Başlıkta olduğu gibi eski sevgilime çok aşığım şu an arkadaşız ama onunla buluşmadan 4 gün önceden heyecandan uykunun kaçtığı oluyor konuşurken öpmek yüzünü okşamak istiyorum ne yapmalıyım da değerimi anlayıp bana dönmeli yardım lütfen boş ver demeyin vazgecmicem asla hayatımın aşkı o
Güncellemeler
+1 yıl
Cok aşığım lütfen geri gel yazdım uyanır yarım saate napıyim kalsın mı siliyim mi
Güncellemeler
+1 yıl
Sildim mesajı günaydın ne sildim güzelim bişey mi oldu yazmış
Şey demişti ya eski zamanlardan bahsettiğimiz de ozluyirmus basina gelen en güzel seymisim ama bunları hep sarhosken veya zayıf bir anindayken söylüyor, sen iyi ol yeter ben olmasam da olur diyor başka zamanlarda da bana ilgili ama hep arkadaş gibi onu çok kirdim ve güvenini sarstim ihanet yoktu ama kirdim işte bu yüzden olabilir mi nasıl duzeltirim
Ya çok istiyorum😭😭😭😭 yanağını elini öptüm birkaç kez sarıldık o da benim alnimi öptü ama dudağını opersem o arkadaşlık mevzusu bozulur arkadaşlığını da kaybetmek istemiyorum
Ya öyle giyindigimde de teknik olarak arkadaş oldugumuz için başkasını etkilemeye çalıştığımı dusunuyo, gözüm bı yere dalınca başkasını mı kesiyosun deyip etrafa bakınıyo telefonu elime alıyorum yaz flörtlerine ya hiç rahatsız olma ben kimim ki diyo pismansin benimle bulustuguna diyo
Ya onunla sevişmek çok kolay sevişmek istemiyorum ki ne hissettiğini açıkça söylesin bielikte olalım istiyorum zaten birlikte olunca hep sevisiriz ben onu tekrar hayatımda istiyorum tek segerlik değil
Benden etkileniyor zaten beğeniyor ama karşılıklı olarak birbirimizi çok uzduk ve kırdık onu sevmedigimi ve oynadığımı düşünüyordu, şu an ise arkadaş olarak ona değer verdiğimi sanıyor ben de bişey belli etmiyorum fark ettirmeden nasıl yaparım bunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yanağından öperken dudak kenarını öp ay pardon de yanlışlıkla öpmüş gibi zaten seni beğeniyor
Ya çok iyi fikir bu teşekkür ederim 🥺🥺🥺 buluştuğumuzda yapıcam mutlaka umarım unutmam heyecandan
sen, sevdiğin kişi, kestiğini sandığı erkekler, yazdığını sandığı flörtlerin grup yapın (araya beni de sıkıştırın)
Çok meraklıysan vereyim numarasını bi bakın aranızda ten uyumu var mı sonra hepimiz deneriz
yaz özelden (olur)
Onunla arkadaş olursan başarırsın.
Arkadaşız su an, arkadaşça yaklaşıyorum aşık olduğumu belli etmiyorum hiçbir şekilde ama ona değer verdiğimi biliyor arkadaş olarak
Ara sıra dokun ona bahaneyle de olsa.
Şey demişti ya eski zamanlardan bahsettiğimiz de ozluyirmus basina gelen en güzel seymisim ama bunları hep sarhosken veya zayıf bir anindayken söylüyor, sen iyi ol yeter ben olmasam da olur diyor başka zamanlarda da bana ilgili ama hep arkadaş gibi onu çok kirdim ve güvenini sarstim ihanet yoktu ama kirdim işte bu yüzden olabilir mi nasıl duzeltirim
Onun yanında olursan istediğin olur, sabırlı ol.
Bir anda yapış dudaklarına
Ya çok istiyorum😭😭😭😭 yanağını elini öptüm birkaç kez sarıldık o da benim alnimi öptü ama dudağını opersem o arkadaşlık mevzusu bozulur arkadaşlığını da kaybetmek istemiyorum
O beni öpsün bence nasıl beni opmesini saglarim
Seksi giyin biraz
Ya öyle giyindigimde de teknik olarak arkadaş oldugumuz için başkasını etkilemeye çalıştığımı dusunuyo, gözüm bı yere dalınca başkasını mı kesiyosun deyip etrafa bakınıyo telefonu elime alıyorum yaz flörtlerine ya hiç rahatsız olma ben kimim ki diyo pismansin benimle bulustuguna diyo
Birlikte eğlenmeye gidin başbaşa seksi ol ona yakinlas dans et dokun okşa :)
Ya onunla sevişmek çok kolay sevişmek istemiyorum ki ne hissettiğini açıkça söylesin bielikte olalım istiyorum zaten birlikte olunca hep sevisiriz ben onu tekrar hayatımda istiyorum tek segerlik değil
Tamma sevişirken konuşursunuz bunları
BXJSMRRUKZWJJXRU çok iyi fikir öyle yapicam teşekkür ederim💘
Dogy de konuşma ama yüzüne bakarken ahhaha
Kafayı yemiş sin
Ne alaka ne alakaaaa
https://youtu.be/-A9cVnlHa9A
Sevgilisi var mı
Yok şu an benden sonra da hiç sevgili yapmadı, takıldığı çok kız oldu ama tek gecelik görüşüyor hepsiyle bilgisini alıyorum yakın bi arkadaşından
O zaman sevgili olmayı dene tekrar
Nasıl ypaicam işte bunu
Onu etkilemeye çalış sen eski sevgilisi olarak onu iyi tanıyorsun nelerden hoşlanır hoşlanmaz
Benden etkileniyor zaten beğeniyor ama karşılıklı olarak birbirimizi çok uzduk ve kırdık onu sevmedigimi ve oynadığımı düşünüyordu, şu an ise arkadaş olarak ona değer verdiğimi sanıyor ben de bişey belli etmiyorum fark ettirmeden nasıl yaparım bunu
Değer verdiğini hissettir onu çok sevdiğine de belirt buluştuğunuzda özel şeyler yaparsanız en iyisini yap ki sana bağlansın
Ozel şey derken
Cinsel birliktelik
Birliktelik yaşamıyoruz arkadaşız:)))
O zaman onunla ilgilen yakın ol onu çok sevdiğini anlasın
Senin gibi zalim kızlar cezasını çeker işte
Ne saçma sapan konusuyosun ya bişey biliyo musun da laf yapiyosun
Belki de yaptın