Aşk İlişkileri Kalbinize çiçek açtıran insanlar var mı? Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kalbinizi sadece sevdiğiniz insan ya da sevgiliniz çiçek açtırmaz... size iyi gelen insan kalbinize çiçek açtıran insandır.. bu anlaşabildiğiniz dostunuz arkadaşınızda olabilir... var mı hayatınızda böyle birileri ya da birisi... Kalbinize çiçek açtıran insanlar var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Açtıran, açtırdığı gibi solduran da var. Güneşi ve suyunu eksik etmezdim oysa ki... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arkadaşım da dostum da sevgilim oldu. 5. Yılımızı kiricaz inşallah 1 ay sonra 1 1 Yorumla Ceyliiiiin_dk +1 yıl Maşallah inşallah sevdiğim çocukla bana da öylesi nasip olur Yorumla
necdko Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. susuzluktan öldüler hepsi 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Açtıran, açtırdığı gibi solduran da var. Güneşi ve suyunu eksik etmezdim oysa ki...
Arkadaşım da dostum da sevgilim oldu. 5. Yılımızı kiricaz inşallah 1 ay sonra
Maşallah inşallah sevdiğim çocukla bana da öylesi nasip olur
susuzluktan öldüler hepsi
Eskiden vardı artık dikenlerle dolu etrafım.
yokk
Var ama değer vermiyor🥺
Yok nerde
Yok.
Var, iyi ki:)