Genel olarak kendine dönük bir insan semineri var farklı bir şehirde 4 gün. bugün sabah uçağı vardı ulaştı mi bilmiyorum haber vermedi. Dün akşam ki mesajına görüldü yapmadım bilerek. Acaba ne zaman arar sorar merak eder dedim kendi kendime. Dün akşamdan beri 24 saat geçti ne aradı ne yazdı ne mesaj. Mesajını bilerek açmadım acaba ne yapacak diye iki mesaj bile yok :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMesajımı gördüğünü bildiğim halde sırf bana taktik yapmak için görmemiş gibi yapan bir insanı ben de aramazdım.
03 Yorumla
Soran+1 yılTaktik yapmıyorum ki ben.. çok cevap yazışacak bir mesaj değildi dün neden geç yazdığını sormuştum o da işler son güne kaldı dedi bu kadar.
Soran+1 yılİşlerine vakit ayırıp yaparken bana geç yazıyordu :)
Soran+1 yılHemde tüm gün evde olduğu halde :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
+1 yılIyi yapmis
Kızlar kendini çok uyanık sanıyor03 Yorumla
Soran+1 yılUyanıklıkla alakası yok. Dün akşam her zaman ki gibi geç yazıyordu. Bende sebebini sordum. İşler kaldı onları yetiştiriyorum dedi. Cevap yazılacak bir mesaj değildi. İkincisi de sürekli ben sağlıklı iletişimimiz olsun dedikçe ağladıkça kızdıkça iyice canının istediği gibi davranmaya başladı.
- +1 yıl
Üzücü lo
Soran+1 yılİşler kaldı onları yetiştiriyorum dedi bende açmadım mesajı.. ne yazacaktım ki zaten taktik yapmıyorum sadece ne zaman arar yazar diye düşündüm o kadar. 2 . Gün bugün ses çıkmadı. Farklı şehire gitmiş olması lazım seminer için... haber yok. Bende böyle yaptığı için yazmıyorum
Bu kadar değersizsin demek ki. 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılDün akşam ki mesajı bilerek görüldü yapmadım bakalım ne yapacak diye hiç yazmadı haber vermedi geldim diye bende açmadım mesajını ulaştın mı demedim
Soran+1 yılOki :)
iki inat karşı kaşrıya
01 Yorumla
Soran+1 yılİnatlaşıyor mu benimle
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğer mi vermiyor acaba
081 Yorumla
Soran+1 yılDün akşamdan beri konuşmadık mesajını bilerek açmadım bakalım ne yapacak diye ne yazdı ne aradı ne sordu
Cevap sahibi+1 yılyinede bir yazması gerekirdi bence. iyi misin bir şey mi oldu diye
Soran+1 yılYazmadı da aramadı da
Cevap sahibi+1 yılsen ona yaz ve kız niye hiç yazmıyorsun hiç beni merak etmiyor musun diye. Gerçekten merak etmiyorsa ayrıl gitsin
Soran+1 yılBen ona zamanında çok kızıp ağladım niye yazmıyorsun niye aramıyorsun diye. Sağlıklı iletişimimiz olsun dedim kavga ettim. Fevrilikle suçladı beni. Onu bile törpülemeye çalıştım sırf elimden geleni yapayım diye. İyice olay bu hale geldi. Tekrar niye yazmıyorsun diye kızmak istemiyorum. Defalarca söyledim çünkü
Cevap sahibi+1 yılbaya baya takmıyor seni ya bu
Soran+1 yılÖyle görünüyor maalesef ki... kaç kez bağırıp çağırıp ağladım bir bilsen.. bende arayıp sorup yazmıyorum o yazmadıkça
Cevap sahibi+1 yılNeden ısrar ediyorsun peki, bırakmalısın bence. Daha fazla peşine düşme. İlişkinde ilerlesen evlensen ne olur kocaman boşa geçmiş bir ömür
Soran+1 yılSevdiğim değer verdiğim için.. bak bütün gün yazmadım aramadım o da yazıp aramadı.
Cevap sahibi+1 yılkarşılıksız nereye kadar yürüyecek. ayrılsan çok üzülürsün anlıyorum ama beraberken üzülmüyor musun sanki. ayrılsan biraz üzülür sonra mutlu olursun ohh be dersin ama eğer ayrılmazsan her zaman mutsuzsun
Soran+1 yılİlk defa sessizliğe bürünmeye karar kıldım.. aklına gelir ya da gelmez. 5 gün sonra arayıp yazarsa zaten bir şey katamamışım demektir.
Cevap sahibi+1 yılBence hâla onun sana değer vermediğini kabullenmek istemiyorsun
Soran+1 yılKim ister ki bunu kocaman 1 yıl geçirmişim? Emek vermişim. Benim şu an yapabileceğim tek şey var o da sessiz kalmak.. daha da elimden hiçbir şey gelmez.
Soran+1 yılNormalde kızıp ağlardım her zaman ki verdiğim tepkiyi bu sefer vermeyeceğim
Cevap sahibi+1 yılTabikide kimse istemez. Ama kafanı devekuşu gibi kuma gömersen vücudun dışarıda kalır ve etrafını görmeyen sadece sen olursun. Nerden biliyorsun diye sorma yaşadım. Onu bırakmak çok ağır geldiği için her şeyini alttan alacak durumdaydım
Soran+1 yılNe oldu peki sonra?
Soran+1 yılNe kadar süre sonra yazar arar bilemiyorum
Soran+1 yıl3 gün sonra gelip yazarsa normal karşılamamı beklemesin zaten
Cevap sahibi+1 yılBen her şeye katlandım üzüldüm ağladım kızdım. Terk edecektim çok üzüldüğü dayanamadığı için geri döndüm. Sonunda o beni terk etti 2 aydır ayrıyız
Soran+1 yılBu çok soğukkanlı öyle bir şey yapsam üzülme ihtimali çok az.. bende mesela çok aramam yazmam ama çok sevdiğimi bilir gözüm hep işil işildir. 2 aydır hiç ses yok mu?
Cevap sahibi+1 yılSeni elinde tuttuğunu, onu çok sevdiğini bildiği için kafası rahat. Nasıl olsa hiç gitmeyecek gibi düşünüyor. Hayır ses yok bazen sms atıp yoklayasım gelse de yapmıyorum tutuyorum kendimi
Soran+1 yılSence yazacak mi?
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle yazacaktır. Belki hemen değil 2 3 ay sonra ama yazacağına emin gibiyim. Her bırakıp giden mutlaka pişman olup geri dönüyor. Hiç dönmüyorsa zaten benim olmamıştır fazla düşünmeye gerek kalmaz
Soran+1 yıl2-3 ay kadar yazmaz mi yani?
Cevap sahibi+1 yılBence yazmayabilir emin olamıyorum. Ayrılma nedeni de kendisinin fakir olması. Ben fakirim seni mutsuz etmeye hakkım yok , ne kadar sevsem de dedi. Ben böyle şeyleri sorun etmiyordum, yine söyledim ben sorun etmem diye ama dinlemedi. Sen çok iyi birisin toz pembe görüyorsun her şeyi dedi. Kafasında bitirmesi lazımmış o yüzden yazma bana dedi. Yazınca da çok kızıyor zorlaştırıyorsun işi diye. Durumlar karışık biraz
Soran+1 yılSen mi yazıyorsun? Yazma o zaman sende. Sana bunları söyleyen adama peki öyleyse de. Başta fakir değil miymiş ne saçma sapan bahaneler arkadaş ya
Soran+1 yılBiz güya sevgiliyiz de 2 -3 ay beklemesine gerek kalmaz eğer 3
Gün içerisinde arayıp yazıp sormazsa yüzüne bakacağı bir sevgilisi de kalmaz.
Cevap sahibi+1 yılYok ya ayrıldıktan sonra yazdım 2 kere sonra vazgeçtim artık. İş ciddiye binince fakir olduğunun farkına vardı arkadaş. Asgari ücret kazanıp babamın karşısına gelemezmiş filan
Soran+1 yılAsla ne cevap veririm ne bir şey
Soran+1 yılBahane bunlar..
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle böyle olmalısın. Tepkini böyle ortaya koy gidiyorsa bırak gitsin. Senin gibi seveni bulamadıktan sonra köpek gibi pisman olur
Soran+1 yılDaha önce tartışmıştık baya kötü. 3 gün boyunca birbirimizi aramadık sormadık. En sonunda ben aradım. Ama gerçekten bu sefer de aramazsa sormazsa ciddiyim ben adım atmayacağım.
Soran+1 yılHiçbir sebep yok bu sefer tamamen kendi şımarıklığı.
Cevap sahibi+1 yılSen onu bırakınca değerini öyle bir anlayacak ki eminim ya buna
Soran+1 yılYani dediğim gibi 3 gün sonra gelip bana yazarsa ya da ararsa aynı tepkiyi vermem. Ya da ben aramam. Yetti çünkü artık. Çok seviyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Fevrisin şöyle böyle dedi ses çıkarmamaya çalışıyorum. O da sessizliğimin karşılığında böyle cozutuyor işte.
Cevap sahibi+1 yılBana da böyle değer veriyordu bende şımarıklığımdan nasıl olsa gitmez diye bakıyordum, bir gün beni bırakıp gidince zortladım valla. şok oldum sinir krizleri üzülmeler filan
Soran+1 yılDediğim gibi sabrımın bir sınırı vardı ve sanki o taştı gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılSevmekten vazgeçiyor musun peki böyle olunca
Soran+1 yılBen çok seviyorum hala daha seviyorum ama defalarca şöyle olsun böyle olsun dememe rağmen yapmıyor. Şımardı da şımardı. Artık sabrım taştı ilk defa böyle hissediyorum.
Soran+1 yılEğer o 3 gün boyunca beni arayıp yazıp sormazsa benden hiçbir şey beklemesin artık
Cevap sahibi+1 yılSen benim sevgili gibi olmuşsun biraz, bende onun sabrını azıcık taşırmıştım. Taştıktan sonra anladım. Emin ol taştığını hissederse çok kalpsiz değilse o da anlayacaktır
Soran+1 yılYani bu kadar da olmaz ya her anlamda iyiyim güzelim daha hala belasını arıyor herhalde. Fevrisin dediği için kendimi düzeltmeye çalıştım. Ben kendimi düzeltmek için bir şeyler yapıyorken güleryüz gösterdiğim halde böyle yapıyorsa ki güzel güzel davrandım daha 2 gün önce. Allahtan belasını arıyor demektir.
Cevap sahibi+1 yılO daha senin değerini anlamamış canım ne yazık ki. Sen gidince nasıl köpek gibi pisman olur görürsün
Soran+1 yılHala yazmadı aramadı içim acıyor hiç yazmaz mı
Cevap sahibi+1 yılYuh ya ne yaptı başka birilerini mi buldu
Soran+1 yılBilmiyorum gerçekten ne yazdı ne aradı çok kötü oldum
Cevap sahibi+1 yılHiç değer vermemiş ne yazık ki. Çünkü ne olursa olsun insan bi arar yaşıyor musun diye mesaj atar
Soran+1 yılNe yapıcam ben şimdi? Nasıl durucam ben böyle? Bu hiç arayıp yazmaz mı bana
Cevap sahibi+1 yıl4 günün sonunda yazabilir belki ama ne önemi var boş kalınca yazacaksa
Soran+1 yılEvet anlamı yokta bu hiç yazmayacak mı aramayacak mi ben mesajını açmadım arayıp yazmayayım dimi?
Cevap sahibi+1 yılbence kendini tutabiliyorsan asla yazma arama. önceden de ilgisizmiş yani değmez en azından değerini anlar belki
Soran+1 yılBu beni hiç arayıp yazmazsa? Ben kendimi tutmaya çalışıyorum çok kötüyüm hiç umudum kalmadı. Ya hiç yazmazsa aramazsa? Başına bir iş mi geldi acaba
Soran+1 yılYazmış sen nereye kaybıldub diye Allahaşkına ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılSen mi yazdın ilk o mu yazdı
Soran+1 yılO yazdı
Cevap sahibi+1 yılKız ona söyle sen nerdesin hiç yazmıyorsun diye
Soran+1 yılYa ben ona önceden söyledim zaten gitmeden önce yazarsın bana arada diye neyine kızacağım bu insanın? Mesajını açmamışım 2 gün ne alemdesin diye yazmamış daha ne olsun
Cevap sahibi+1 yılBoşa kürek çekiyorsun gerçekten bir tek kendini yoruyorsun
Soran+1 yılKızacağımı bile bile insan yerine koyup geldim ben şöyle böyle ama çok yorgunum dinleneyim biraz dese yok nu diyecektim. Önceden söylediğim halde 2 gün mesajını açmamışım ne diye yazıp aramıyor.
Cevap sahibi+1 yılBaşlardaki konuşmaya dönüyorum, değer vermiyor buna emin ol
Soran+1 yılKuru kuru gelmiş mesaj atmış dün akşam sen nereye gittin diye 2 gün sonra. Bu mudur yani? Sessiz mi kalayım ne yapayım buna ben şimdi
Cevap sahibi+1 yılİçinden ne söylemek gerekiyorsa onu söyle, konuşasın yoksa veya konuşacak halin kalmadıysa artık kıza kıza sus. Bazen susmakta bir cevaptır
Soran+1 yılKaç kez kızdım ya ağladım ettim tartıştım. Bana bir tartışma sonrası rahat rahat işim ön planda sen ikinci planda kalıyorsun demişti. Ona rağmen napalım birbirimizden mi vazgeçelim falan gibi şeyler demiştim . Bu konuşma üstünden 3 gün boyunca bana yazmadı. aramadı. En sonunda ben aramıştım. Bu olay olalı da daha 1 ay olmadı. Çok seviyorum aslında ama gitti anlamda sinirlerim bozuluyor.
Soran+1 yılSeviyorum sevmesine de hala cevap yazmadım.. bilmiyorum ne yapacağımı
Cevap sahibi+1 yılSen her halükarda terk edecek çünkü hiç değer vermiyor buna emin ol. Ondan önce davranırsan senin için iyi olur kesinlikle. Ben senin yerinde olsam bitirmistim yani sen anlatınca bile uyuz oldum
Soran+1 yılAradı bir kez açmadım geri dönmedim. Ya bir daha arar mu sence?
Cevap sahibi+1 yılBekle bakalım. Bir daha ararsa açar konuşursun
Soran+1 yılAradı sabah , uyuyordum zaten merak etmişmiş bende bir şey demedim
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim ya erkeklerle uğraşmıyorum ya hepsi öküzzz ya da bize ilgilisi denk gelmiyor
Soran+1 yılAnkara’ya gitmiştim de bu arada cuma günü o garaja bırakmıştı eğitimim vardı. Nerdesin sen merak ettim de dedi evdeyim İzmirdeyim dedim. Sonra ses gelmedi gitti bende kapattım telefonu öyle olunca aramadım sonra da. O da bir daha da aramadı yazmadı da.
Cevap sahibi+1 yılBu iş bitmiş uzatmalara oynanıyor
Soran+1 yılBitti.. ayrıldık sevmiyormuş beni
Cevap sahibi+1 yılHakkında en iyi olan oldu, boş ver. Başından belliydi zaten uzatmasının anlamı yoktu
Soran+1 yılMahvoldum bir gün önce yüzüme seviyorum dedi sonra sevmiyorum dedi ertesi gün telefonda bende eşyalarını topladım son kez öptüm yanağından öp dedim öpmedi.. evinde kalacağım sandı sanırım.. masasının üstünde ki fotoğrafımızı ben hediye etmiştim onu aldım çantama attım... napıyorsun falan dedi kapıya gittim ben bırakayım seni dedi.. bende ben giderim dedim kaybedince anlarsın bir gün gerçekten yazık dedim asansörden aşağı indim gecenin o saatinde kendi başıma...
Soran+1 yılEvine gitttim veda etmeye gitmiştim bana verdiği her şeyi koydum çantaya.. kıtafeglerini dahi
Cevap sahibi+1 yılÇok üzücü. Eminim şu an kendini yıkılmış hissediyorsun. Benim başıma geldiğinde üzüntüden kusacak duruma gelmiştim, abartma filan demişti. Şimdi düşünüyorum iyi ki bitmiş, böyle insanlarla ileri safhada evlilik filan düşünmek hayatını beter etmek olurmuş. 2 ayı geçiyor ve şu an daha mutluyum. Artık kafamda düşündüğüm kimse yok
Soran+1 yılYıkıldım tabi ki... çok üzüldüm inanılmaz hala çok kötüyüm çok beterim. Peki o sana döndü mü? Ne kadar merhametsizler ya...
Cevap sahibi+1 yılHayır dönmedi, döneceğe de benzemiyor. Kendisi bilir, o kaybetti
Cevap sahibi+1 yılBide bir seviyorum bir sevmiyorum ne demek ya? neden böyle yapıyorlar
Soran+1 yılZaten ondan çok kötü oldum bir gün önce ki gece sevmiyor musun dedim seviyorum başıma gelen en güzel şeysin dedi elimden öptü ertesi günde sevmiyorum bu ilişki yürümüyor dedi
Cevap sahibi+1 yılOf ya kafaları bir garip Allah bildiğii gibi yapsın ya
+1 yılsen arayıp sor belki oda senden bekliyordur
09 Yorumla
Soran+1 yılTamam da ben de farklı bir şehirdeyim o neden merak edip yazmıyor
- +1 yıl
öyle birbirinize yazmayımı bekleyeceksiniz sen yaz işte sonra sorarsın neden yazmadığını falan
Soran+1 yılBen zamanında ilgisizliği yüzünden çok ağladım.. ona artık neden yazmıyorsun aramıyorsun demiycem sinir olduğumu biliyor çünkü 1 senelik sevgilisiyim.
- +1 yıl
neden ilgisizse hala onunlasın peki?
Soran+1 yılSevdiğim ve ilişkiyi yürütmek istediğim için kendi kendime çıkar yolu arıyordum
- +1 yıl
bence yazma sende o zaman seni merak etmeyeni sende etme
Soran+1 yılYani bir şey mi oldu acaba diye merak edip yazmadı bile açmadım bilerek mesajını
- +1 yıl
boş ver o zaman
Soran+1 yılÖyle işte bende yazmadım aramadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yılık ilişki
09 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene
Cevap sahibi+1 yıl😂😂bende dedim kaç yılık yaz ne olacak ki.
Soran+1 yılO neden yazmıyor dün akşamdan beri yazmamışım? Farklı bir şehire gidiyor geldiğini bile haber vermiyor
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın ayrıl
Soran+1 yılSence bu yazıp arar mı beni eminde sonunda
Cevap sahibi+1 yılÇok inatçsiniz olmaz ki böyle oda öküz gibi
Soran+1 yılBir kez çok ciddi tartıştığımızda konuştuk hallettik sandım. tam 3
Gün birbirimizi arayıp sormadık. Asla aramadı yazmadı bana. Ben aradım en sonunda. Ama bu sefer orta da hiçbir sebep yok ve sebepsiz 3 gün arayıp sormazsa gerçekten sessizliğe gömülürüm.
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın ayrıl bence. Çok mu seviyorsun 🥺
Soran+1 yılTabi ki çok seviyorum. Sevmesem çekilecek dert değil ama sebepsiz 3 gün yine böyle yapıp aramazsa yazmazsa gerçekten artık sabrım taşmaya başladı. Ne kavga ederim ne şöyle böyle derim. Zamanında çok söyledim ona ben.
+1 yılgecmis olsun
013 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle dedin
- +1 yıl
seni hic sevmiyo biyuk ihtimalle sogumus ugrasmiyo artik
Soran+1 yılNe yapayım bende o zaman hiç yazmam aramam elbette eninde sonunda arayacak yazacak
- +1 yıl
bekle bakalim
Soran+1 yıl3 gün sonra yazarsa kıymeti yok zaten
- +1 yıl
aynen oyle
Soran+1 yıl3 gün sonra yazarsa ne yapayım peki?
- +1 yıl
niye hic arayip sormadin hic mi degerim yok de
Soran+1 yılO kızmak ve serzeniş oluyo zamanında bunu çok yaptım çok ağladım sağlıklı iletişimimiz olsun dedim defalarca
- +1 yıl
yok bu sffer ciddi soylicen ben deger gormedigim bi iliskide olmak istemiyorum haberin olsun de kesin ve ciddi konus
Soran+1 yılBunu söylemek yerine hiç sesim bile çıkmayabilir o 3 günden sonra
Soran+1 yılEğer 3 gün arayıp yazmazsa zaten..
- +1 yıl
bilemiyorum hayirlisi olsun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin mesajını açıp okumadım dün akşamdan beri yazmamış bile ne yapmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler