“ ay medeni olayım… “ yok öyle bir şey. Sevdiğime zarar veren birine karşı merhametli olmam, olamam. Bu konuda kendimi tutacağımı sanmıyorum ama aynı zamanda mantığımı da kullanıyorum. Kendimi durduk yere hapse attırmam. Ama çok sağlam bir karşılık vereceğim kesin. Dolaylı yoldan veya direk ben.
Bütün hanimefendiliğimi kibarligimi bir kenara bırakır yolarim.. erkek olsun kadın olsun fark etmez yolarım mahvederim. Dünya arkamda zaten.. Kimse sevdiğim insana zarar veremez.. haddini bilmeyene çok iyi ogretiriz efenim geleceğin öğretmen adayı olarak🙈😎 Öhöm yeniden kibarligimi takindim bakınız... Deli damarima basmasinlar valla medeniyetin gerçekten tek dişi kalmış canavar olduğunu bizzat gösteririm.
Ben fiziksel zarardan ziyade bir daha kimseye zarar veremeyecek moda sokacak bir şeyler yaparım. Daha doğrusu aklın yoluyla hareket eder ve bedel ödetirim. Sevdiğim insana kimse zarar veremez.
Kıymetlilerime zarar verenler bana zarar vermiş sayılırlar tarafımdan. Kıymetlilerimin haberleri bile olmaz onları savunduğumdan. İcabı neyse onu yaparım..🍀🍀
Dusmanimi iyi analiz yapar sırtından da vurmak gerekiyosa tereddut etmeden vururum. Sevdigi kisilerin de canini yakmaktan cekinmem. Bana bulasmasin. Yoksa öfkemin karanlık sularında boğulur sevdikleriyle beraber
o kişiyinin ağzına tükürürüm özellikle anneme biri bişey diyince onu öldürmek istiyorum direk lafımı açıkça kırarak konuşur sustururum susmazsa ileri giderse kendime hakim olamayabiliyorum
"Seversem abartırım." demiş senarist/yönetmen Burak Aksak. Çok güzel söylemiş abartırım kılına zarar gelsin istemem o da bana öyle hissetsin, korusun isterim tabi.