Daha 3 ay önce sevgilisinde ayrıldı kız şu an yeni birini bulmuş kaçıncı flörtü, abartılacak bir güzelliği de yok; nasıl beceriyor nasıl yapıyor bunu aklım almıyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tercih meselesi belki de istediğin kişiyi bulamadın
Kimse beni bulmadı
Daha tanışmadık demek ki
Beni de kimse bulmadı
Yapmak icinmi yapiyosun laf olsun diye bu kafada olursan yapma zaten yazik kafana
Ya ne alaka kardeşim o nasıl yapıyor diyorum
Guzellikle alakali degilmis demekki sllsls
İşte neyle
Cirkin sansiyla
Namuslu olmak is yapmiyo bsu zamanda canim aciksozlu olcaksak eger sen anla gerisini
Ama o kız da yapmaz bence öyle şeyler sanmıyorum
Cogunluk olarak soyledim digerleri sans isi
Güleryüzlü tatlı dillidir. Sen elit görünümlü ve ciddi isen erkekler cesaret edemiyorlardır
Yo aynıyız benden çikrin benve
O daha verecek gibi duruyordur :)
Ben anlamıyorum ne ara sevgili oluyorlar ben mi cahilim cilve yol yapamıyorum konuşmayı bilmiyorum hoşlandığımı belli mi edemiyorum
Sebep bunlar işte. Onlar kucaktan kucağa gezip duruyorlar. Çakıl taşı onlar. sen elmassın. Sadece hakeden bir kişinin sahip olduğu birisin
Herkes Elmas diyor da kimse de ilgilenmiyor
:) hangi şehirdesin sen?
seninle dertleşelim bellimi fazla derdin var İnstagram:sedalv_
bu işin bi ayaggı güzellik diğer ayakları da var.
Diğer ayak ne ya gerçekten nerde hata yapıyorum
cilveli takıl biraz. ulasılabilir dur. tatlı goruntu ciz etrafa. bilmiyorum öylemisin ama. o ince cizgiyi yani civelek isterik ile namuslu kız. bu cizgiyi iyi koru. sosyal medyan yoksa ac acıksa da erkeklerle foto paylasma vs vs:D bosum mesajını vermek yani bunlar. hop dostum burada bir hatun var ve boş ilgilenirsen demiş olacaksın davranısınla
Sosyal medyayı kullanmıyorum hiç fotom yok bence herkes anlıyordur sevgilim olmadığını ama biraz utangaçım sanki yine de öyle gülümserim kalas gibi de değilimdir ama mesela çok girişken değilim yine de biri bana adım atsa ben de atarım ama ilk adımı atamam bilmiyorum artık moralim bozulmayacak başladı ya
devir sosyal medya devri ac bi tane. normal gözükmüş olursun böylece. orada yanlıs ve arkadaslarınla cici fotolar cek bi kac tane. bence yani burdada niye gizlisin foto koy bi tane. hatunsun sen. bakan eden olcak bir şey olmaz bu kadar cekinme bence. neyse senin kararın
Var sosyal medyamda story falan atıyorum, teklif edenlerde oldu ama şöyle kafamın uyduğu denk beğendiğim biri çıkmıyor o kızın hep yakışıklı ve başarılı isnlar
biraz şans bu işler. ama seninkilerinde içinde kimbilir ne cevherler var. ben senin yerinde olsam yarı flört modunda takılırım. hani sevgili de değiliz arkadasız ama modu vardır ya. ortada biraz. baktım olmadı byby olursa da sevgili olmak olur
İşte öyle de kimse yoj
bizdede bir emre var iş yerinde yeni bosandı karısından sonra baska birime gecti. abi dedi soran eden bitmiyor vs dedi. neyse yeni iş yerinde hemen birini bulmus evlencekmiş tekrar. hani sessiz sakinde biri. yakısıklıda değil hani öyle cok. buldugu kızda bekar. bu ise dul.
Zengin mi o zaman
yoo normal. hatta bosanınca mahkemeden baya bir maddi zararı cıkmıs da
O zaman laf yapmasını biliyor konuşkan
az cok tipi var boyu uzun. pek tanımıyorum aslında kişisel olarak ama sessiz sakindir. sanırım kızlara karsı net biri. tahminim o. hey ayse diyip tanısıyor senden hoslanıyorum diye devam ediyor. bi de güven veren tarzı var. edeplidir. saygılıdır kimse onun hakkında kotu konusmaz efendidir ama işte agır. yavas. pek girişken değil. iş yerinden evlenmiş. ondan oncede bi kac tane kızıda deniyo olmuyor Nisan atıyo vs side var. bense işte bu kız demeden yazmam.
Ana bu genelde erkeler adım atar ya
tam emın olmadan
Ona kalırsan benim hiç olmadi
Benimde
Vaybe var mı öyle kız. Ama senin yasin küçüktür ben büyüğüm 24
23 e gidiyorum
😯😯vay be.
Ya işte yalnız kaldık
Peki tip olarak nasilsin
Bence o kadar kötü değilim mükemmel değilim ama ortalamayımdor diye düşünüyorum
Ben de normalim elim yüzüm düzgün yakışıklı da denebilir ama olmadı valla biz gibi sakin tiplerin olmuyo😂nerde yaşıyorsun ki
Bende çekingen ve sakin ve sanki biraz çooook aklı başımdayım öyle heveslik takılmalı değilim
Ben de. Zaten bu yaştan sonra olursa evlilik yolunda bi ilişki olur o kesin
Peki mesela dini iniançların nasıl
Normal. Oruç tutarim felan da 5 vakit namaz yok şu an. Babamla kardeşim kiliyo ama
Sosyal medyadan istek geliyor mesela bakıyorum hesabı açık içki miçki böyle kekeo gibi isteği silerim hemen
Ben bizim aile düzgün şükür biz de aile terbiyesiyle büyüdük. Köyde yetiştim zaten sonra merkeze geldik
Öyle dar bakışlı da olmayacak ama senin için söylemiyorum o zmaan da sıkılıyorum bilmiyorum ya kader mi acaba
Dar bakışlı insan yok ailemde. Mesela açık ya da kapalı farketmez yeni gelin açık olan da var kapali olan da. Ya da farklı bi konu ne olursa olsun saygı duyulur. Sen kaç yaşındasınki hiç sevgilin olmadı
Bizim aile de öyle ama anlatabildim mi biraz dediğimi yani bilsin oruç olsun namaz da olsa gğzel olur ne bileyim destek oluruz birivirimize ama akademik kariyeri de iyi olmalı çünkü benim fena sayılmaz 23
Dediğim gibi benim hiç olmadı sevgilim. Ciddi olarak tanışmak istersen düşün. Çünkü yazdıkların bende de ayni
Maalesef burdan olmaz
Arkadas olmak istedim sadece. Ama onu da mi istemiuosun
İstemiyorum
Peki saygı duyarim. Ama şunu bil ki sen ve benim gibiler kolay denk gelmiyor.. 23 yaş ve yukarısı sevgilisi olmamış erkek zor bu devirde. Hele de cinsellik yaşamamış daha da zor )
Ne okuyorsun
Öğretmenlik okudum. bitti. kpss hazırlanıyorum
Kolay gelsin
Sağol sanada
Çok mu gerekli
Hayır da o ne yapıyor gerçekten anlamıyorum nasıl bu kadar hızlı olabilir
boş ver ya ypiyorda ne oluyor
Ya işte ben neden olmuyor
Çok mu istiyorsun
İsterim
Nasıl birini
O kız ne yapıyor da sürekli sevgili yapıyor