Bir toxic insana ben de denk geldim, bugünkü tavrım nasıl olmalı, ne söylemeliyim?

Merhaba arkadaşlar. Sorum şu kısaca özetleyim size. Ben bir çocukla tanıştım yaklaşık 9 ay kadar önce. Resim öğretmenliği okuyor, ben İngilizce öğretmenliği. İngilizce öğrenmek istiyorum numaranı alabilir miyim diye sordu, o şekilde verdim ben. Kendisi urfalı (önemli bir detay olduğunu düşünüyorum). Bununla bir kez buluştuk, beni öpüp sevgili olmak istedi. Deneyebiliriz diye düşündüm. Sonrasında birden ortadan kayboldu, yolda görürken görmezden geldi (özellikle de kızlar varken) sonra ben almanyaya gittim tekrar konuşmaya başladı. Gelince bulusmak istedi olur dedim ama ben gelince yine saklambaç oynadi. Üç gün önce yani perşembe günü buluşalım dedi tamam dedim (yalnız ben hep okayliyorum afedersiniz mal gibi) evinde kahve içmiştik, benim kredi kartım orada düşmüş. O gün buluştuğumuzda pazar günü yani bugün için buluşalım dedi. Cuma günü yazdım, dün cevap verdi çok geç döndü. Sonra ben yazdım bugün için buluşacak miyiz diye kartımı da alacağım senden dedim. Dedi haftaya değil miydi. hayir bugün için konuştuk ve iki kez sormuştum sana dedim. Iyi de senin pazartesi okulun yok mu dedi. Ben dedim var ama ne alakasi var okulumla. Sonra şey dedi sen saat 3 gibi gel, aksam saat 9 da işim var benim. Benim tepem attı aradım direkt söyledim ağzıma geleni. Gelip kartımı alıp giderim dedim. Yok işte sen yanlış anladın öyle olmaz, kesin bekliyorum, 9 daki işi de iptal ettim dedi. Sonra ben telefonu görüşürüz diyip kapattım. Kesinlikle buluşmak istemiyorum, kartımı alıp çıkmak istiyorum. Ama ne söyleyim görünce, tavrim nasıl olsun? Ne bahane söyleyim evine girmemek için veya bahaneye gerek var mi? Tavrımı belli etmek istiyorum, kırıldığımı görmesini istiyorum. Sanki ben peşinden koşuyormusum gibi davranıyor, kendisi yazip geri çekiliyor, değersiz hissettiriyor karşı tarafı ve üstüne bana dediği şey: sen çok kapalisin her şeye, beni bunaltiyorsun, diğer kızlar gibi değilsin ama sürekli buluşmak için yazan da o.
Bir toxic insana ben de denk geldim, bugünkü tavrım nasıl olmalı, ne söylemeliyim?