Daha önce görüş paylaşmıştım. Okuduğum üniversitede çalışandan hoşlanıyorum odasına gidip ona seni seviyorum demiştim oda bana off dedi ve ayağa kalkıp kapıyı açtı çık dışarı öğrenci dedi. 1 ay falan keçti üstünden. Onu çok seviyorum. üniversitede gördüğümde bazen görmezden geliyor bazende yüzüme bakıyor. Çok ağırbaşlı ve sabırsız biri. Ben onun yanına gitmek istiyorum bir behaneyle. Sizce gitsem nasıl olur? Biraz korkuyorum tersler diye. Ama onu çok seviyorum o yüzden mücadele ediyorum. Sizce yanlış anlarmı beni? Ve sizce ona itiraf etdiğimde ne düşünmüştür?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uzak dur bak o nasıl sana geliyor tıpış tıpış bana dua edersin
Ya öyle normal erkekler gibi değil, çok ağırbaşlı, kızlara yüz veren bir tip değil çok sabırsız
Ne çalışıyor kendisi. Ve yaşı kaç
İktisadiyyat şubesinin müdürü 28 yaşı var benden 7 yaş büyük. Ağırbaşlı ve sabırsız kızlara yüz veren bir tip değil yani (
Bellki sevdiği vardır
Bide yasak degil mi öğrenciyle aşk yaşamak. Karyerini tehlikeye atmıyor. Sen okuyuruusn bölüm
Yasak olup olmadığını bilmiyorum belkide karyeri için böyle yaptı. Sevgilisi olduğunu sanmıyorum bekar biri
Yakışıli mi 😂😀😀bence sen karakterini sevmişisin
Bana göre best model)) arkadaşlarm beğenmiyor)) boyu 1.60 falan ama çok yakışıklı) aşk laftan anlamazdaki aktyöre benziyor)
Boyu 160 🙄🙄bencde karakterine aşık olmuşsun. Başka yok mu onu seven
Sen hangi bölüm okuyorsun yüksek bölüm mu acaba statü fark mi var
😂😂 Onu bilmiyorum bence olmuştur çünki çok yakışıklı. Düşünsene öyle kütük bi adamın odasına gidip ona seni seviyorum dedim. Bende düşünüyorum acaba ona benim gibi itiraf eden oldumu, ne düşünmüştür diye
Ben uluslararası ilişkiler okuyorum. Oda iktisadiyyat şubesinin müdürü
Valla yürek yemişsin sen 😂😂ben olsaydim agizin yüzünü kırardım
Ne bileyim ya, üniyi bitirince konuşmaya çalışıcam olmazsa pes ederims jsjsjs
Hayır pes etmek yok 😂😂hiç mi konusamdinzi onun dışında hiç mi sohbet olmadı çok tuhaf oooo ben olsaydim şimdi niakhli eşimdi
Az çok tanıyoruz bir-birimizi. Ben 1 ay gibi üniversitede çalıştım ordan tanışıyorduk. Sorum falan olunca ona soruyordum yalnız işle alakalı yani:) sonra hislerim oldu ona karşı. 6 aydan sonra fake profilden yazdım kim olduğumu sordu bende söyledim ondan sonra hiç bişey yazmadı. Bazen instada yazıyorum ona yine tık yok. Beğenilmeyecrk biride değilim, belkide tipi değilim ola bilir. Ama her kese yüz vereb biride değil
Yaa pes etme bence sizden güzel bir çift olur buda birz öküz 😂
Ben ona instadan yazmıştım seninle biçey konuşmak istiyorum. Pazartesi saat 4de boşsan yanına gele bilirmiyim? Yine yazmadı. Bende eğer yazmasan yanına gelicem yazdm ve gitdim)) kapı açıktı. Kapatmak istedim bana kapatma, neden kapatıyorsun dedi? Bende bişey söylemedim. Biraz sustum, oda buyur ne problemin var diye sordu. Bende o anda kapıyı kapatdım. Karşısında oturdum. Dedim ki umarım buraya gelmem, bu sözleri demem sende yanlış düşünceler oluşturmaz. Seni seviyorum dedim oda offf dedi ve ayağa kalkıp kapıyı açtı çık dışarı öğrenci dedi 🥺 bende teşekkürler dedim ve çıktım ((hüsraaan
Offff yaaa Allah cezasını vermesin onun öküz böyle seven kiz var mı yaaa var mı
Öküz ruhlu
Acaba burcu oğlak mi
Hayır terazi bürcü)) bende ikizlerim)
Evet öküzün biri) beni üniversitede görmezden geliyor ama bazende yüzüme bakıyo dikkatlice ben ne yaptığını anlamıyorun. Sence yanına behaneyle gitsem olur mu? Yoksa yüzsüzlükmü olur? Onu 2 ay falab görmicem o yüzden gitmek istiyorum yanına. Ama beni terslediğini düşündüğümde vazgeçiyorum
Bence kariyerini tehlikeye atmak istemiyor. galiba yask öğrenciler çalışanlar ilişkisi. Bence üni bitsin sunra tekrar konuşur olursa. olur zaten 😂bencede 2 ay kabul seni izlesin yaaaa
2 ay kaybul seni üzlesin
Tamam 😊 inşallah dediğin gibi olur çok sağol knk ❤️
Neyini seviyon hademenin kız yaşlı maşlı bisidir o
Benden 7 yaş büyük
Unutun