Kızlar, Kendimden 2 yaş büyük biri ile yanlış bir ilişkim oldu?

• Merhaba öncelikle şu an 18 yaşındayım ben lise 1 de iken 11. sınıfa giden bir sevdiğim olmuştu zor bir döneminde girmişti hayatıma başlarda bana çok ilgili çok seviyor gibi davranirdi yakışıklı degildi bende çok güzel değildim etkilenmiştim. Baba ve aile sevgisi görmeyerek sürekli şiddete maruz kaldığım bir ortamda yetiştim. Bu hayatıma giren insan yeri geldi beni çok üzdü hayal kırıklığına uğrattı bazen aldattı ama ben bana her gelişinde onu reddedemedim bana dönsün beni sevsin istemiştim 2 yıla yakın c*ns*l bir ilişkimiz oldu (bekar*timi bozmadan) çok zor zamanlar yaşattı yeri geldi cahilliğimi saflığımı ona olan duygularımı bilerek kullandı beni. Bu böyle 12. sınıfa gidene kadar sürdü yeri geldi mutlu da etti değerlide hissettirdi seviyormuş gibide hissettirdi. Ben 12. sinifa geçmeden bu insan yurt disina gitti o insan gittiği için mutluydum bana iyi gelmediğini ve ona olan hislerimin bittiğini fark etmiştim yaklaşık 3 ay sonra hayatıma bir insan girdi aynı zamanda kalbimede girmeyi başarmıştı beni sevdiğini değer verdiğini o kadar çok hissettiriyordu ki sanki dünya yıkılsa kafama o beni kaldırır gibi bir his 17 yaşındaydım. Onu çok sevdim hem ilişki anlaminda hem c*nsel anlamda hayatimda yaşadığım en güzel anlarımı yaşattım hatta bazen ona olan hislerimi gösterebilmek için çok çaba gosteriyordum. Ama gösteremediğimi fark ettim bunun sebebini geçmişte gördüğüm aslında hiç olmamış ilişkime bağladım. Güven sıkıntısı yaşıyordum tekrar kullanilmaktan cekiniyordum bir gün sevgilime anlatmak istedim geçmişimi belki benim yaralarımı gorurde beni incitmemeye özen gösterir diye. Ben bunu ona birazcık anlattigim gün kabullenemedi beni ve beni aldattı. Affettim ben onu hani dedim ki sinirliydi alkollüydü yapmazdı dedim ve affettim. İlişkimizin daha 3. haftasinda oldu. Sonra ki zamanlar beni daralmaya başladı sen o çocukla o pedofiliyle bunlari bunları yaşadın mı sen onunla bunu bunu yaptin mi diye bana sürekli geçmişim hakkında sorular sormaya başladı ben anlatmak istemedim beni tekrardan aldatmasindan onun gitmesinden kaybetmekten korktum. Sorduğu zamanlarda yalan söylemek zorunda kaldım olayları olduğu gibi degilde duymak istediği gibi anlatmaya başladım ilişkimiz benim için çekilmez bir hal almaya başlamıştı bakir*liğimide bu sevgilimle kaybetmiştim. Beni kabullenememek ona çok zarar veriyordu. Ben ona hiç bir zaman zarar vermek üzmek istemedim bunu bile isteye hiç bir zaman yapmazken bana küfürler hakaretler etmeye aşağilamalara başladı sen kullanılmış bir çöpsün or*sp*s*n herkes senin ne b*k olduğunu biliyor vs vs... bütün bunlara rağmen ondan hiç vazgeçmedim hep çabaladım ama beni kendi içinde bitirmeyi bir hiç haline getirmeyi tercih etti benim ölümümü diledi sanki hayatimda o varken onu aldatmişim gibi davraniyordu ki bizim küslüklerimizde kavgalarimizda çareyi eski sevgililerinde ya da başka kızlarda arayan bir insan ayrıldığımız zaman beni mutlu ediyor diye 3 günde 600 dk bir kızla konuşan bir insan sizce ben bütün bunları hak ettim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kendisini ilk c*nsel ilişkisini benden küçük bir yaşta yaşamış ve benden önce bir kızdan nerdeyse 1 yıla yakın nude fotolar alan bir insan , beni aldattigi kızda bu kişi, ilk ilişkisini yaşadığı kızla benimle birlikteyken sırf o üzülmesin diye onunla görüşmeye devam eden bjr insan ben bunları söylediğim zaman da sen basit bir insansin bana suç atma diyor sizce haklı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sırf bu insan yüzünden antidepresan kullanmaya psikoloğa gitmeye başladım ölmeyi dileyerek kaza yapmayı dileyerek dua ederek arabaya biniyorum her binişimde ben bu kadarını hak edecek kadar kötü ne yapmış olabilirim?
Kızlar, Kendimden 2 yaş büyük biri ile yanlış bir ilişkim oldu?