+1 yılBunu söylemenin hiç bir anlamı yoktur. Yıllar geçtikçe her şeyi unutmaya devam edecektir. Bir yerlerde sorun var ve onu bulmaya çalış. Eşin sadece yatakta iyiyse sadece bu birlikteliği çıkarı için sürdürüyordur.
Psikolojik olarak bu şekilde test edebilirsin. <301 Yorumla
Soran+1 yılHer sene unutmaz kanka
En İyi Cevaplar
Boşanmaya sebep arıyorsan evet sebep olur ama konuşmak gerekmez mi önce, bilemem yaşantınızı tabii bekara boşamak kolay mantığında atıp tutuyorum sadece ama boşanmak da bi tık sert geldi.
Ama haklısınız özel günlere önem veren bir insanın özel günü unutulmamalı zira çok kırılıyor insan. Keşke hiç tatmasaydım bu duyguyu02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanm işi mübalağaydi ciddi değilim
+1 yılBir insan için eşine her gün doğum günü her gün yıl dönümü olmalı. Öleceğin güne bir yıl daha yaklaştığını kutlamak mantıksız geçmiş adetlerden biriyken normal zamanda bir bahane bulup senin önemini anlatamıyorsa anlarım. Şu soruya açıklama yaptığıma inanamıyorum. Boşanın mk
17 Yorumla
Soran+1 yılSanane bana mantıklı geliyor
- +1 yıl
Git boşan banane
Soran+1 yılBoşanmayı mubalağa yaptom
- +1 yıl
O zaman bi konuda haklısın takıntın olduğunu biliyorsa bunu unutmaması gerektiği konusında. Bilmeseydi amenna ancak biliyor olması bunu bilerek evlendiği demek ve takıntılar dikkt edilmesi gereken şeyler
Soran+1 yılBen onun her şeyine dikkat ediyorum lan
- +1 yıl
Banane lan bundan
Soran+1 yılTama
İnsanlık halidir, unutabilir. Özel günlere verdiğin önemi bildiği halde unutması yine de iyi olmamış tabii. Bu tür şeyler unutulmamalı ama olan olmuş. Bir dahakine unutmaz olur biter...
04 Yorumla
Soran+1 yılVallahi çok üzüldüm
Soran+1 yılBunu ömür boyu yüzüne vurucam fkwpwşs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBildiği halde banane diyip kutlamayanlar gördü bu gözler hey yavrum 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de değil
- +1 yıl
Beterin beteri var😅
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak istiyorsanız sebep olur
00 Yorumla
+1 yılSevgilim olsa ayrılma sebebim de , şimdi evlenince bilemedim yani. Çok çok geçerli bir sebebi yoksa artık bana değer vermediğini düşünürüm ayrılmasam bile. Evlilik yıldönümü, doğumgünü bunlar önemli şeyler.. birbirine aidiyet duygusunu arttıran , sadakat ölçütleri. Unutan biri sadakatsiz diyemem ama çok ağır sıkıntı.
10 YorumlaBende bu özel gün şeyini anlamıyorum. Bende kızım ama hiç sevgilim şunu alsın bunu alsın yok evlendigimde de zannetmiyorum. O hediyeyi bana alınca ne olacak ki unutması da doğal bence bu adamlar ev gecindirmeye calisiyo akşama kadar çalışıyorlar omu kalacak akıllarında
33 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim sen benim eşimi nereden tanıyorsun bir insan bir insana değer verdiği zaman onu takvimine bile kaydeder doğum gününü bu doğum günü senin sevdiğin kadının dünyaya geldiği gün sen bunun mantıklı bulmaya bilirsin ayrıca kadınlarda çalışıyor bu devirde ama bak bir sürü işi birlikte yapıyorlar. Ev geçindiriyor lar mış e bir zahmet ya bizden güçleri fazla bir zahmet fazla iş yapsınlar
Soran+1 yılDostum ben boşanmayı zaten düşünmüyorum onu dalga niyetine yazdım bu sebeple boşanmam zaten ama ben doğdum bugün. Yani kutlayabilir illa pahalı bir şeyler yapmasına gerek yok yani bir yani hatırlaması önemliydi hatırlayamadı ya bu insan takvimine kaydeder
Tabi ki bence ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmelisin...
Ya nasıl böyle şeyleri takıntı yapabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum tamam ben özel günleri öyle unutmaz etmezdim ana yani o kadar da abartılmaz ki be neymiş boşanma sebebi mi bence senin böyle şeyler yapmanvesin için boşanma sebebi20 Yorumlaİnsanlık halidir, unutulabilir. Heyecanlı ya da çok sevinçli bir durum olmuş olabilir veya sandığınız kadar iyi tanımıyor olabilirsiniz eşinizi, belki çok stresli bir dönemden geçiyordur ve siz farketmemişsinizdir. Küsmekle, tavır yapmakla olmaz, düzgünce kırıldığınızı anlatırsınız, yolunuza devam edersiniz. Ayrıca adam telafi niteliğinde hediyesini almış, iyi niyet göstermiş.
Hayatta her istediğimiz şey bizim istediğimiz şekilde ve zamanda olmuyor maalesef.03 Yorumla
Soran+1 yılİnsan o günü takvimine kaydeder bahane bunlar
Soran+1 yılBoşanmayı ciddi söylemedim be ama kalbim kırık
+1 yılİlk defa unuttuysa bence sorun yok. İnsanlık hâli, belki bir derdi sıkıntısı var. Empati yapmak lazım. Neden unuttu? Ona bakmakta lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılSorumsuz olduğundan
+1 yılNe alakası var, bazen insan iş ve hatat şartlarından ve stresli durumlardan unutabilir, evli olsam eğer ki eşim onun doğum gününü unuttuğum için boşanacaksa eğer o zahmet etmesin ben boşarım onu açık ve net. Her Şeyi bu kadar abartıp buyutmeyin, ve lütfen tek taraflı önyargı ile yaklaşmayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma mübalağa yaptım ciddi asla değilim ama kırgınlığım baki
- +1 yıl
O ayrı kırgınlık olabilir, fakat boşanma yoluna girmek de doğru değil yani.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadını değersiz hissettirmek için bundan daha kötüsğ ne olabilir diyorum. Yok bu en kötüsü. Bende her tarih vardır. Sürprizi severim. Tarihler aklımdadır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğer veren insan unutmaz, unutacağı varsa da unutmamak için telefonunun takvim kısmına kaydeder bildirim gelmesi için. Ülkemizde evlilik, yapılması gereken bir şey değil.
10 Yorumla Adam belki yorgunluktan unutmuştur hepimiz hayatta bir şeyleri unutabiliyoruz yeter ki telafi edelim . Belki de unutkan yapısı vardır o zaman sende onun hatırlaması için ipuçları verebilirsin. Bu yüzden boşanmamalısın. Boşanma sebebi değil bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yorgun olup olmadığını biliyorum kocamın. Boşanmayı zaten mübalağa yazdım.
+1 yılbazı şeylerin sonradan telafisi yok gözümde unutulan d. günleri de bunlardan bitidir
boşanma sebebi değil elbette ama haklısın10 Yorumla
+1 yılGündem oluşturmak için mi sordun bunu. Ne kadar zalim ne kadar acımasız ve kocanı sevmekten ona değer vermekten o kadar uzaksın ki , onun bir insan olduğunu unutacak kadar.
011 Yorumla
Soran+1 yılBen onun doğum gününü asla unutmam bak değer bötle verilir bana aldığı ilk çikolatanın kutusunu saklıyorum
- +1 yıl
Unutmamanı ve hatıralara değer vermeni Anlıyorum lakin , sen sevgi ve bağlılık kavramlarını yalnızca bu temeller üzerine kurmuşsun ki , vay o adamın haline. Gerçekten kocan için çok üzgünüm.
Soran+1 yılİnsan karısının doğum gününü telefon takvimine not eder ya !
- +1 yıl
Aklıma not ettim unutmam diye düşünmüş, lakin insanlık hali işte unutmuş. Ne var bunda. Hem eşimi telefon kaydıyla değil aklımla yüreğimle seviyorum diye düşündüğü için kaybetmemiş olamaz mı?
Soran+1 yılSen ne düşündüğünüz ne biliyorsun bu insanlık hali değil değer vermemek benim bu konuda takıntım olduğunu biliyor ben onun her takıntısına dikkat ediyorum
- +1 yıl
Anlıyorum. Peki , ne düşünüyorsun şu an , nasıl bir yol izlemek istiyorsun?
Soran+1 yılBarıştık biz ya
- +1 yıl
Anladım buna sevindim. Geceniz güzel geçiyordur umarım
- +1 yıl
Güncelleme ile yine kendi ayağına sıkmışsın
Soran+1 yılBoş yapma
- +1 yıl
Allah sizin gibi kadınların zulmünden erkek milletini korusun.
+1 yılBunun için boşanmayı düşünüyorsan bence de boşan ki adam da rahatlasın. Koskoca evlilik bunun için bitirilir mi yaa? Yuva kurmayı, kumdan kale yapmak sanıyorsunuz galiba.
13 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi niye ciddiye alıyorsunuz boşanmayı gerçekten yazmadım öylesine mübalağa yaptım yani şundan bahsediyorum o kadar kırıldım ki anlamında bir mübalağa yani abartı diye bir sanat var
- +1 yıl
Yorumlara baktım da hayat boyu başına kakıcam yazmışsin. Umarım bu da mübalağadır diyim o halde. Açıkcası ben de bozulurdum, yalan yok. Ama hayat boyu da kin tutmamalısın.
Soran+1 yılSöylerim hayat boyu her kavgada söylerim yani kendimi tanıyorum yalan söyleyeyim şimdi 😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Böyle bir konu okumuştum sanki hakim haklı bulup boşanmıştı birilerini bu yüzden ama konu sadece bir doğum günü unutmaktan boşanmaksa boşuna evlenmişsin en başta
02 Yorumla
Soran+1 yılŞakaydı gerçekten boşanmam fkekdkd
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılay benimki de kaç kere unuttu saymadım. az biraz tavır alıyorum sonra barışıyorum. bu sebepten boşanılır mı yaa... hiç düşünmemiştim...
13 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden bir sürü kez unuttu işte ndekks
- +1 yıl
benimki de unutuyor bazen.. bazen hatırlıyor. sıkıntı yok
Soran+1 yılBen katlanamaz
+1 yılBen kocanın yerinde olsam seni boşarım. Ne takıyorsunuz o kadar ya. Ben kendi doğum günümü bile hatırlamam.
12 Yorumla
Soran+1 yılSen değersiz bie varlık olabilirsin senin için önemsiz olabilir ama benim için önemli bu kadar geri kafalı olmak zorunda değilsin
- +1 yıl
Tamam peki.
Özel günlere bu derecede takıntılı olan eşten boşanmak daha mantıklı geliyor. Umarım hayatıma girenler günleri bu kadar önemsemezler
09 Yorumla
Soran+1 yılKdndine değer vermeyen biri daha..
Soran+1 yılKardeşim ben seviyorum sen sevme
Soran+1 yılSanane ya ! Sanane benim hayatımdaki kocam benim özel gün takıntım biliyoe
Soran+1 yılÖzel gğnleri es geçmek boşanma sebebi kanka :) dalga geçtin ama gerçek.
Soran+1 yılAma ben boşanmayı mübalağa ettim zaten ciddi değilim
Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. canım canım triplere girme ne alakası var insanız yani
11 Yorumla
Soran+1 yılCanım canımın hakaret olduğu belli neden hakaret etmek zorundasın insanca ifade etsene
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence değil belki fazla yoğundur ve hatirlayamamistir
01 Yorumla
Soran+1 yılYoğun olsa bilirğm
Bence evlilik yıldönümünü unutması boşanma sebebi olur. Bu doğum günü unutması terbiyesizlik bence. 🤣🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Kendin hatırlatip
Akşam sürprizini bekliyorum Diyebilirsin
Bazen akil edemiyorlar01 Yorumla
Soran+1 yılHer sene ediyordu
+1 yılBoşanmak isteyipte bahane arayan biri gibi konuşmuşsun resmen
07 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmayı düşünmüyorum onu mübalağa olsun diye yazdım
- +1 yıl
Hele öyle de yanı İnsanlık hali kardeşim unutmuş olabilir ama hatasını telafi etmeye çalışmış bu da güzel bir şey ya hiç oralı olmasaydı o zaman sıkıntı var demekti. Ufak tefek şeyler için birbirinizi üzmeyin hayat kısa bugün varız yarın yokuz
Soran+1 yılİnsanlık hali değil bu insan telefonun takvimine kaydeder o günü be. ..
- +1 yıl
Sana verdiği değer o kadar demek ki
Ben daha bir gün eşimin doğum gününü unutmadım gün, ay yıl olarak ezbere bilirim 😊
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Umarım bir daha aynı hataya düşmez
- +1 yıl
Gönlünce olsun her şey iyi akşamlar
+1 yılBoşanma sebeBi nedir arkadaş abartmayın unutmuş işe dalmış olabilir, konuşmalısın eşinle
01 Yorumla
Soran+1 yılŞakaydı o mübalağa ile yazdım fıeke
+1 yılBosanma sebebi tabiki değil , sende affetmek icin istediğin hediyeyi aldırsaydın
02 Yorumla
Soran+1 yılYok affetmem bunu tüm ömür yüzüne vurueım
- +1 yıl
Öyle de yapabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayr, valla kardes o kadar dolu oluyo ki kafamız siz eşlerimiz için. İnanılmaz bir şekilde unutulabiliyor biraz önce örneğini yasadm ve hala tartısıoorz mesela
014 Yorumla
Soran+1 yılDolu değil bu aralar işte yok evde ya evde.
Cevap sahibi+1 yılBelki parası yoktu?
Soran+1 yılDüşünerek konuş. Düşünerek. Ben kocamım parasaal durumunu bilirim. Ve ayrıca en azından doğum günün kutlu olsun derdi unuttu işte
Cevap sahibi+1 yılNe dıyım yanı kafasında kaç tilki var. Emınım zaten pişman etmıssndır muhtesem çenenle
Soran+1 yılBen konuşmam. Aksine konuşmayarak can yakıyorum
Cevap sahibi+1 yılİyi bilirim bı de o var😩😩😩. Ne kadarlık evlisiniz?
Soran+1 yıl6 yıl. Hak ediyor. Böyle ruh gibi yaşasın şimdi
Cevap sahibi+1 yılYapma ya çok acımazsıssn cıdden hem alıştrma senszlıge
Soran+1 yılÖyle bir dahaa yapmasın
Cevap sahibi+1 yılKafa kadınsın ama ha 😅 sen öyle diosan öyle olsun bol intikamlar 👏🏻👏🏻
Cevap sahibi+1 yılBuarada benım sorularma da buyurursan kıvanç duyar hoşnut olurm😀😇
Cevap sahibi+1 yılCvp yok mu?
Cevap sahibi+1 yılBes para etmezlere yorum yapıosn bana yok yorumlarmı kaldırır mısn teşekkürler bye
Cevap sahibi+1 yılScma
+1 yılDoğum gününü unuttu diye boşan. Doğru mantık doğru yol 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılMübalağaydı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma sebebi değilde büyük hata, sorunları vardır belki unutmuştur
03 Yorumla
Soran+1 yılSorunu olsa ben bilirdim
- +1 yıl
Sebebini sormadınmı, açıklaması vardır mutlaka
Soran+1 yılSordum unuttum ya dedi
Bosanacak kadar büyük bir mesele değil her doğum gününü unutandsn bosan o zaman
00 YorumlaHiç vakit geçirmeden hemen boşanmalısın. Affedilemez bir suç işlemiş :-)
00 Yorumla
+1 yılTabiki durduğun kabahat 😱 ben bazen nereye gittiğimi unutuyorum doğum gününü mü hatırlayacağım 🙄
00 YorumlaBen 13 yıl önce aşık olduğum kızın doğum gününü ve cep telefonunu hiç unutmadım 6 yıl karşılıksız uzaktan sevdim kocan sana aşık değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGaliba aile mahkemesine ver bakalım nolacak nafaka tazminat alabilirsin bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma konusu mübalağaydı
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yani benim annemdr babamınkini unutmuştu bir kere boşansınlar mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmasınlar ama baban biraz adam olsun fjwkdk
Cevap sahibi+1 yılAnnem unutmystu dedim once duzgun oku istersen
Soran+1 yılO zamanda annene linç fkeldk
Gizli Üye(25-29)+1 yılHmm bari o gün ima etseydin doğum günün olduğunu o gün naptin
09 Yorumla
Soran+1 yılBekledim kanja
Cevap sahibi+1 yılO gün evde miydi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTrip yapmadin mi anlamadi mi
Soran+1 yılAdamla bir haftadır küsüm
Cevap sahibi+1 yılHmm bilmiyorum o gün Trip atsaydin sorsaydin anlardi belki
Soran+1 yılKanka anladı yani akşam bu günde benim doğum günümde dedim özür diledi Felan
Cevap sahibi+1 yılHmm sende onun doğum gününde artik oyle yaparsin
Soran+1 yılAynen
+1 yılEşinizin ruh sağlığı için sebep olabilir neden olmasın?
01 Yorumla
Soran+1 yılBir şeyi yok koekma
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok abartmışsın olabilir insanlık halidir unutabilir. Bu değer vermediği anlamına asla gelmez. Ben de çok unutkanım sürekli her şeyimi takvime not alırım. Çünkü kafam çok dolu
01 Yorumla
Soran+1 yılBırak insan o günü takvimine yazar
+1 yılBoşanma sebebi değil ama iyi bir dersi hak etmiş insan sevdiğini umursamali
00 YorumlaBoşanma sebebi değil tabi ki ama küsersin kırılsın telafi eder illaki
00 Yorumla
+1 yılAman Allahım dünyanın sonu 😨😨😨😨
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğerli
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Boşanmak için sebep değil abartma
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu şaka olsun diye yazdım
+1 yılTrip yapma bence, onu kendinden soğutma.
07 Yorumla
Soran+1 yılO beni soğuttu
- +1 yıl
Devam et o zaman. Boşan, hakime de doğum günümü unuttu.
Soran+1 yılÖzel günlerw önem vermemek boşanma sebebi :)) ama boşanmaö tabi ama küsücwm
- +1 yıl
Bezdireceksin sonra neden böyle oldu dersin, yazık adama.
Soran+1 yılUlan adam olsa unutmaz sevdiği kadının doğum gününü. hep kadınları suçla
- +1 yıl
Ne tripler yedim hayatta, adam sonradan hediyesini de almış. Evlendiğine pişman edene kadar biliyormusun çok üzüldüm bir daha yaparsan affetmem ona göre dersin. Hem ulan ne❓ kendine yakıştırıyorsan senin sorunun ❗Bu kadar uzatmak yerine mutluluğu yaşamak daha mantıklı değil mi sence?
Soran+1 yılHayır benim bu takıntımı biliyor
Ceza olarak 1 ay verme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yıldeğildir ama üzücü ya baya bir küser :)
00 Yorumla
+1 yılİşi vs yoğunsa normal
00 YorumlaBence değildir ya ben pek önemsemem
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim unıttuğu için ayrıldım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHak etmiş kesin boşamalısın 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılYok artik ne boşanması bu kadar basit mi.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası mübalağa
+1 yılBoşanma ya abartmayın bişeyide
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma mübalağa dı
- +1 yıl
Bunları büyütmeyin kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl6
- +1 yıl
Yani belki yoğundur unutmuştur ama unutmaması lazımdı insan eşini gerçekten seviyorsa unutmaz hayatında eşine dair yaşadığı hiç bir dk yı unutmaz
+1 yılSaçma düşünüyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılne alaka
10 YorumlaHahaa ya alemsin:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılYuh daha neler🤣
00 Yorumla Ölüm sebebi!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılhayır ve abartma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Takma
00 YorumlaHayır değildir
00 YorumlaNet s. c a. zına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir
00 Yorumla - Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne