Aşk İlişkileri Ritüel önerir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar kesin sonuç veren geri döndürme ritueli önerir misiniz (İnanmayanlar lütfen yazmasin bir şey) Güncellemeler+1 yıl Gerçekten ihtiyacım olmasa buraya yazmazdim lütfen bilen varsa önersin Ritüel önerir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Benimasaplarbozuk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnanıyorum o yüzden geldim sakın yapma öyle seıuler 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Benimasaplarbozuk +1 yıl Kızım musallat olurlar hayatın kayar manyak mısın sen Yorumla Soran +1 yıl Büyü yapmıyorum ki Yorumla serdarrrr17 +1 yıl Yasadinmida Yorumla Benimasaplarbozuk +1 yıl Ritüel ne hayatım büyü büyü Yorumla Benimasaplarbozuk +1 yıl @serdarrrr17 sorma Yorumla serdarrrr17 +1 yıl Lütfen anlat merak ettim Yorumla Benimasaplarbozuk +1 yıl @serdarrrr17 yok anlatamam Yorumla serdarrrr17 +1 yıl Bı özele gelsen Yorumla
Ufsus Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İse yararsa sans ritueli gibj bir seyi donup yazar misin bana da tek çarem o kaldi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl eskiden profosyonel olarak yapardım ve olurdu ama bence bulaşma bıraktım bende 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hangisini denedin Cevap sahibi +1 yıl büyüydü medyum gibi düşün ama bıraktım neler teklıf ederlerdı Soran +1 yıl Neden biraktin Cevap sahibi +1 yıl aşadakı yorumdakı çocuga dıkat et yazma sakın ona viski içiyor vefk olur mu dıyor Cevap sahibi +1 yıl bıraktım para almıyordum zaten yoruldum bır yerden sonra Soran +1 yıl Yok tamam yazmam da bildiğin bir ritüel var mı aratma tarzi Cevap sahibi +1 yıl ben çoluk çocuk gibi işlem yapmazdım senın yapabilecegin şeyler değil yanı Soran +1 yıl Hmm büyü tarziysa bilemem o tehlikelilere bulasmam zaten Cevap sahibi +1 yıl rtüelde büyüdür bir işe yaramadıgı gıbı aynı zamandada buyudur
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Sezindi galiba o iyi diye biliyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi ritueli Yorumla
bussyboxxx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl vefk olur mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla bussyboxxx +1 yıl sen arkadaşı dinle bulaşma ben araştırırım alkol içerim ama araştırırım o yüzden kalsın Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. yalnizca büyü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnanıyorum o yüzden geldim sakın yapma öyle seıuler
Neden
Kızım musallat olurlar hayatın kayar manyak mısın sen
Büyü yapmıyorum ki
Yasadinmida
Ritüel ne hayatım büyü büyü
@serdarrrr17 sorma
Lütfen anlat merak ettim
@serdarrrr17 yok anlatamam
Bı özele gelsen
İse yararsa sans ritueli gibj bir seyi donup yazar misin bana da tek çarem o kaldi
eskiden profosyonel olarak yapardım ve olurdu ama bence bulaşma bıraktım bende
Hangisini denedin
büyüydü medyum gibi düşün ama bıraktım neler teklıf ederlerdı
Neden biraktin
aşadakı yorumdakı çocuga dıkat et yazma sakın ona viski içiyor vefk olur mu dıyor
bıraktım para almıyordum zaten yoruldum bır yerden sonra
Yok tamam yazmam da bildiğin bir ritüel var mı aratma tarzi
ben çoluk çocuk gibi işlem yapmazdım senın yapabilecegin şeyler değil yanı
Hmm büyü tarziysa bilemem o tehlikelilere bulasmam zaten
rtüelde büyüdür bir işe yaramadıgı gıbı aynı zamandada buyudur
Sezindi galiba o iyi diye biliyorum
Hangi ritueli
Hiç uğraşma çok pişman olursun
vefk olur mu
Anlamadim
sen arkadaşı dinle bulaşma ben araştırırım alkol içerim ama araştırırım o yüzden kalsın
yalnizca büyü
Uğraşma.