Kıskançlığında bir sınırı vardır. Kıskançlık krizine giren kişi ne yaparsa gözünüzde değeri azalır? 🌸

Qrtik kıskanan birini göremeyeceksin oysaki ne guzel bir duyguydu seninle olmak Şu an okadar konuşmak isterken Red ettin res ettin beni bıraktın ben şu an ki sıkıldığım zaman yanımda olmayacaksan bir daha olma
Ne diyorsun 🙄 hiçbir şey anlamadım 😅😅
Özel hayatına müdahale etmeyecek. Hayatında yokken bir yaşam biçimi var. Sen hayatına girdin diye bunu kısıtlamak veya o hayatı yaşıyor diye triplere giremezsin.
Belki eğlenceli geliyordur ona bu durum 😂
Konuştuğu diğer erkeklere yapsın, bana değil 😊
😂😂kahkaha attım teşekkür ederim.
Sen gel birde bana sor onu 😏
Ya kıskansın da sevimli kıskansın olay çıkarmasın başımıza sonra fight atmayalım :D
Olay çıksa ne yaparsın 😂
napcak gitcek kızlarla didişecek bende saçmalama kızım dicem yani :D sonra tartışcaz falan :D :D
Sevgiliye saçmalama kızım denmez 😂😂
😅😅 ne denir :D
?
Teşekkürler Madam✨
Rica ederim 🌸
O dozu ayarlamak mümkün değil.. Elimizde değil çünkü bazı duygular..
Teşekkür ederim..
Rica ederim 🌸
Cevap
9Cevap
İlişki de kıskançlık olmalı ama yerine göre tabiki
Bence kıskançlık olmamalı
İlla ki olur 😂
İlişkide kıskançlık değil güven olmalı o zaman dozunu ayaralamak zorunda kalınacak bir kıskançlık sorunu kalmaz..
Ben kıskanç bir erkegim benim huylarımı bilmeli çok aşırı bir şekilde kıskançlığım yok belki ama sevmediğim konular var
Ne mesela 😂
Beni kıskandırmak için başka bir erkeği kullanırsa biter benim için. Yeri ve dozu önemli ilişkiye renk katar ama fazlası zarar.
Sıkmadan bıktırmadan dozunda olmalı
Ne yapılırsa sıkılırsın
Aşırı derece kıskançlık var..
Hastalık derecesinde olmamalı en azından..
Yanii tadında olsun işte
Ufak.
Olmamali
%1 falan
%80.
Net mi 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?