Eski sevgillim Amerikaya taşınıcağını söyledi sizce doğru mu söylüyor?

bundan 1 2 ay önce eski sevgilim (o zamanlar sevgiliydik) bana karşı çok tuhaf davranmaya başlamıştı eskisi gibi değildi ve bana ilgi vermiyordu bende ne oldunu sordum ve bana problemleri oldunu ve hayatından bıktını söyledi
ona bi kaç soru sordumda ise beni sıkıtma tarzı şeyler yazıyordu ne oldunu anlamamıştım fakat onun yanında her zaman olacağımı ve her şeyin düzeliceni söyledim onu teselli etmeye çalıştım ilgi veriyordum ve onun yanındaydım fakat o bana hala ilgi göstermiyordu bende bu kadarının artık fazla oldunu eğer ayrılmak istiyorsan ayrılabiliriz dedim ama ayrılmak istemedi çok problemleri oldunu onu anlamamı ve şu anda bana ilgi gösteremiceni söyledi bende normal karşıladım
sıkmak istemedim için bir gün boyunca yazmadım ve onun yazmasını bekledim akşam oldu bana yazdı ve mesaj şöyleydi “sana bir şey demem lazım Ailemle Amerikaya taşınıcağız ama kesin değil” tam olarak böyleydi şaşırmıştım hiç böyle bir şey beklemiyordum (aslında eskiden Amerikaya teyzesinin yanına taşınıcaklarmış ama Babası kaza yaptığı için taşınamamışlar) teyzesi kuzenleri ve enişteside orada yaşıyor
her gün kesin olup olmadını soruyordum bana bir gün kesin oldunu ve taşınıcaklarını söyledi o gün ayrıldık bana uzak mesafe ilişkisi yapamacağını ve zor olucağını söyledi istemedi yani sonra ilişkimizi bitirdik (bu arada son kez beni hala çok sevdini söyledi) arkadaşlarıma anlatım kimseye gerçekçi gelmiyordu bir kaç ay içinde nasıl taşınıcaklardı ki çok zordu bir de Türkiyeden Amerikaya diyorum arkadaşlar yani nasıl oluyor bu çok zor değil mi
her neyse bir gün ben bunu aradım ve taşınıcak mısınız diye sordum evet dedi bana bende ne zaman diye sordum Mayısın 29 unda dedi ve tamam diyip telefonu kapatım ikimizde okuyoruz ve okullar kapanmadan neden gidiyorlar onu geçtim bu vize işleri uzun sürmüyor mü arkadaşlar gerçekten aklım çok karıştı birisi bana bunun nasıl oldunu açıklarsa sevinirim benim aklım almıyor çünkü artık çoğu kişiye anlatım o kadar kolay olmıcağını bana söylediler
Yalan
Gerçek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soruma cevap verdiniz için çok teşekkür ederim eski sevgilim burdan taşındı şu anda Meksika da olduğunu öğrendim sanırım ben çok saçma düşünmüşüm
Eski sevgillim Amerikaya taşınıcağını söyledi sizce doğru mu söylüyor?