Tip hal hareket bilmem ne her şeyi harika ya. Ben de artık uzun boylu, yapılı, özgüvenli, hedefi olan, başarılı, saygılı bir erkek istiyorum hayatımda. Bıktım vasıfsız toksik habeş maymunlarından
Şimdi sana özellikle erkekler bayağı bir saldıracaktır. Geçenlerde ben de kendi kendime bunu düşündüm acaba dedim bizim kızların özellikleri neden kriterleri bu kadar düşük ya da neden bu kadar az seçiciler. Bence de kriterin biraz yüksek olsun. Aslında artık normal olan şeyler bile bize yüksek gelmeye başladı. Bakıyorsun iki lafı bir araya getiremeyen kaba saba konuşan üslup nedir bilmeyen göbeğini salmış hiçbir şey yaramayan erkekler kalkıyor ahkam kesiyor erkeklik taslıyor bir nevi. Ne gerek var ki böyle bir erkekle beraber olup hatta onun peşinden koşmaya.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay cidden ya nerede vasıfsız var biz kızlar onu tepeye çıkartıyoruz sonra kendilerini bi halt sanıyorlar. Kendisini hiç geliştirmemiş hiçbir insani değeri olmayan bomboş Max 60 kilo sümsüklere bakıyoruz. Hiç kriter koymuyoruz kendimize yazık bize cidden
Herkes ister ama 1 kişi alir 😅 ama sana sunu soyliyim insam guzelini bile. alsa zamanla sıkılıyor. baska seyler istiyor tecrube ile. sabittir
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ben normalde dış görünüşü pek önemsemem ama Habeş maymunlarının popon kaldırınca hiç çekilmez oluyorlar. Aradığım tek şey eli yüzü fiziği düzgün saygılı birisi