sağlıyor ama daha tanışmıyorum bile
denemeye çalışıcam
Kesinlikle konuş onla en azından arkadaş olarak yaklaş başta
teşekkür ederim tavsiyelerin için
Biri kendine hakim olamaz biri hayirdan anlar
nasıl yani hayır diye onu sevmekten vaz mı geçer
Basit anlatımla evet
vazgeçen takıntılı olan mı
Hayır bekleyen illede isteyen
Onu sadece elde etmek istiyorsan bir takıntıdır bu
tabiki de elde etmek istiyorum ama sadece bu değil tüm hayatımı onunla geçirmek istiyorum
2 saat düşünmelik soru
düşünüp duruyorum çözemedim en sonunda buraya sordum
Genelde takıntı olur
peki aşk ile farkı ne