Yaklaşık 1 yıldır hayatıma kimseyi alamıyordum. Bu da bir yıl önceki sevgilimden kaynaklıydı. Onun hissettirdiği şeyleri başkasında hissetmek istemiyordum. İki ay önce ben birini gorup beğendim. Hayatimda istedim. Tanimak icin hayatimda ilk defa bi erkege adim attim. Şu an iki aydir bir iliskim var. fakat tam anlamıyla mutlu olduğum zaman kursagimda kaldigi icin fakeden bir yillik olan ilişkimdeki çocuğa istek attim ve dm attim. ben oldugumu anladi. ona ondan nefret ettiğimi bana dayattigi seyleri kiskanclik vs. hala unutamadığımi, ettigi beddualarinin tuttugunu soyledim. Her zaman kufur eden cocuk bana kufur etmedi uzerime gelmedi. bir yıldır konusmadigimiz icin eskisi gibi dusunmemis olabilir bilmiyorum hayatimda biri olduğunu biliyor. bana mutluluk diliyor. aksam beni ara nefretini kus dedi. ben de kendine iyi bak dedim uzatmadim. sonra iki aylık olan sevgilim çağırdı disari ciktim. bana neyin var diye sordum. ben de seninle ilgili değil kendi içimde halletmem gereken şeyler var dedim. anlat bana dedi. icimdeki ofkeyi sindiremiyorum. bana yapılanlar seninle oldugum cogu an aklima geliyor dedim. o zaman onu yanimda ara ve icini dok yeterki boyle olma seni cok seviyorum dedi. ve beni gerçekten seviyor. bunun farkindayimSonra ayrildik ben eve geldim. aksam oldu bir yillik sevgilimi aradim. yanimda o yoktu tek konuşmak istedim. konustum ve telefon konusmamiz iki saat surdu. agladim bagirdim çağırdım. sonra iki aylik sevgilim geldi ona anlattim ne konustun neden bana soylemedin dedi. neyse hallettik bunu. diger gun oldu Eski sevgilim wp durumuma cevap verdi. ben de görmedim mesajini bilerek
Sonra geri cekti. aradim. ne yapmaya calisiyorsun ne istiyosun dedim. hayatinda biri var ama aksam olunca aci cekiyormus gibi paylasimlar yapman etik değil dedi. ne yapicagimi bana soyleyemezsin dedim. sonra telefonda 50dk konuştuk. ve eskilerden falan konuştuk yine ağladım. o anlar aklima geldi. ve bir daha iki cihan bir araya gelse bizim bi arada olamayacagimiz ayrıldığımız zamanlar geldi aklima. telefonu kapatirken bir daha seni aramicam sen beni kotu yapiyosun dedim. daha sonra bunu iki aylık ilişkimde olan cocuga soylemedim aramalardan her yerden sildim digerinin numarasini. ertesi gun oldu onunla buluştuk gozlerim falan doldu hep. o da bana noldu neden boylesin dedi. saril bana dedim sarildik falan her sey iyiydi aksama kadar guzeldi. eski sevgilim aklima gelmiyordu. gun bitti eve geldim uyudum on ikide. sabah oldu kalktim sekizde. bana napiyosun diye mesaj atmis gece ikide. cevap vermedim az önce kalktim. o da cok zeki ve gururlu biri. beni sevgilimden ayırmaya calisiyor olabilir. ben de suanki sevgilime ihanet edip etmedigimi bilmiyorum. eger oyleyse telefondaki napiyosun mesajını silmicem. gorup benden ayrilsin diye. icim hic rahat değil. bana cok güveniyor. senin icin her seyden vzgcer. sizce ne yapmalıyım
Sonra geri cekti. aradim. ne yapmaya calisiyorsun ne istiyosun dedim. hayatinda biri var ama aksam olunca aci cekiyormus gibi paylasimlar yapman etik değil dedi. ne yapicagimi bana soyleyemezsin dedim. sonra telefonda 50dk konuştuk. ve eskilerden falan konuştuk yine ağladım. o anlar aklima geldi. ve bir daha iki cihan bir araya gelse bizim bi arada olamayacagimiz ayrıldığımız zamanlar geldi aklima. telefonu kapatirken bir daha seni aramicam sen beni kotu yapiyosun dedim. daha sonra bunu iki aylık ilişkimde olan cocuga soylemedim aramalardan her yerden sildim digerinin numarasini. ertesi gun oldu onunla buluştuk gozlerim falan doldu hep. o da bana noldu neden boylesin dedi. saril bana dedim sarildik falan her sey iyiydi aksama kadar guzeldi. eski sevgilim aklima gelmiyordu. gun bitti eve geldim uyudum on ikide. sabah oldu kalktim sekizde. bana napiyosun diye mesaj atmis gece ikide. cevap vermedim az önce kalktim. o da cok zeki ve gururlu biri. beni sevgilimden ayırmaya calisiyor olabilir. ben de suanki sevgilime ihanet edip etmedigimi bilmiyorum. eger oyleyse telefondaki napiyosun mesajını silmicem. gorup benden ayrilsin diye. icim hic rahat değil. bana cok güveniyor. senin icin her seyden vzgcer. sizce ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer