İntihar eden arkadaşım geliyor bazen aklıma bazen sevdiğim kuşum bazen aşık olduğum araba fakat sanırım en zoru kaybettigim şeyler geliyor ve geri gelmeyecekleri gerçeği kazanabilecegim tek şey aşık olduğum araba olur bu saatten sonra sadece ve kaybetmek istemediklerim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah psikolojik boşluk bizim dusunmedigimiz günler olmadı olmuştur biz mücadele etmeyi seçtik onlar vazgeçmeyi hatıralarda yasiyorlar
Şimdi yakında zamanda ölen arkadaşımda aklıma geldi onunda intihar etmiş olabileceği düşünülüyor soba zehirlenmesi fakat intihar etme ihtimali daha yüksek ne olursa olsun genç ölüm her zaman zor tek yapabileceğimiz dua etmek başka bir şey yok üzülüyoruz fakat hayat devam ediyor bizim için keşke olmasaydı demek istiyoruz
Bu konuda kendimi çok geliştirdim. Bana acı çektiren, duygusal olarak çöktüren, vefasızlık yapan, saygısızlık eden, ihanet eden vs. Kim olursa olsun silip atarım, attım da.
Kafalar karışık bilmiyorum bu ara herkes bir tuhaf adım atsan atasın gelmiyor atmasan ayrı bir dert unutmalı mı devam mı etmeli gerçekten ben de bilmiyorum...
Oldu unutursam ona olan bir hakaret sayarım. Ve kendimi affedemem aklımda o yokken. Unuttuğumu fark edemez neyin eksik olduğunu aramakla bir ömür geçiririm.