Aşk İlişkileri Bı kaç sene geçti o resimleri silmiş midir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Resimler attım sadece sosyal medya dan tanıdığım birine sizce silinmiş midir4 5 yıl gibi bi süre Bı kaç sene geçti o resimleri silmiş midir? Cevapla Sosyal Medya Soruları Resim Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Jankeee88 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Silmistir Ben kendimden ornek veriyorum hemen silerim konusmadigim bir insanin resmini galeride neden tutayim sacmalik. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Özel resimlerKendisi de çok igrenc bi insan tanımıyorum ama öyleydi davranışları VSCahildim safsalaktim Yorumla Jankeee88 +1 yıl Olmaz icini rahat tut silinmis gitmistir onlar hayatina devam et Yorumla Soran +1 yıl Kendimi nasıl affetceksem. Yorumla Jankeee88 +1 yıl Olan oldu herkes gecmisinde hata yapar bundan sonra dikkat edersin gecmisine takilma. Yorumla Soran +1 yıl Bu çirkinliği herkes yapmaz Yorumla Jankeee88 +1 yıl Ne cirkinligini Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Silmistir ya o senin resimlerini saklayip ne etsin duvara mı asacak 😂😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ruhu igrencse? Yorumla
Sendemyo426 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Değer veriyorsa silmemiştir. Abim 8sene önce olan nişanlısının fotolarını saklıyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değer verme tanışma olayı yokOlay benim yav he onunda iğrençliği Yorumla Soran +1 yıl Yav he diye düzeltmiş slkligim Yorumla
mert9292 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl umarım silmiştir adamın niyetine göre değişir ruhunda p.. çlik varsa silmemişde olabilir yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Başkaları da atıyormuş bana göndermişti bak bu kız istesem hemen gelir vs diye Yorumla mert9292 +1 yıl dediğim tarzda bir adama demekki neyse yıllar geçmiş belkide silmiştir biyerden seni tacizde etmediğine göre sorun yoktur Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl şimdi evleniyor musun? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pişmanım Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Silmez ifşa etmiş olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerde mesela tanışmıyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her yerde vk da tg de her yerde Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Ne resmi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Silmistir
Ben kendimden ornek veriyorum hemen silerim konusmadigim bir insanin resmini galeride neden tutayim sacmalik.
Özel resimler
Kendisi de çok igrenc bi insan tanımıyorum ama öyleydi davranışları VS
Cahildim safsalaktim
Olmaz icini rahat tut silinmis gitmistir onlar hayatina devam et
Kendimi nasıl affetceksem.
Olan oldu herkes gecmisinde hata yapar bundan sonra dikkat edersin gecmisine takilma.
Bu çirkinliği herkes yapmaz
Ne cirkinligini
Silmistir ya o senin resimlerini saklayip ne etsin duvara mı asacak 😂😂😂
Ruhu igrencse?
Değer veriyorsa silmemiştir. Abim 8sene önce olan nişanlısının fotolarını saklıyor.
Değer verme tanışma olayı yok
Olay benim yav he onunda iğrençliği
Yav he diye düzeltmiş slkligim
umarım silmiştir adamın niyetine göre değişir ruhunda p.. çlik varsa silmemişde olabilir yani
Başkaları da atıyormuş bana göndermişti bak bu kız istesem hemen gelir vs diye
dediğim tarzda bir adama demekki neyse yıllar geçmiş belkide silmiştir biyerden seni tacizde etmediğine göre sorun yoktur
şimdi evleniyor musun?
Pişmanım
silmistir ya sure uzunmus
Silmez ifşa etmiş olabilir
Nerde mesela tanışmıyoruz
Her yerde vk da tg de her yerde
Silinmiştir
Silmiştir
Ne resmi
Nasil resimler peki?