Cimri değil ama?

Sevgilimle evlilik hazırlıklarındayız. Cimri değil. İyi de bir maaşı var aslında. Ama para harcamak istemiyor. Ben de zaten malum her şey pahalı diyip para harcattırmıyorum gereksiz şeylere. Ama bir şey alıncak mesela ben daha uygununu da bulabiliriz istersen diyorum o da hemen evet ya vs diyip almıyor. Bi kere böyle söylemem yetiyor hemen vazgeçiyor. Hiç ısrar etmiyor olmaz aşkım sen çok beğendin parası mühim değil bunu alalım demiyor. Sinir olmaya başladım artık ve böyle demekten vazgeçtim. Bir şeyi beğendiysem güzelmiş bu ya diyecem parasını pahalılığını düşünmeyecem kendisi düşünsün. Bana kendisi balayı için baliye gidelim diye heveslendirdi. Birlikte baktık araştırdık. Dün de atmış filipinlerde tatil diye. Şimdi de uçak biletleri çok pahalı diye mırın kırın etmeye başladı. Bende dedim ki bakarız aşkım başka şeylerde yapabiliriz olmazsa dedim öyle tabi ama güzel şeyler olsun tamam mı demiş. Bi demiyoki bi kere balayı yapacağız sen çok istiyorsun gidelim vs demedi. Hemen yan çizdi. Cevap vermedim bende mesajına. Acayip sinirim bozuluyor. Ne yapmalıyım
Cimri değil ama?