Sevdiğim çocuğa açılmak istiyorum, ne yazmam lazım?

merhabalar kısaca benim hoşlandığım benden 1 sınıf ve 1 yaş büyük bir çocuk var çocuk önceden 1 kere sevgili yapmış ve lise sonlarına doğru sevgili yaparım evlilik için diyor ama ben bu çocuktan hoşlanıyorum ve bende onun gibi düşünüyorum tek sorun önceden baya eski sevgililerim oldu (hepside beni terketti ilki dışında)
Bu perşembe 19 mayısta duman konseri olacak ve ikimizde gitmeyi planlıyoruz ben konserde eline duygularımı açıkladığım bir mektubu vermek istiyorum konserden ayrılmadan önce konsere gidemezsemde okul çıkışı vermeyi düşünüyorum mektuba neler yazabilirim? şunu sona yazmayı düşünüyorum;
Sen benim hayatıma yağmurdan sonra çıkan gökkuşağı gibi girdin, hayatımı renklendirdin, gökkuşağım olarak kalmaya evet der misin?
sizce olur mu? ayriyeten reddederse suçlu hissetmemesi gerektiğinden ve ben red yersem üzülmeyeceğimden de bahsetmem lazım.
Arkadaşlarım hoşlandığımı söylemişler okulda yayıldı ben yalan olduğunu söyledim ve çocuk hoşlanmaman iyi olmuş reddedersem üzülürdün bende sen üzüldün diye üzülürdüm diyor (kıyamam yaa<33)

kısaca bana yardım eder misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
şuanki durum sözlü olarak açılmayı planlıyorum ama mektupta vereceğim 2 sayfalık yaklaşık şimdi yazıcam mektubu arkadaşları falan da orada olacakmış benim arkadaşlarımda orada olacak ve ayriyeten tepkisi ne olur diye hoşlandığımı söyleyip şaka olduğunu söyledim ilk ciddi misin inanmam ben falan dedi sonra üzgünüm dedi bende kötüye gitcek diye şakaydı bu arada yazdım oda anlamıştım şaka olduğunu dedi kısaca böyle
Güncellemeler
+1 yıl
güncellemeye eklemeyi unuttum şaka olduğunu anlamıştım dedi eğer gerçekten inansaydım tuhaf olurdu bir şey diyemezdim o an dedi
Sevdiğim çocuğa açılmak istiyorum, ne yazmam lazım?