yo yoksa herkesin kendj hesabindaki parayla mi bosaniyo
Düğün yaparken bir sürü borca batılsa 1 ay sonra boşanılsa kocanın borcu karısına ortak mı paylaşılır?
yo yoksa herkesin kendj hesabindaki parayla mi bosaniyo
Evlendikten sonra yasal borçlar yani kanıtlanabilir kredi, banka borçları artık ortak borç olur. Ayrılma aşamasında bunu avukat ortak evlenme amacıyla yapılan masraflar diye sunabilir.
Senden önce yaptığı borçlar kendi borcudur etik olarak. Ancak bunu evlilik hazırlığı için yaptım der ve kanıtlarsa ortak borcunuz olur. Evlenmeden önce bir şüphe varsa bankalarda risk değerlemesi var, TC numarası ile başvurup risk durumu ortaya konulmalı. Daha önce aldığı veya ödemediği borçlar var mı yok mu burada ortaya çıkabilir. Ancak elden aldığı borçlar için böyle bir imkan yok, güvenmek durumundasın.
Evleninceye kadar harcamalar ayrıdır boşanma aşamasında ortak tutulmaz eğer her iki kişi de kazanç sahibi ise almış oldukları ücretler maaşlar kısaca kendi hesabında olanlar ortak hesap dışındakiler ortak tutulmaz ve bölüşülmez lakin evlilik Akti sonrasında gerçekleştirilen ortak olsun tüm yatırımlar ortak kabul edilir boşanma aşamasında ise Bunlar ortak bölüştürülür sadece düğünde erkek tarafının geline takmış olduğu takılar genelde ihtilaf meselesi olmaktadır bunların hukukiye dayanağını bilmiyorum genelde insanların uzlaşmaları neticelenmesi uygun olanıdır
Çoğu iflas eden ya da borcu olan kişi al sana büyük örnek Demet Akalın gibi eşi ile anlaşarak herşeyi üstüne alarak resmi şekilde boşanıyorlar ama beraber yaşamaya devam ediyorlar sanırım sorunun cevabını aldın
herkes anlasmali bosanmiyor
Evlenince her şey ortak borç da ama boşanırsan evlilik öncesi borç seni etkilemez
Cevap
10Cevap
faturaları mevcut ıse dava acıp 1 ay sonucunda dolandırıcılıktan aslıye ceza mahkemesınde savcı dılekceyı işleme koyar .
evet.
evlılık tarıhı sonrası kadın ya da erkek dıye olgu yok tum emtia para altın ortaktır .
ama sen kacırırsın buyuk ıhtımalle ıspatlarsa hemcinsim davaya bunlarıda dahıleder ki yapsın zaten basın agrır cok.
Kendi şahıs borcu onun kendi adina ait olur, ortak olan altındır, esyadir vs. Şeyler ayrılırken anlaşmalı boşanma ise anlaşılan miktara göre verilir
selam, siteye yeni üye oldum bişey sorcaktım xper puanı yetmiyormuş. mesaj da atamıyorum. rica etsem ulaşır mısın bir kıza sormam daha doğru olur diye düşündüm, ilk seni gördüm ve yazdım. teşekkür şimdiden
takip ettigin kizlara sorabilirsin tesekkurler simdiden
Evet, ortak.
Ayrıca bu nitelikli dolandırıcılık.
Nikah tarihinden sonra her şey bölüşülür önce seni bağlamaz daha önce iş yapıyorsada seni bağlamaz
Ortak olmalı. Şunu isterim bunu isterim demeyi biliyorlar borca gelince yok olmaz oyle
ortak olmaması lazım ama kadının isteğiyle alınmışsa olabilir
Bunları avukata sorsan 😂
Avukata sor bu konu beni aşar
Çok bilinmeyenli matematik denklemi
Ortak olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?