Eski sevgililerden nasıl kurtulurum?

Arkadaşlar benim biri 3 yıl dıgeri 5 ay olmak üzere 2 ilişkim oldu. 5 ay süren kişi ile zar zor ayrılabildim kendimi öldürürüm seni seviyorum şöyle böyle diyerek ağladı bende vicdan azabıyla defalarca kez affetim. Ama en sonunda zoraki de olsa ayrılabildim hatta tekme tokat birbirimize girdik sürekli kafasinda kuran bir tipti aldatmadığım halde aldatmişım gibi davraniyordu ve eski sevgilime geri dönecegımden hep korkuyodurdu. Bu olaylardan sonra eski sevgilim tekrar yazdı seni hala seviyorum ama ben erkeğim ihtiyaçlarım var başka kadinlarla olmak zorundayım beni affet affetmiyorum dedim sana başkalariyla olurken videolarimi gonderirim dedi bende kurtulmak için ben eski sevgilimle barışıcam dedim eğer onunla barışirsan gider çocuga yazarim bu kiz hep beni sevdi derim dedi kurşunlarım sizi dedi bende haliyle korktum işin garip yani diger sevgilimde ona yazacağını söylüyordu ben 2. Sevgilmle bazı seyler yaşadım diğerinin bundan haberi olsa beni rezil eder aileme ve beni gercekten öldürür birbirlerine yazma durumlarinda bu ortaya çikar birinden kurtulsam diğerinden kurtulamıyorum ne yapabilirim
Eski sevgililerden nasıl kurtulurum?