Kullanmayanlar var. Kullanmıyorum diyen herkes yalan söyleyecek diye bir kural yok. Kullanan sayısı çok olduğu için, kullanmayan birini görünce yadırgayan oluyor. Aslında sıkıntı bura da başlıyor. Toplumdan farklı hareket ettiği için yalancı çoban durumunda kalmış oluyor.
Sosyal medyam var ama aktif kullanmıyorum. ^^' Ve kendimi övmek gibi olmasın iyi bir partner olabileceği mi düşünüyorum tek kötü yani kilo aldırırim ahahah
Kullanmıyorum deyip kullanıyorsa sıkıntılı. Sahiden de kullanmıyorsa bence düzgün biridir. Yani sosyal medyadan birbirine yürüyen yürüyene. Görüyoruz hem instagram gibi uygulamalardaki bazı sayfaların yorumlarında "Taytımı yırtmak kim ister?" yazan kadınları. Aynı şekilde "Hastayım, karım evde yok. Kim bana çorba yapar?" yazan erkekleri. 😂😄
Tercih sebebi olabilir bi ara 3 yıl kadar bende kullanmamıştım. Hayatımda biri yoktu ama olsa da olmasa da kullanmak istersem kullanırım. Zorunlu hissetmemek, sosyal medya kullanımını azaltmak veya ara vermek vb. Yalnız kalmak vb. Sebepler olur genelde kullanmama tercihi.
Sosyal medya kullanımı güveni tayin ediyorsa cinsiyet ayırmaksızın hepimiz güvenilmeziz. Neden bir tek erkeklere mâl ediliyor bu olay anlamış değilim? Ucundan kıyısından herkes hiç hesabı olmasa bile whatsapp kullanıyor. E whatsapp da bir sosyal medya değil mi?
Bu dönemde sosyal medya kullanmayan kimse kalmadı ancak adını gizliyor ya da nick name kullanıyor olabilir. atılan twitte de göründüğü gibi bir şeyleri saklamak amacı ile yapılıyor. Sosyal medya hesabı olmadığını duyduğunuz birine şüphe ile yaklaşmalısınız kesinlikle sakladıkları bir şey vardır.
Yani zor bulursunuz. Artık herkesin var. Ancak sosyal medyaya daha az takılanlarda vardır elbet. Benim pek gizlim saklım yoktur. Hatta telefonuma bakmak istese gösterirdim.
Asıl istediğim ise şu sosyal medyadan tamamen kurtulmak aslında.
Bunu hep söylerim. Bir adam sosyal medya kullanmıyorsa anonim bir hesabı vardır ya da bir şeyler sakladığı ikinci hayatı. Bir erkek kadın olarak sadece seni takip ediyorsa yan charda takip ettiği diğer kızlar vardır.
Sosyal medya kullanmayan, Fake hesaplarla takılan oluyor genelde ve daha tehlikeli.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim eşim kullanmıyor ama googledan Twitter’a da giriyor youtubedan keşfettin tiktok videoları da bakıyor kdjfks
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim hesabım var mesela profil dışında fotoğraf yok. Senede 3-5 hikaye atarım anca 140 tane takipçim var. 140 kişinin %90 ı erkektir dişilerinde çoğunluğu akraba kuzen falandır. Kullanmayan kullanmıyor yani
Bence bu devirde sosyal medya kullanmıyorum diyene de güven olmuyor. Belki de kendi isminde olmayan bi hesapla farkli sekillerde kullanıyor? O yüzden kullansin ama hesap gözümün önünde olsun. Ne yapiuor ne ediyor göreyim. Ben bunu tercih ederim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ben cidden kullanmıyorum arkadaşım bile yok sanal ve gerçek hayatta